En liten update

Nu sitter jag, Elin och Sara och kollar på en film som går på 1:an och Sara håller på att tönta sig med att berätta någon spökhistoria som inte är sann, det är alltid lika roligt! ;) OCH LIKA SÅ ÄR ELIN OCKSÅ!

Efter maten så fick ju naturligtvis jag och Sara diska, och det hatar jag! Jag hjälpte till med lite grann och sen fick Sara sköta resten och det gläjde henne nå fruktansvärt mycket kan jag säga.

Snart blir det läggdags, vi ska upp tidigt imorgon om vi ska hinna med det vi ska göra! Men kul ska det bli. =)

Framme i Märsta

Hej!

Nu är vi framme! Eller det har vi vart i ungefär en timme, kom nyss in efter att vi har handlat.. Snabba oss ner till Willys, och handla mat tills ikväll och frukost!
Nu håller Elin på med maten, och vi ska äta spaghetti och köttfärssås! =)
Men i alla fall, tågresan gick kanon bra! Det gick fort och vi underhöll oss med massa roligt! =)

Nu sitter jag och Sara på balkongen, hon messar och jag sitter här!
Men nu ska jag in och kol.la på Bröllop & Jäkelskap! Sen ska vi väl kolla på nån annan film.

Imorgon blir det stan, museéum och något akvarie och sen får vi se vad som händer! Men roligt blir det i alla fall =)

Hörs någonting imorgon, vet inte om jag hinner blogga innan vi åker till stan, annars bloggar jag när vi kommer hem igen!


Sara, Magnus och Elin påväg till lägenheten!


Från balkongen!


Men nu är maten klar, så nu ska vi äta och sen blir det tv! Hörs imorgon igen! =)

Tjosan! =)

0-29936bd1f034a39f1e0397609b1a4486.png

Kolla varifrån!

Tjosan! =)


Snart så

God morgon!
Nu har jag duschat klar och är snart helt klar, ska bara klä på mig och platta håret. Imorse så klev jag upp halv 10, så att jag skulle hinna och ja jag hinner!

Nu ska jag snart äta frukost och sen klä på mig och platta håret, hörs under dagen igen! Jag kommer att mobilblogga tills vi kommer till Stockholm, för eran skull. ;)

Hörs då!

natti ♥

Nu ska jag lägga mig och sova. har en sån huvudvärk!!!! Ska upp runt 10-tiden imorgon bitti! Suck.

Hörs någon gång under dagen imorgon, god natt! =)

Vinnaren i "Veckans blogg"!

Så nu är det klart! Grattis Hanna! Du får en veckas länkning i min meny. =)

Som nya

Dessa skor har jag andvänd en gång tror jag! Köpte dom förra sommaren, då bytte jag till svarta skosnören och sen dess har jag inte andvänt dom, jag tyckte inte alls om dom då. Men nu hitta jag dom och var iväg och köpte vita skosnören, och jag tvätta dom i veckan också, så dom vart ju som nya och dom är ju snygga ju!?

Skorna är ifrån Skokanonen!

090730 - klädval!

Så nu var jag klar med packningen också! Det gick ju fort det. Nu är det bara tandborste, plattång, och smått som ska i imorgon! =)

En dagens då:

Skjorta, tröja och chinos - JC
Jacka - I don't know (märket är iaf Elvine)
Skor - Eurosko

090730

Hej! =)

Idag har det vart lite mycket att göra, så jag har inte haft tid till dator! Men i alla fall vaknade vid halv två idag, och det för att jag inte kände mig så bra igår, kändes som att jag skulle bli sjuk men idag när jag vakna var jag på topp färutom huvudvärk som har suttit i hela dagen och ännu inte har släppt, så det blir sängen tidigt ikväll! Det måste jag även för att jag ska upp tidigt imorgon så jag kan gå igenom packningen igen och hinna duscha för tåget går klockan 16:09 imorgon, så är vi i Märsta vid halv sex, tror jag att det var! 

Men i alla fall, när jag vakna så åkte jag till Söderala och hämta Elin för jag skjutssa henne och handla en snabbis, sen blev det hem och hämta nycklarna till lägenheten, eftersom mormor och Göran var här.. Och prata lite. Efter det så åkte jag och hämta Sara och vi åkte till Skokanonen och köpte skosnören till mina skor. Sen ner till bryggan och satt oss, fick även en present av henne eftersom jag fyllde år igår. (Bild kommer längre ner i inlägget)
 
Nu ska jag faktiskt fortsätta att packa om, jag måste! Jag har rivit upp nästan alla plagg som jag en gång har packat ner och andvänt det en gång, så det blir bara att packa ner allting igen och se om jag har glömt någonting.

Snart kommer vinnaren upp och mail ska skickas ut, men jag måste priorietra min packning först! Annars skickar jag ut mailen imorgon innan jag åker, men det blir om jag inte hinner ikväll. Men det ska jag hinna, det är bara så! Oj, vad jag babblar på en massa strunt nu. Det kommer också upp bild på dagens klädval senare! Håll utkik efter inlägget om "Veckans blogg" nu! =)


En skitsnygg Cardigan i grått och vitt!
Tack Sara! =) ♥



Om veckans blogg..

Angående "Veckans blogg". Imorgon avslutas röstningen så då ska jag bara räkna rösterna igen och sedan publicerar jag vinnaren, jag skickar ut mail till varje person som gick vidare andra gången innan jag publicerar inlägget på bloggen! =)
Men kom ihåg: Ni har en dag kvar. Engagera er! Det kan verkligen hända mycket med rösterna tills imorgon.

Men vilken tid? Ja, vi säger runt 22 tiden så ska jag ha skickat ut mailen. Kika din mail då!

16 år!! =)

Hej alla! =)
Jag vet att jag inte har bloggat någonting under dagen, men jag har inte haft tid..

Klev upp vid halv tio imorse och gjorde mig klar, sen åkte vi till Bollnäs och påvägen dit så hämta vi upp Elin som skulle byta sin digitalkamera till en ny, eftersom den inte var som hon vill ha den när hon köpte den.. ;)
Vi åkte in på Elgiganten och hittade den kameran som jag kolla på igår, en Samsung ST50. Den har 12.2 megapixel och är verkligen kanon bra! =)
Men kameran som Elin skulle ha fanns inte på Elgiganten i Bollnäs så vi åkte till Expert och där fanns den inte heller, men letandet tog inte slut där. När vi kom till Söderhamn igen, så åkte jag och hämta moppen för att sen hämta Elin och skjutssa henne runt hela Söderhamn och leta en kamera, och inte fanns den här heller!

Vid tre-fyra tiden idag så kom mormor, Göran, Ronja, farmor och farfar. Vi fika och åt tårta med nyplockna jordgubbar på Mumsigt!
Vid nio tiden ikväll så åkte jag med Elin hem till Söderala och var där tills Magnus kom hem, sen åkte jag hem och nu sitter jag äntligen vid datan och bloggar. Ni har saknat mig va? ;)

Men nu får ni några bilder från idag:

Under fikat. Elin och Ronja.

Ronja


Elin och Ronja!
=)


Såklart vart hon sur när inte det "funkade" att gräva med den. Men det var bara
hon som gjorde fel! ;)


Ronja sprang ju runt och var envis om att leka.. Så vi satt där som två hösäckar!


Elin: "Ser jag läskig ut?"

Blåskort! Är det inte snyggt? Jo klart att det är ;)


Blåskort! Elin: "Det där är ju värre än Linda Rosing" Ja hon syfta på läpparna! ;)


(Mesta dels av bilderna är knäppta med digitalkameran!)
Ja, det vart ju en del bilder, men det är väl roligt? Och jag orkade faktiskt att ladda upp några, jag som trodde att det skulle ta en evighet att ladda upp dom! Men det vart bara kort på mig, Elin och Ronja.. Knäppte några bilder på alla andra också, men det vart mestadels bilder som inte vart så bra, tyvärr!
Hörs imorgon igen, god natt! =)

Packat klart, och till Bollnäs imorgon!

Hej igen allihopa! =)

Ja, nu har jag så gott som klart packat klart. Äntligen! Men som jag sa tidigare, så kommer jag att plösa ner mer innan vi åker ändå, haha! Men jag packar alltid mer än vad jag måste ha med mig, men jag ska kunna välja kläder också? Jag vet ju inte vad jag ska ha på mig.. Bättre att ha för mycket än för lite, eller hur? =)



 

Kameran finns
här!
Den kostar 1949.- och är då ifrån Elgiganten..

Men i alla fall, imorgon bitti så ska mamma, pappa och jag till Bollnäs närmare bestämt till Elgiganten och köpa en ny digitalkamera, jag har ju en systemkamera, men den är för klumpig för att ta med sig dit man ska. Så det är kanon med en digitalkamera, skönt att jag slipper släpa med mig systemkameran till Stockholm!

Vi hörs imorgon igen när jag är hemma, kommer att mobilblogga under dagen också! =)

Nu sitter jag och Sara

0-5f32daf4c6ff9efd17541c626adebf76.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och Sara på en brygga inne i stan, ska skjussa hem henne om ett tag sen ska jag hem när fortsätta packa! Hörs senare. =)


Update ..

Nu har jag precis kommit ifrån duschen. Tidigare var jag in till Stan och träffa Jenny och Sara en sväng, och sen hem och packat lite och nyss duschat..
Om ett tag så ska jag hämta Sara hos Jenny sen ska jag skjutssa hem henne, efter det blir troligtvis hem och packa klart.. Eller klart och klart, jag hinner nog plösa ner mer i min väska innan avgången på Fredag..

Och imorgon fyller jag år! 16 =) Faktiskt så känns det inte nå speciellt, det känns inte ens som att jag fyller imorn.. Men ändå, tårta och få pengar - det är kanon! Eller hur? ;)

Börja packa, sola och?

Hej på er alla! Eller kanske ska säga god morgon?
Men inte för min del, har faktiskt vart uppe sen ungefär kl. 13 idag, inte illa va? Inte med tanke på hur länge jag satt uppe inatt..

Jag ska alldeles strax börja packa, jag har dragit ut på tiden lite, funderar faktiskt på att strunta i att sola, dels för att jag inte orkar och jag vet inte när jag ska ha tid för det heller, men det beror på när Sara har tid.. Jag har ju nästan hela dagen för min själv, att packa och så, eftersom Sara är påväg till Jenny. Men ska kanske träffa dom sen. =)

Men nu ska jag äntligen börja packa, sen äta lunch! Hörs senare idag, om inte genom mobilbloggning. ♥

Morgondagens planering ..

Imorgon, tisdag:

 Måste upp vid 12

 Börja packa (eftersom jag fyller år på ons.. och på tors orkar jag inte)

 Träffa Sara

Upp till solariumet med Sara och sola

 Duscha

 Blogga

 Sova! (Måste vara pigg på födelsedagen!!) ;)


Som ni märker.. Förvänta er ingen super uppdatering imorgon, ska försöka mobilblogga under dagen också, men ibland kommer mina mobilbloggningar fram och ibland inte, väldigt irriterande! Men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt! Hörs imorgon igen. God natt! =)

En snabb update ..

Hej alla läsare!

Nu ska jag se Beck - Annonsmannen, efter det så ska jag svara på kommentarer och kika min mail! OCH sen ska jag försöka bestämma vad jag ska ha med mig när vi åker.

Hörs senare igen! =) Just det, kom ihåg frågestunden!

Vi kör en frågestund!

Vi kör en frågestund, för jag har en sån bloggtorka och jag vet inte alls vad jag ska blogga om!
Men en frågestund passar bra va? =)
Ni får fråga vad ni vill! Så svarar jag på frågorna i slutet av veckan, eller det beror på hur många frågor det kommer in!

Men fråga på nu, precis vad du vill!

Just det!


Vad jag tänkte ..

Måndagen planering (som jag tänkte igår):

 Tvätta till Stockholm (Håller på)

 Börja tänka på vad jag ska ha med mig (Ska det också)

 Träffa Sara (Nej, inte nu längre!!!)

Sola med Sara (Nej, inte nu längre!!! Ska upp och sola själv)


Jag har en åsikt!



 Blogg.se's "Mest: aktiva"


- På första plats så är Kenza, jag läser inte hennes blogg och inte följer den heller för den delen. Hon är på första plats på "Mest: aktiva" så måste hon ju uppdatera något fruktansvärt! Därför har jag följt hennes blogg i ungefär 2 dagar nu, (för att kolla om det stämmer med Blogg.se's lista!) och hon skriver ju inte mer än vad andra bloggare gör? Jag ser till och med fler som skriver mer än vad hon gör..

Om man ska kunna hamna på första plats, så rekommenderar jag dig till att blogga lika mycket som Kenza, alltså nästan ingenting! Och en sak till: Hur kan hennes blogg vara så bra?, som hennes läsare tycker, hon är ju den mest besökta också, bloggen är ju inte ett dugg intressant, det är ju bara en massa inlägg om hennes vardag..

Jag förstår inte alls vad Blogg.se syftar på "Mest: aktiva". Vad menas med det? Uppdaterar ofta? Jag förstår inte! Någon som förstår som har lust att förklara vad Blogg.se's "Mest: aktiva" lista menas med? Är det bara jag som tycker att det inte stämmer, att Kenza inte är värd att vara på första plats?


Finalister till "Veckans blogg"..

Nu är det mina läsarers tur att välja vilken som ska bli "Veckans blogg" och få en veckas länk från min blogg till den vinnande bloggen!
Ja, det här är de 4 stycken finalister som jag har valt ut!

För att rösta:
- Du måste ha en blogg, anonyma röster räknas inte
- Du får enbart rösta 1 gång
- Den som är med och tävlar om vinsten - det är du som ska sprida att du är med och tävlar
- Du som är med och tävlar får inte rösta på dig själv


Finalisterna:
(Klicka på bloggadressen för att komma till dens blogg)

Namn: Camilla Andersson
Bloggadress: camillalola.blogg.se
Bloggar om: Innehåller mest mina foton och lite ytligheter =)

Namn: Hanna Rondahl
Bloggadress: honhannah.blogg.se
Bloggar om: Skriver ett par gånger om dagen om mitt liv, mitt stor intresse för mode, lite musik och annat gott och blandat som kommer upp i mitt huvud. Nu på sommarlovet sjunker statistiken lite och därför skulle det vara kul att bli "Veckans Blogg" för att få lite nya läsare.

Namn: Emma Yngve
Bloggadress: emmayngve.blogg.se
Bloggar om: Den handlar mest om vad jag gör om dagarna och sånt som jag tänker på. Även rätt mycket om vad det är för väder ute eller ska bli för väder, varför jag skriver om det vet jag inte riktigt men det blir så!

Namn: Anonym bloggare
Bloggadress: monkeypig.se
Bloggar om: Jag bloggar främst om min vardag och mode vilket jag har ett stort intresse av. Men även om allt annat mellan himmel och jord och vad som faller mig in.

Lycka till nu!

 Tävlingen avslutas någon gång i slutet av veckan, det beror på hur många röster som kommer in.


Veckans blogg!

Dom som har gått vidare till nästa röstning av "Veckans blogg" kommer upp inom kort, kika då in igen och lägg en röst..

Men du som är med och tävlar om vinsten, se till att få så många röster om möjligt så du har en chans att vinna! Du måste engagera dig, precis som jag skrev i mailet. Du är ditt beslut om du ska vinna, för det är du som ska be så många som möjligt att rösta på dig. Men regler för att rösta kommer upp samtidigt som finalisterna! =)

Snabbt inlägg..

Hejsan allihopa! =)

Förlåt för en mega dålig uppdatering, men det beror på att jag, mamma, pappa och mormor har varit hos Magnus och Elin typ hela dagen, för att Elin har fyllt år. =) Grattis på Elin!! Och jag som är så tankspridd, och jag var hur stressad som helst innan vi skulle åka så jag glömde kameran, så inga kort vart det knäppta av mig.

Kom alldeles nyss hem, jag åkte moppe och det spöregna när jag åkte hem så jag vart och är dyngsur, menmen! Ikväll ska jag börja tvätta! Finns ändå ingenting annat att göra med tanke på vädret. Hörs senare igen! =)

(Vilken bloggtorka och bildtorka det har vart nu den senaste tiden.. Men jag sitter vid mammas och pappas dator nu, och finns inga bilder på den, suck!)

Buhu! Håller på att sorterar tvätt

3ec8139a5815217bee2ada3a5755a9f9.png













Buhu! Håller på att sorterar tvätt som måste tvättas imorn och på måndag, det är hur mycket som helst - skor, jacka och hur mycket kläder som helst och inte vet jag vad jag ska ha med mig till Stockholm så därför tvättar jag massor av kläder så det bara är att plocka de plagg man ska ha med sig! Nä men nu måste jag sätta fart här, hörs på bloggen ikväll eller imorn! =)


Veckans blogg!

Om veckans blogg..
Det är nu fyra stycken som har gått vidare till Veckans blogg, jag kommer att lägga upp dom imorgon. Alla som har varit med och tävlat den sista gången - kolla eran mail för att få reda på vilka som har gått vidare.. Till er som inte har gått vidare bättre lycka nästa gång!

Jag har gått efter hur bloggens design är, och om det är bilder som laddas upp ganska ofta och hur aktiv bloggaren är!
Imorgon börjar röstningen, kika in då och lägg en röst på eran favorit blogg! Tävlingen avslutas någon gång i slutet av veckan som kommer. Kanske fredag? När jag sitter på tåget till Stockholm eller så blir det före, det beror på hur många röster som har kommit in. Ni som gar gått vidare - ENGAGERA ER!

Små prat

Ikväll har jag lite att göra. Jag ska skicka ut mail till de som har gått vidare till näsya röstning, som ni ska stå för. Alltså jag pratar om Veckans blogg. Nu är det även den förra veckas länkning slut, det har nu gått en vecka. Så den ska bort nu.

Men i alla fall, lite om kvällen. Mamma, pappa och jag åkte till Magnus och Elin ikväll, så söt kattungen har blivit nu också, hon börjar leka lite smått nu också!
Vi hade även fått tågbiljetterna också, snart åker vi! :D
Näe men nu har jag lite mail att skicka iväg! Hörs ikväll eller imorn. =)

Nu är jag, mamma och pappa påväg t

0-787028e9b913beb94e7210b810a68c83.png

Kolla varifrån!

Nu är jag, mamma och pappa påväg till Magnus och Elin. Ganska så fint väder är det nu igen, men himlen är hur mörk som helst, blir väl dåligt väder igen så det blir nog bara att vara hemma ikväll kan jag tänka mig.. Hörs när jag är hemma igen!


-

5f8fc3726b64e90192ed302651a8556d.png

Kolla varifrån!














Gosh! Trist väder det är ute, regn och jag börjar bli trött nu!!


En snabb update om min lördag..

Hej alla!
Idag har jag verkligen sovit ut, vaknade vid halv 1! Klev upp, åt frukost och gjorde mig klar efter det åkte mamma, pappa och jag till E-center och sen hem och nu sitter jag här. Funderar på att dra med mig Sara ut en sväng, men det regnar och jag tror att det började åska nu också? Eller mullra, eller äsh det kanske var någonting annat? Ja, whatever.

Vi hörs igen sen (och jag vet att jag kulle börja med massa inlägg och så idag, men jag har ju inte haft tid för datan och jag kommer att mobilblogga under dagen! =) Slänger nog också upp en dagens genom mobilbloggningen också. Ska också fortsätta med Veckans blogg! Men shit vad jag babblar på, hörs igen sen! =)

Mobilbloggning, fungerar inte!

HAHA! idiotiskt! Det fungerade nu, efter hur många gånger som jag har testat. Men whatever, det funkar! Yes. nu blir det mobilbloggning!


Jag förstår inte! Jag blir tokig!!


Jag tänkte att jag skulle mobilblogga och så, (genom mms) mycket bättre när man inte har tillgång till data. Men inte då, det är någon som inte vill att jag ska kunna mobilblogga. Det funkar inte alls för mig, spelar ingen roll hur jag gör. Gah! Jag blir tokig. Någon som har samma problem och hur fick ni det att funka? (Om det gör det för er.)

Vore tacksam för svar! =)

I'm back!

Nu har jag bestämt mig!! Jag ska fortsätta att blogga, funderade faktiskt över om jag ska lägga ner bloggen och inte blogga alls, men det blir för tomt och så!
Jag startar om att blogga som vanligt imorgon igen, bilder och så! Great va?

Hörs då. sköt om er! =)

Rubrik?

Hejsan alla läsare!
Idag blir det ett sånt här tråkigt inlägg som inte alls innehåller några bilder eller någonting, men det ska bättras på det också!


Träffade Sara vid sex-tiden ikväll, vi åkte runt och sen satt oss på en brygga sen upp till E-center där mamma, pappa, Magnus och Elin var och handla mötte dom. När dom väl var klar, så åkte vi till Söderala ut till dom, där beställde vi biljetterna och så. Äntligen är det klart! Nästa fredag vid 16 tiden så åker vi. =)
Har jag sagt vart vi ska? Men i alla fall, vi åker till Stockholm, jag, Sara, Magnus och Elin kommer att vara där från fre-mån. Vi kommer att bo i Märsta i Görans (mormors mans) lägenhet som han har där. Good!
Kommer bli kanon kul!

Men nu ska jag kolla på någonting som jag blir trött av sen ska jag sova, får se om det blir någon bloggning imorgon! Annars hörs vi i övermorgon! Ha det så bra så länge.

Sry!

I'm sorry!
Jag har inte bloggat på ungefär 2 dagar, men jag har tagit en paus ifrån det och jag börjar bli förskyld, så jag är hängig och orkar inte med massa uppdatering heller! Inte har jag svarat på nå kommentarer heller, men det gör jag sen.
Men snart är jag på banan igen, håll utkik! Då fortsätter jag också med veckans blogg. hörs då! kanske blir en uppdatering imorgon om jag är bättre! Puss

Ihopsatt outfit. Hiss eller diss?

Här är en outfit som jag nyss satt ihop. En väldigt slapp och skön klädsel. =)



Glasögon och chinos - fashionisland.se
Väska - topman
Armband - Lareduote.se
Skor och t-shirt - zoovillage.com





Hiss eller Diss?
För mig blir det helt klart hiss!
Från eran sida då?


Vill du bli veckans blogg?

Vill du "Veckans blogg"? Klart du vill!
Gör som det står här under så är du med och tävlar:


Det som erbjuds för den vinnande bloggen är:
- En veckas länk från min blogg till din egna blogg.

Allt du behöver göra är:
- Skriv i kommentarsfältet (endast till det här inlägget!!) att du vill vara med att tävla
- Skicka ett mail till
[email protected], vad du heter för och efternamn din bloggadress och vad du skriver om
- Vänta på ett mail från mig, håll utkik i din mail! För jag kommer att meddela dig genom mail och inte genom kommentar till din blogg.

Såhär kommer det att gå till:
- Jag kommer att välja ut 4 stycken bloggar, vad jag kommer gå efter är: hur aktiv du är, hur intressant bloggen är och hur bra och snygg bloggdesign du har!
- När du är vidare i tävlingen så kommer jag skicka ut ett mail. I det mailet kommer det att stå: Motiveringen till att du gick vidare för mig..
- När vinnaren är fram röstad så kommer jag meddela alla hur det gick för er, placering.
- Vinnaren: Jag kommer att skriva ett mail till dig och berätta att du vart "Veckans blogg" och jag kommer att länka från min blogg till din blogg i en hel vecka!


Gör nu alla dessa steg om du vill ha chansen att bli "Veckans blogg"!
Good Luck!

Veckans blogg!

Så då var det klart! Nu är "Veckans blogg" klar. Lina Saaek vann det. Ni hittar hennes blogg i min meny, tryck på hennes namn för att komma till hennes blogg.

Alla ni som var med i tävlingen kolla eran mail för att få reda på vilken placering ni kom på! =)
Men alla ni som inte hade chansen att få bli "Veckans blogg", bättre lycka nästa gång! Ni skulle kanske ha engagera er mera..

Grattis Lina!

Massa krångel..

Ojoj! Mitt internet har krånglat hela kvällen därför har jag inte kunnat sitta inne, men nu är jag här dock med mammas och pappas dator så jag kan inte presentera vinnaren för jag har det på min dator så det kommer imorgon under dagen! Håll utkik..

Ingen dagens outfit idag heller, suck.. Kamerbatteri ladda ur när jag var i Söderala. Suc, suck och återigen suck!
Imorgon! Imorgon då ni, blogginlägg och bilder. Okej?
Nu ska jag dra mig mot tv:n eller nått sånt, sen sova! =)


(Bilder kommerpå plattången och jag skriver hur bra den är, kan man säga recension? Ja, det gör i alla fall jag. Haha!)


En update för lördag..

Hallå!
Nu är vi hemma ifrån Bollnäs och Söderala, svängde in där när vi var på väg hem för att installera datan och så. Nu sitter jag på deras dator ute på altan i värmen, hur varmt och skönt som helst är det!

Jag fick ju också en plattång, skit bra! =) Bild kommer upp sen. För nu ska jag klä på mig sen puttra ut på moppen! Hörs senare! =))


My friday!

Godkväll alla läsare! =)

Dagen har varit hur bra som helst. Åkte och hämta Sara vid 19-tiden, vi satt oss på en brygga i solen och jag hade datorn med mig men mitt batteri tog precis slut då jag hade kommit in på internet och skulle skriva ett blogginlägg, men så är det. Efter ett tag så åkte vi och köpte godis och puttre runt på moppen till Vågbro och lillhan sen in till stan en sväng, jag åkte hem vid 21, la mig och kolla på film och nu sitter jag äntligen vid datorn och skriver ett blogginlägg!

Men över till tävlingen nu, jag skulle ju kanske utse vinnaren idag. Men det får vänta tills imorgonkväll, mer röster ska in! Så det inte är så jämt! =)
Jag hoppas att det är okej med dom som är med och tävlar? Jag ska i alla fall skicka ut ett mail till dom nu, så om ni läser det här! Kolla era mail, så får ni tid när tävlingen är avlsutad imorgon och hur ni får reda på vem som vunnit!



Ja, det är mobil-bilder. Jag hade inte kameran med mig, sorry! Men det får duga..
Solglajjor - Stockholm
T-shirt, kofta, chinos - JC
Skor - Hur gamla som helst. I don't remember!


Imorgon ska jag, mamma och pappa till Bollnäs närmare bestämt Elgiganten, dom ska köpa den där bärbara datan och jag ska få en ny plattång, äntligen. Så som jag har väntat, men det har faktiskt varit bra för mitt hår mår mycket bättre nu, i alla fall vad jag tycker. Det är absolut inte lika slitet längre!
Så jag ska upp i bra tid imorgon, så jag ska snart lägga mig, tro det eller ej! Vi hörs imorgon när jag vaknar eller är hemma, lördagens klädval kommer också upp då. Men jag tror jag kör på samma kläder som idag, fast byter ut den vita koftan till en cardigan och skorna till .. aa, jag vet inte! Men i alla fall, bilder kommer upp! Men nu har jag babblat på en massa, men god natt så hörs vi imorgon. Sköt om er! =)

Fredag och helg

Jag vet att jag skulle skriva en mass inlägg idag, men jag har inte liksom haft nått att skriva om, och det var varit skapligt fint väder så jag har varit ute. Men nu verkar det som att det försvinner, men så är det!

Idag ska jag ut med Sara, får se vad vi hittar på. Men nu ska jag kila ut igen, men vi hörs sen och jag slänger upp en bild på fredagens klädval.

Hiss på en ihopsatt outfit från min sida! Från eran då?

En snabb, slarvig ihopsatt outfit från nelly och topman!


Glasögon - Topman
T-shirt, jacka, klocka, armband, väska och shorts - nelly
Skor - skopunkten.


Hiss eller diss?
För mig blir det hiss! Inga starka färger, det tycker vi inte om. Det vart en stor fet diss för förra outfiten, med gröna byxor och tröja. Nejnej! Dämpade färger, svart, vitt, grått och beige! Det gillas. =)

Ingen vinnare till veckans blogg och favorit i repris

Tyvärr måste jag skjuta upp avlsutningen på tävlingen, för det står lika mellan 3 stycken bloggar! Därför låter jag nu alla 4 få chansen, alltså alla får vara kvar. Men har inte blogg nr.4, fått några röster imorgon så måste jag säga ifrån henne från tävlingen, tyvärr. Så nu måste ni som är med och tävlar göra reklam för att ni är med och tävlar så det kommer in röster på er själv, engagera er! =)
Får se imorgon hur många fler röster som jag får in, om jag får in tillräckligt så stänger jag ner tävlingen och korar en vinnare! Rösta på din favorit här!

Hörrni, förresten, är det någon som skulle ha en gratis bloggdesign? Ja, då får ni följa alla stegen där det står "Gratis bloggdesign" i flikarna vid headern. Do it! Förut hade jag några stycken men nu är det inte en ända som har hört av sig, konstigt nog! Aja, folk är ju som dom är..

Jag vet att jag har varit usel på uppdatering och det har varit dåligt med bilder. Men jag har varit så trött idag och det är jag fortfarande, så därför. Men imorgon, då ni! Bilder, inlägg och förhoppningsvis en vinnare till veckans blogg! Hörs imorgon när jag vaknar, god natt. :D




Vet att jag har visat den här bilden en gång tidigare. Men favorit i repris eller hur?

Ute...

Hallå alla! Jag är inte hemma och inte någon tillgång till dator så jag kan säga vem som vann tävlingen "veckans blogg" jag fixar det när jag kommer hem! Just nu sitter jag och Sara på en brygga efter söderhams ån, inte den vackraste synen men ändå. Vi ska åka en sväng runt stan om ett tag sen ska jag hem och sätta mig vid datan, svara på kommentarer och lägga upp vinnaren till veckans blogg! Hörs när jag är hemma igen!

så trött!

Shit vad jag är trött idag alltså, orkar knappt sitta vid datan och då är det illa! Igentligen så skulle jag ju ut med Sara och Jenny för att sola, men det har varit sånt oväder med åska, blixtrar och regn nu på förmiddan, men nu verkar det bli bättre men inte att man kan sola i alla fall, tråkigt men sant!
Ska ändå träffa Sara, I think. Men hon svarar inte, hon sover väll..

Mina besökare och kommentarer börjar minska nu, tråkigt tråkigt! Om veckans blogg, nu får ni rösta! ikväll klockan 22, avslutas röstningen!

Morn morn!

God morgon alla!

Klockan är kvart över 10 och jag är uppe, haha. Det är konstigt det. Men jag har faktiskt vart uppe sen halv 10(!!)

Jag kunde inte sova inatt, har kanske sovit 2 timmar allt som allt. Jag gick och la mig vid 2, halv 3 och kunde inte sova så jag låg och lyssna på musik till halv 5 och sen somna en snabbis sen vakna av att det bytte låt, då tog det ytterliggare ett tag till innan jag somna, väl när jag hade gjort det hoppade min katt på mitt ben för en jävla flugjävel! Då var det omöjligt att sova, men jag lyckades i alla fall att stänga ögonen tills nästa gång jag vakna...

Idag ska jag nog träffa Sara och Jenny, men Sara sover nu. Så det blir nog senare, så först ska jag göra en frukost, får se vad jag orkar göra om jag ens orkar göra en frukost! :p

rösta på veckans blogg!

Shit, vilken blogg och bild torka det har varit idag för mig. Säg någonting som jag ska blogga om? Men man kan väl inte vara hur aktiv som helst flera dagar i rad? Nej, det funkar inte. Men det kommer upp bilder och allt så småning om igen.

Känns som att jag börjar bli sjuk också, för jag är hur trött som helst och hängig. Urk, vill verkligen inte bli sjuk nu!

Imorgon så ska jag nog träffa Sara och Jenny ganska tidigt (?). För om det är fint väder så lägger vi oss nångonstans och steker! Mer som händer imorgon? Jag vet inte, får se vad jag hittar på.

Men nu måste ni mina läsare börja kommentera vilken ni tycker ska bli veckans blogg, annars så går inte det här att genomföra. Men jag hoppas verkligen på att jag får in många röster tills imorgon kväll, för det då tiden tar slut men har jag inte fått in fler röster än vad jag har nu så går det inte att avsluta det imorgon då förlängs det. Återstår att se.

Nu ska jag kolla om det finns någonting på tv, om inte så bosätter jag mig i sängen med datorn och kikar runt lite. Ska sova tidigt ikväll! Hörs imorgon igen, god natt.

snabb update!

Nu sitter jag och äter för andra gången idag. Magnus kom hit för ett tag sen, så jag ska ner och byta om och sen ska jag väl skjutssa hem honom om ett tag sen blir det ut till Stugsund och hämta Sara, för vi ska nog åka runt lite. Trevligt!
Mer om vad som händer idag, I din't know. Men det löser sig, men nu först och främst ska jag fortsätta att äta, sen byta om! Hörs ikväll.


Onsdag den 15 Juli!

Hallå bloggen och alla läsare!
Idag har jag inte alls vart nå pepp på att blogga, men för eran skull så blir det nått inlägg idag.

Som vanligt ställde jag klockan på 11 och inte klev jag upp då inte, utan snoozade till klockan blev 12, sen somna jag om och vakna klockan 15, men det är inte så konstigt. Jag gick och la mig klockan 5/halv 6 imorse. Men inatt ska det bli ändring, jag ska lägga mig vid 2-tiden, inte senare! Så jag kommer upp i tid imorgon..

Just nu sitter jag ute på altanen och kikar runt på lite bloggar och väntar på att Magnus ska komma hit, för jag skjutssa hem han..
Sen ska jag nog iväg och hämta Sara och vi ska nog åka runt lite... Funderar på att dra med mig datan för en liten snabb sak som jag ska kolla om det fungerar. Oh yes, secret!

Hörs senare!

My decision

Så nu har jag bestämt mig!
Jag kommer att ha kvar min gamla dator, men pappa ska köpa ett nytt batteri till den samtidigt som han köper deras nya data.
Ska också prata med honom imorgon att han ska beställa hem Telias mobilt bredband! Jag ska ha ett bredband, så jag kan sitta var jag vill. Det måste man väl, eller hur? Ja, självklart!

I jul så ska jag be att få en Acer, mini laptop i julklapp minnsan!



(Bild ifrån elgiganten.)

Datorn som dom ska köpa
Men visst är den snygg?
Klart den är, jag har ju valt den!

Jag behöver eran hjälp!

Ja, jag kan ju inte bestämma mig. Ni undrar säkert vad jag inte kan bestämma, men nu äre såhär..

Jag har ju en bärbar dator, en HP, jag tror att det är en 15". Eftersom mammas och pappas data har gått sönder, så ska dom köpa en ny. En bärbar, men jag kom med en idé idag.  (så jävla smart jag är)
Så här: Jag får en mini-pc, och dom får ta min laptop. Och ja, dom gick med på det. Men jag vet inte om jag ska göra det eller inte. Det är därför jag skriver det här, för jag behöver eran hjälp.
Mitt batteri i min laptop är ju helt slut, det finns ingen batteritid alls, men om vi ska göra så som jag sa så ska pappa köpa ett nytt batteri till min laptop - (som då kommer vara deras).

Så här tänker jag: Jag vet inte riktigt om jag vill ha en mini-pc, jämt! Men jag har alltid velat haft en sån. Men jag vet faktiskt inte om jag ska göra så eller inte, därför behöver jag eran hjälp. Är det någon som har en mini-pc. Acer? Är den bra? Är tangenterna mycket mindre än på en vanlig laptop? Och hur tycker ni jag ska göra? För jag kan nämligen inte bestämma mig..



Vad skulle ni gjort?

Vem är din favorit?

Ja, det här är alltså finalisterna till Veckans blogg. Nu är det du som läsare som bestämmer vem ska vinna en veckas länkning från min blogg.

Tävlingen avslutas på torsdag kväll, så ni har tid att rösta tills dess!

Men kom ihåg, så här är reglerna:

- Du får bara rösta en gång
- Anonyma röster räknas inte
- Den som tävlar om vinsten får faktiskt sprida att du ska rösta på den.
- Du som är med och tävlar får inte rösta på dig själv.


Ja men då börjar tävlingen nu!


1. Linda Saaek
Jag bloggar om vad som faller mig in. Min vardag, kärleken, känslor och tipsar om olika saker.
Min blogg är väldigt ny så jag försöker att komma igång nu, därför kan det kännas lite tomt på inlägg.


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

2. Anonym bloggare.
Eftersom att jag driver en anonym blogg så vill jag inte ge ut för och efternamn. Jag bloggar om allt som dyker upp, sällan seriösa saker dock. Sällan begripliga saker och säkert sällan bra saker heller för den delen. Det är dock en uppfattning andra får bilda.


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)


3. Tove Lövgren och Alice Östlind.
Vi bloggar om allt mellan himmel och jord, mode, skönhet, kändisar m.m. Något mer som präglar bloggen är vänskapen mellan  oss två. Bloggdesignen är inte klar ännu, men vi ska snart sätta igång med den.


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)



4. Therése Eriksson.
Min blogg blandar ironisk humor med normala (och ibland inte lika fullt så normala) händelser.
Jag bjuder på mig själv som den knasboll jag är!

(Klicka på bilden för att komma till bloggen)




Småprat ..

Nu har jag skickat iväg mail till de 4 tävlande. Och tävlningen börjar alldeles snart. Jag ska bara ladda upp bilder och länkar i nästa inlägg.
Men notera att det är enbart 4 stycken som har anmält sig till veckans blogg, lite trist. Så jag kunde inte välja mellan vilka som var mest aktiva, hade snyggast bloggdesign eller vilken blogg som var mest intressant! Men det beror nog på att dom måste bli medlem på en speciell sida för att tävla. Nästa gång, är det inget sånt. Då är det bara att skicka iväg ett mail, men det är då det. Jag skriver när det är nästa tävling. Vad säger ni om det? Blir det fler som anmäler sig då? Ja, självklart? =)

Jag ska också börja på en blogg-design ikväll. Eller jag började redan igår kväll, men ska fortsätta idag. Jag får faktiskt se om jag gör till fler än dom som är bestämt.

En sak till, jag vet inte hur jag ska välja. Men ni vet ju inte ännu vad jag pratar om, men ett inlägg om det kommer efter jag har presenterat finalisterna till veckans blogg. Så det gör jag nu!

Förlåt för kass uppdatering idag, men jag har ju som sagt svarat på kommentarer, skickat iväg mail och kollat runt på en mini laptop! Mer om det i nästa inlägg, det handlar om det ovanför!
Hörs snart!

En till frågestund och veckans blogg!

Vi kör en frågestund till! Kul va? Så klart att det är!
Fråga vad du vill! Vi kör den tills imorgon!

Jag slänger upp finalisterna till veckans blogg ikväll också, håll utkik! Nu är ansvaret på er mina läsare, det är ni som sak rösta fram eran favorit som får en länkning till dens blogg i en hel vecka! Soft va?

en dagens.

Dagens:

Brillor -
Skjorta - JC
Tröja - JC
Jeans - H&M
Skor - Eurosko

090714

God morgon!
Vaknade för nästan en timme sen ungefär. Nu snart ska jag upp och göra en frukost, en god frukost och sen sätta mig ute ett tag för det är ganska så fint väder faktiskt!

Vad händer idag då?
Jag vet inte, jag ska i alla fall träffa Sara en sväng och va med henne, jag ska köpa godis idag. (Ett måste!) Sen vid halv sex ska jag hämta Magnus och skjutssa hem honom och sen vet jag inte mer vad som händer. Kanske träffa Sara igen?
Vad händer för er idag då?

Men nu väntar verkligen min mage på frukost, så jag drar mig här ifrån, och nu hör jag också att det har börjat mullra, kanske inte blir så fint väder ändå? Aja, återstår att se. Man får ju hoppas på det bästa!

(Och jag vet att det är ganska så torrt med bilder, men jag ska ladda upp igen, bara jag har knäppt nya)

En plats kvar!

Hörrni, en plats kvar nu i "veckans blogg".
Anmäl dig
här! (Gör allting noga, steg för steg. Annars kan jag inte godkänna din anmälan) Den första personen som hinner att anmäla sig först går vidare till att mina läsare ska bedömma eran blogg och sedan lägga en röst!

Imorgon när jag vaknar så är det en som ska ha anmält sig! Kom igen. För nu ska jag lägga mig, hörs imorgon. God natt!

Frågestunden



Vad fick dig att börja blogga?
Jadu, bra fråga.. Jag vet faktiskt inte, jag hade bara lust. Tyckte att det verkade roligt och det är det ju. Inte sant?

Om du fick träffa en person, död eller levande, vem skulle det då vara och varför?
Jag tror nog att jag hoppar den här frågan...


Vad skulle du göra om du var osynlig för en dag?

Jadu, också en bra fråga. Göra någonting dumt, kanske råna en bank?

Varför måste man bli medlem i den där biogrejen för att tävla om veckans blogg?

För om du ska tävla om "Veckans blogg" och jag sköter arbetet omkring det, så ska jag få ut någonting av det. Därför ska du bli medlem på den sidan. Och det är helt gratis, du får inge spammreklam till din mail eller någonting. Och du kan börja samla poäng och sedan få ut det i pengar! Inte så dumt va?

Har du fixat desigen på bloggen själv?

Japp, jag har fixat allting själv!


Vart köper du helst dina kläder?
JC och H&M

Hur känd är din blogg och hur många läsare per dag har du i genomsnitt?

Känd? Näe! Det är ungefär som en helt annan vanlig bloggare, inte storbloggarna då! I genomsnitt ett 3-siffrigt tal!

Vad har du för personlighet?

Äh, jag vet inte! Jag är den jag är, jag är ROBIN! 4sure, ni får leva med det!

Gör du designer till andra?

Ja, jag tänkte att jag skulle börja med det nu. Men jag har redan 3 stycken som jag ska göra. Så om du vill ha en design fråga mig först innan du börjar bestämma vilka bilder och vilka färger din blogg ska ha.

Vad är det första du tittar på hos en tjej?
Det är ju personligheten!

Hur ska den perfekta flickvännen vara?
Glad, snäll, trevligt och omtänksam!


Hur gammal är du?
Jag är 15, men fyller 16 år nu 29 Juli i år. Ett litet grattis kanske? :D

Bor du i Stockholm?
Nej, det gör jag inte. En bit därifrån. Jag bor i Söderhamn.

Tack alla ni som kom med frågor! Väldigt trevligt.


Statistik

Det gör mig galen!

Robin hissar och dissar!



- Fler besökare på min blogg och flera kommentar. Jag älskar det!
- Att jag har en tävling på bloggen, "Veckans blogg" Länkning i en vecka. Inte dåligt?
- Jag hissar Topman.com, massor av snygga klädesplagg!
- Och jag hissa mig själv så klart! Därför att jag gör gratis bloggdesigner.. Så klart!



- Blogg.se'e statistik-mätare 4sure! Visar den någonting korrekt eller? Nej, och det resulterar i en big diss
- Blogg.se'e Mest: aktiva besöka kommenterade! Hell no(!!), att kenza är mest aktiv. Skriver hon ens i sin 2 gånger om dagen?
- Emoungar som kommenterar mig och det blir så crazy ._. så jag hämtar rakbladet. Shit, skärp er?

Vad hissar och dissar ni?

Beeeeeeeeeck

Nu väntas Beck och sen ska jag svara på lite kommentarer och fixa lite med design till andra bloggare! Ta kontakt med dom, så vi hörs när det slutar.

Ihopsatt outfit från topman.com och nelly.com!

En ihopsatt outfit, kläderna är ifrån: Nelly och Topman! Jag vet inte om jag skulle andvända byxorna och tröjan, för jag vet inte om jag tycker om den gröna färgen. Men kanske någonting för er?


Cardigan: Nelly
Klocka: Nelly
Byxor: Topman
Skor: Nelly
Väska: Nelly

Hiss eller diss för den här outfiten?

090713

Hallå!
Jag ställde min mobil-klocka på 11, snooza i en halv timma, sen ställde jag klockan på 12, när den väl ringde stängde jag av den och somna om och vakna klockan 15, shit. Jag klev först upp klockan 11 och vart pigg, men jag tänkte att jag skulle vila lite till, men somna om! Aja, ska upp klockan 11 imorn! Fick också reda på imorse när jag vakna 11 att mammas och pappas data är trasig så vi ska åka och köpa en ny på fredag, jag ska välja en åt dom!!

Idag är det ganska så fint väder, så jag sticker nog ut ett tag och åker med Sara. Sen vet jag inte vad som händer. Men först av allt så ska jag duscha, äta och sen välja kläder! Å, vad gott det vore med godis, jag ska nog iväg och köpa det! Nu säger pappa att vi ska beställa plattången, måste först se vilken jag ska ha! Så måste skynda mig, hörs senare!

Vad ska ni göra idag?

DAGENS FRÅGA


Nu när det är sommar och sommarlov, är det en del som reser bort. Kanske till något varmare land än Sverige?

Då är frågan:
- Ska du utomlands någonting i sommar?
- Vart och hur länge ska du vara bortrest?



Själv ska jag stanna hemma i Sverige hela sommarn!

Lämna ditt svar i kommentarsfältet

Remember



Hörrni
kom i håg veckans blogg och min frågestund!


En tråkig söndag (?)

Å, jag är så dålig! Jag har inte skrivit någonting idag på bloggen, men jag har inte haft tid och har inte kunnat suttit vid datan eftersom det har åskat.
Jag klev upp klockan 16 idag, ja jag vet, det är hemskt. Hemskt! Men jag sov ju ingenting natten innan så inte så konstigt, och jag är fortfarande trött och värsta huvudvärken har jag också. Det blir till att dejta kudden tidigt inatt igen!

Men i alla fall, mer om dagen. Efter att jag vart uppe ett tag så åkte mamma, pappa och jag till Stenö på en snabb visit, påvägen hem så köpte vi med oss mat från Sibylla hem. Åkte hem och åt, och det börja åska. Blixtra, mullra och regna! Sen åkte vi en sväng till Sikfjärden och sen in till stan och hyrde en film: Rally brudar.
(- Den var faktikst inte så rolig som man trodde när man såg reklamen, hände typ ingenting. Men den är ju inte helt tokig. Så 3/5 poäng!)
Nu ska jag ta en dusch och sen får jag se vad jag hittar på, se någonting på webb-tv antar jag och sen sova. Så skönt! Hörs imorgon igen, god natt.
Vad har ni gjort idag då?

Just ja, jag lovade ju igår att jag skulle ladda upp nån bild på den lilla varelsen som Magnus och Elin har..
Så här kommer dom:

               
(Klicka på bilderna så blir dom större!)



För övrigt hade jag besöksrekord igår! Massa trevligt och massa kommentarer fick jag också. Och ni, fortsätt! För jag uppskattar varenda en jag får, så fortsätt - fortsätt! :)


Outfit - Lördag

Min outfit för Lördagen bestod utav av dessa plagg:

Glajjor (Wayfarer)  - Stockholm
T-shirt - Cubus
Cardigan - JC
Svarta jenas - JC
Skor - skokanonen
Och håret? Jo, som vanligt. Helt lockigt och oplattat!

Kväll..

Hemma! Äntligen! Eller det har jag varit i närmare en halv timme nu.

Kvällen började med att jag åkte till Söderala till Magnus och Elin, var där innan dom skulle in till stan. Så jag skjutssa dom och sen åkte jag hem, så trött och så mycket som jag frös! Eller trött och trött, det är ju endast förnamnet!
När jag väl hade varit hemma ett tag så ringer Magnus och säger att han ska hem och att jag ska skjutssa hem han, men jag frös och orkade inte. Som tur var, så var mormor här.
Så vid 23, åkte vi och hämta Magnus och skjutssa hem han och sen stanna där ett tag för att beundra den fantastiska lilla varelsen som dom har, nämlingen kattungen! Haha, så söt den har blivit, och riktigt bra bilder fick jag på henne idag också. Kommer upp imorgon eller idag!

Vid tolv-tiden inatt så åkte jag och hämta Elin, tog deras moppe och hämta henne. Men efter det så vart det äntligen hemfärd igen, vid halv 1!
Och nu sitter jag här med halvöppna ögon och kan knappt se det jag skriver men ändå ska jag trotsa min trötthet för att vara aktiv och vara uppdaterande för mina läsare! Sött va? Ofc!

Men nu ska jag se på Sommarkrysset och sen sova, guud vad jag har längtat efter att få sova! Äntligen är det dags. Hörs imorgon!

Katastrof

Å shit, jag är så trött! Jag har inte sovit på över 27 timmar, det är katastrof! Jag är hur trött som helst, känns som att jag kommer att somna så fort jag sitter ner. Men jag får försöka hålla mig vaken tills typ 23 ikväll, för sen ska jag sooooooova!

Men nu ska jag till Söderala till Magnus och Elin en sväng, sen ska jag hem och kolla på tv och soooova! Kommer förmodligen inte bli nå mer uppdatering ikväll, fast jag vet inte heller!
Ska cheka min mail nu sen byta om och sen sticker jag. Hörs.

FORTSÄTT ATT SKICKA MAIL OM VECKANS BLOGG! JAG MÅSTE MINST FÅ IN 5 STYCKEN. HAR NU 1 MAIL!

Veckans blogg.

Folk är konstiga!
Är det någon idiot som vill få chansen att bli veckans blogg? Och få en veckas länkning till din blogg från min meny!
Vem vill liksom inte det?

Vill du det? Ja, klart du vill! Det går snabbt att "anmäla" sig till tävlingen! Klicka här, och följ stegen!

Altan, sol och spiiiindel(lar)

Update: Jag är ett mongo! Jag har kollat fel, det är imorgon det är Vinterviken på kanal 4 klockan 15:05, haha! Men man kan väl inte alltid kolla så rätt eller hur?
När jag kom upp och in ifrån spindlarna så såg jag att mama höll på att göra mat, kött - potatiskroketter och sallad! Mums! Men nu ropar mamma att det är klart, så nu ska jag dra ut och äta middag på altanen! Hörs senare igen.


Just nu sitter jag ute på min altan! Och stekhett är det här, trots att jag sitter under parasollet. Jaja, jag har nu svarat på en massa kommentarer, och det är hur kul som helst! Jag uppskattar varenda liten kommentar som jag får, så fortsätt att kommentera! Glöm inte bort veckans blogg  och inte frågestunden heller!
Det var kanske lite dumt att ha två saker samtidigt? Jaja, det löser sig. Får se hur många som vill va med i veckans blogg.

Men nu vill jag verkligen inte sitta ute här nå mer, nu vill jag in in in in! Det var en spindel som kröp upp på min datasladd och den ligger alldeles bredvid mig, panik. Men jag fick död på den, men jag vill inte ens tänka på hur många det är här ute! Näe, nu sticker jag in! Svarar på mer kommentarer och chekar min mail när Vinterviken är slut, för den börjar som sagt 15:05 på 4:an, missa den inte!


Lockit, lockit! M yes!

ihopsatt outfit från topman.com!

Nu har jag nyss vart in på topman.com och kollat runt på olika klädesplagg. Hitta faktiskt väldigt snygga plagg!

En ljusblå/marinblå färgad skjorta, alternativt en turkos färgad cardigan eller en mörkare färg.
Ett par blåa jenas, i chinos-modell, skit snygga (!!)
Till det ett par converse, behöver dock inte vara äkta, men dom ska vara vita! Inte svarta på sommarn, urk.
Och på axeln hänger en brun alternativt svart väska.
För ögonen är det ett par turkosa pilot-glajjor! Finns på H&M, men också på topman!
Om det hade blivit den turkosa cardiganen eller en mörkare färg, till det: den blåa  väskan! Katzhing!!

En outfit, allt är ifrån topman.com priser får ni kolla själva, för det orkade ja inte ha kolla på! :p


Hunnit med mycket och klockan är bara 11

Nu har jag duschat hur länge som helst och härligt var det! Pigg vart jag också! Också har jag avklarat en frukost, mums. Så hungrig som jag var, har jag nog inte varit på länge. Läst gårdagens och dagens kuriern har jag också gjort. När jag läsa gårdagens, så hade Ajla skrivit krönika. Kanon kul var den! Kung på hög nivå, Ajla!

Klockan 15:05 är det Vinterviken på tv4. Den ska jag se! Vet inte hur många gånger jag har sett den, den är typ som hundtricket, alltså jag tröttnar aldrig på nån av dom filmerna! Någon som inte har sett den? Det vore väl konstigt? Alla läre väl ha sett den, aja nog om det.
Efter filmen så har jag lust att gå ut och gå eller ta en sväng runt stan och kolla lite. Får se vad jag gör och vart jag hamnar, klockan är ju bara 11 på morgonen ännu. Ska ner och lägga lite kläder i t-masiken, ohyes roligt roligt! Hörs sen igen!


Duscha, äta frukost, tv och datan!

God morgon allesammans!
Nu ska jag upp och duscha sen äta en riktigt god frukost, sen blir det tv:n och sen blir det dejta datan igen!
Hoppas då på att jag har fått in massa kommentarer ang. veckans blogg och om frågestunden!


Klicka på bilderna för att komma till de specifika inläggen!



Fint väder verkar det bli idag, solen skiner lite smått genom fönstret! Kanske blir frukost ute på altanen idag? Och det kanske bli ut och gå med mamma och pappa senare? Shit, vad jag känner mig överladdad med energi, vill just nu bara ut och springa 3 km! Konstigt, jag som hatar att springa..


Vill du bli veckans blogg?




Vill du bli veckans blogg? och få en veckas gratis länkning i min meny till din blogg?
Då ska du följde de här enkla stegen för att ha chans till det:


Gör såhär:
- Bli medlem här!
- Du skriver din bloggadress i kommentarsfältet under detta inlägg och att du är medlem
- Sen skriver du ett mail till [email protected], ditt för och efternamn, din bloggadress och samt vad du bloggar om 
- Märk mailet med "Veckans blogg"

 Så här kommer det att gå till:
- När det är avslutat så kommer jag att välja ut 5 stycken
- Det jag kommer att gå efter är: Hur aktiv bloggaren är, hur intressant bloggen är och hur snygg och genom tänkt bloggdesign bloggaren har!
- Jag skriver ut dom 5 på min blogg och då får mina läsare rösta vilken dom tycker ska bli veckans blogg
- Röstningen kommer att pågå i 2 dagar
- När det är klart så har du 1 veckas länkning i min meny till din blogg

Regler för att få rösta:
- Du måste ha en blogg.
- Du måste vara inloggad.
- Du får bara rösta 1 gång.
- Du får inte rösta på dig själv.

LÄS DET HÄR!
 Du måste göra allt som står steg för steg, om du inte blir medlem där jag skriver eller inte skickar iväg mailet till mig, så kan du inte ha chans till att bli Veckans blogg! Utan var noga och följ det steg för steg och gör precis som det står, så är du med och tävlar om att bli veckans blogg!

Hiss eller diss?

När H&M fick in nyheterna på kläderna, så fick dom även in 2 par nya skor. Nämligen dessa två par:

1.   2.



Ja, jag vet inte vad jag ska tycka. Haha! Skor nr. 1 är ju gräsligt fula och ja, det är tyvärr också skor nr. 2! Men om jag var tvungen att bära ett par av dom här, så skulle det utan tvekan bli skor nr. 2! För er då?
Ja men seriöst, titta! Titta på bild 1. Hur tänkte dom? Rosa, blå och turkos/grön färg. Shit! Hur skulle man lyckas att passa ihop dessa skor med en hel outfit så det skulle se bra ut? Njae! Skit fula var dom i alla fall! 

bild nr. 1 = Hiss eller diss?
bild nr. 2 = Hiss eller diss?

Hiss för båda skorna?
Eller
Diss för båda skorna?

Ja, diss för båda skorna blir det i alla fall för mig!


Frågestund.

Kolla runt lite på blogg.se första sida på Mest: aktiva besökta kommenterade...

Och där var jag! På: Mest: kommenterade! Inte för att jag förstår hur menmen. Till och med på 1 plats (!!)

Kom igen! Fråga på nu, vad som helst. Spelar ingen roll om vi känner varandra eller inte!









DAGENS FRÅGA



Att blogga blir bara större och större. Men man kan också få ut någonting av att blogga, nämlingen pengar! Men inte en människa kan väl ha missat att man kan tjäna pengar på sitt bloggande? Man annonserar ut annonser åt företag och sedan få pengar, men beloppet beror på hur många som klickar på annonsen eller om det är någon som köper någonting. Man kan även tjäna pengar på att videoblogga. Vilket inte är dåligt, dom större bloggarna tjänar massor av pengar som helst på annonseringen.

Men nu undrar jag:
- Annonserar du på din blogg?
- Om du inte gör - Varför inte?
- Hur mycket tjänar du på ett ungefär i en månad?


Tjänar jag pengar på mitt bloggande? Nej, jag tjänar inte pengar på mitt bloggande, varför inte? Ja, det vet jag inte. Jag har bara inte orkat tagit tag med att bli medlem hos företagen och fixat annonserna, men någon gång så ska jag fixa det och jag kommer att annonsera! Men däremot är jag medlem på olika gratis sidor, en av dom är: Gratisbio.se, som jag har skrivit om en gång tidigare. Men en gång till skadar väl inte. Bli medlem genom länken där och du får 75 poäng på en gång. När du är uppe i tillräckligt mycket poäng så löser du in dom mot pengar, alltså i presentkort som sedan skickas hem till dig! Sidorna är absolut 100% gratis, ingen kostnad för att bli eller att vara medlem där. Kanon bra! Men nu vart det från en sak till en annan, menmen...

Lämna ditt svar i kommentarsfältet!

Frågestund.

Jag har ju tråkigt!

Så jag startar en frågestund här på bloggen! Vet inte när den stängs, men den gör det när det är nog med frågor! Börja fråga nu och du kan fråga fler än 1 fråga. Nu kör vi!



Nattuggla!

Funderar faktiskt på att strunta i att sova någonting inatt, för om jag somnar nu (vilket jag inte kommer att göra, för jag är inge trött) så kommer jag sova bort hela morgondagen, och det vill jag inte! Om jag är uppe i natt så är jag trött imorn kväll och då kan jag sova tidigt! :D

Jag har så tråkigt, men ska kolla på nått gammalt avsnitt från Room Service och lite annat! Dagens fråga kommer också upp lite senare (eftersom klockan är halv 4 - ny dag) och hiss eller diss! Det vill säga om jag hittar nått att hissa eller dissa, återstår att se. Hörs senare.

DAGENS FRÅGA



Eftersom att jag har ny design och gjort ganska mycket ändringar av bloggen, så kommer ju dagens fråga handla om det! Och idag är det inte bara en fråga utan några frågor kring det.

Men mina frågor är:
(huvudfrågan) - Hur tycker du att min nya design vart? Hiss eller diss? 
- Vad borde jag ändra på enligt dig? Färg, textsnitt, bilder eller någonting annat?

Själv tycker jag att den vart bra! Bättre än vad den förra var i alla fall. Det kan nog alla hålla med om?

Lämna ditt svar i kommentarsfältet!



1. FÖRE - grön
2. EFTER - grå

Nu är det väl ändå klart va?

Hallå hallå!
Hur är det med er?
Med mig är det kanon, jag är på skit bra humör! Och jag vet riktigt inte varför, men det kanske är för att jag är nog helt klar med min design! Otroligt skönt och snyggt vart det.  Därför har jag inte bloggat någonting idag, har ängnat ungefär hela min dag till att göra om den. Men det vare värt! Eller hur? Så nu ska denna design få vara uppe ett tag.


- Laggt in flikar ovanför inläggen
- bytt meny
- lagt in bild
- fixat mer med min "personliga meny"
- ändrat färg på bloggen
- flyttat upp datum & tiden under rubriken på inläggen
- satt in datum under header-bilden
- satt in en klocka i menyn
- ändrat textsnitt på olika ställen


Men samma header hängde med över till den nya designen! Men den är ju också ganska nyligen gjord, så!

Ja, där var nog allt jag hade gjort!

Snart kommer det upp en dagens fråga, och jag tror att ni kan gissa vad det är för fråga det blir! ;)

Nattinlägg, och lite nytt pill med designen!

Ja, då är jag så gott som klar med min design på bloggen! Näääästan klar med menyn! Nu ska det bara in lite nya färger och lite mer smått som kommer göra snyggt här! Kanoners. Men vad tycker ni? Hur vart det med en "personligare" meny? Som sagt, ordet innan frågan, kanoners(!), tycker jag. Mycket bättre än vad blogg.se's standard: Senaste inläggen, Kategorier, Arkiv och Länkar. Liksom hallå? so boring!

Men nu är klockan 03, och jag ska upp klockan 11 imorn. (måste) För jag kan inte sova bort dagarna som jag har gjort hittills, så nu ska jag knäppa på nått avsnitt som jag hittar på webb-tv snart och sen sova!
Vi hörs imorgon igen, god natt!


Outfit - Torsdag

Hej igen!
Nu sitter jag och väntar på att Saras pappa ska komma och hämta henne,, Sen ska jag sticka ut en sväng!
En dagens val av kläder kommer här:




Farfarströja - JC
Kofta - JC
Chinos - JC
Skor - Skokanonen
Och håret - ofix!
Shit, ser ut som att jag har pannlugg och väldigt kort sådan, men så är det inte(!!!!!!!)
Haha!

DAGENS FRÅGA



Det finns hur många bloggare som helst, och man följer ju såklart flera bloggare under dagen!

Så min fråga är:

- Vilka bloggare är det du följer under dagen?
-
Varför följer du dom? Vad är det som är bra med dens blogg?

Vilka jag följer: No comments!

Lämna ditt svar i kommentarsfältet!

Regn och storm..

Vilket väder det är idag, eller snarare oväder ska man kanske säga? Ja! Det spöregnar och det stormar, skit trevligt! Nej inte precis.

Jag ställde klockan på 11 idag, för jag har bestämt mig att inte sova bort dagarna, och jag klev upp halv 12, så skönt att vara uppe i tid för en gång skull, då vakna Sara också så vi kolla på Snålvatten och jäkelskap, Varning för Jönssonligan, Mr. Bean och nu tittar vi på Hundtricket! (Som sagt, tröttnar inte på Hundtricket!!).

Idag ska jag bara vara hemma och sitta vid datan och kolla runt lite, ska beställa hem en ny plattång också, min gick ju sönder för ett tag sen. Suck! Får se vad jag mer hittar på, Sara ska väl hem om ett tag..

Nattinlägg + dagens val av plagg!

Slappdag, segdag, tråkddag och allt som hör dåligt väder till, så har min dag varit! Men ganska så skönt på något konstigt sätt ändå! Få ta det lite lugn och slappa bara, för när det var grymt fint väder så kändes det som att man var tvungen att vara uppe i tid, vara ute och ta vara på solen och värmen! Sola, bada och inte sitta inne. Så skönt att man kan sitta inne framför datan någon dag utan att känna ångest för att man gör det. Ja, ni fattar vart jag vill komma med det här.

Men i alla fall, jag baka tekakor idag, men det receptet som jag följde sög totalt! Det var helt fel, det var alldeles för mycket mjöl. Dom vart ganska hårda, men ändå goda!
Och nu sitter jag med Sara hos mig och kollar på tv och pratar lite, får se om det blir någon film sen. Men nu ska jag se på lite tv och kolla lite på Saras data, ska formatera den kanske ikväll.

Men ni som läser min blogg är då sjukt dåliga på att kommentera mina inlägg, när du ändå läser min blogg och mina inlägg så kommentera!

Men en sak till en annan. En dagens val av kläder:



Nice plagg att tråka och slappa i en dag som denna! Eller hur?

Glajjor - Stockholm (det är förskräckligt solit här!!) HAHA, ironi! Nämen, soft med solglajjor ändå!
Linne - Cubus
Kofta - JC
Shorts - H&M
Och håret, helt ofix!

DAGENS FRÅGA



Nu är ju äntligen sommaren och sommarlovet här, men vädret är väl inte det bästa. Men fint har det varit ett tag i alla fall! Men när det är sommar så undrar jag:

- Vilken hårfärg enligt dig ska man ha på sommarn?
- Blont eller mörkt?

Vad jag själv tycker är det defenitivt att man ska ha ljust/blont hår! Passar mycket bättre till sommaren, brun/mörk hårig ska man vara på hösten och vintern! Fet diss på mörkt hår på sommarn för mig!!

Men vad tycker ni? Lämna ert svar i kommentarsrutan!

090708

Riktig utvilad, sov verkligen ut idag! Vaknade först kvart över 8, somna om, sen vid 10 och sist vid 14-tiden, klev upp och åt mat sen hoppa jag in i duschen och nu sitter jag här, inomhus! Så grymt tråkigt väder det är idag, eller det har det varit i några dagar nu. Men endå ganska skönt faktiskt..

Idag har jag ingenting planerat, tänkte att jag mest skulle ta det lugnt, fixa lite mer på bloggen och städa och fixa med garderoben, just nu ser det ut som ett bombnedslag! Men man kan inte alltid ha sån ordning eller hur?

090707

Hej!
Nu vart det ett ganska sent inlägg, men bättre sent än aldrig va?


Igår tills idag sov ju Sara hos mig, vi kolla på Hundtricket, kan kolla på den hur många gånger som helst utan att tröttna! Men vi somna någon gång runt 04-tiden och vakna först 14, sen 16:30, KAN NI TÄNKA ER? Shit! Måste upp i tid imorn nu.
När vi hade vart vaken ett tag så åkte vi och köpte godis och chips, på hemvägen mötte vi Magnus och Elin på Tempo, så vi åkte med dom till Söderala, kolla på minnesstunden med Michael Jackson, sen lite av Wallander - (kommer inte ihåg vilken) Sen åkte jag och Sara hem, klockan var runt halv elva då, och sen hämta hennes pappa henne och nu sitter jag här bänkad framför datorn och ska se någonting på webb-tv! Finns inget bättre för att bli trött! Hörs imorgon, god natt.


Tänkte att jag skulle ladda upp 2 bilder på Magnus och Elins kattunge, men inte då! Det krånglar. Får bli det någon annan dag istället då!

090707

Nu sitter jag, Sara, Karro och Elin och röker vattenpipa och lyssnar på musik, mys! Sitter med hur många ljus som helst, tyvärr inte myggljus! Myggorna försvinner inte när det är vaniljljus, en sak som är klar i alla fall!

Nu stack Karro, så jag ska vara social med Sara och Elin, hörs nått ikväll!



Jag, Sara, Elin (bakom Karro) Karro!


(Elin var lite senfärdig!)
Elin och jag.

DAGENS FRÅGA



- Hur tycker du att en blogg ska vara för att just du ska fortsätta att följa den?
- Vad ska den ha för innehåll? Ska det vara mycket bilder? Hur ska den vara?

Lämna ditt svar i kommentarsrutan!

Hiss eller diss?

Var inne och kika på H&M för någon dag sen, såg då att dom har fått in lite nytt. Vissa plagg var snygga men vissa inte.

En cardigan som dom har fått in. Just den här:
Cardigan från H&M, 299,-


Vad tycker ni om den?
Jag tycker att den var skitsnygg, faktiskt, till andra passande plagg. Mönstret på den är ju skitsnyggt, eller hur? Men det som var det tråkiga var att den finns inte i någon annan färg än denna. Men ändå var den cool i färgen som den är!

Men vad tycker ni? Hiss eller diss?

090705

God kväll alla läsare! :)

Vilken dag det har varit idag! Det började ju med att jag tvätta och skulle städa. Men jag fick för mig att jag skulle möblera om hela och då menar jag verkligen hela rummet! Och så vart det. Ringde hit Sara så hon kom och hjälpte mig, massor av saker gjort och jag vet inte om det vart så jättebra. Men nu har jag i alla fall en "walk in closet". Massor av saker att bära. Tog garderoben ifrån mitt gamla rum och ställde in och det gick ju som det gick. ;)
Bilder på hur det såg ut före och efter kommer imorn, (blir ju klar imorgon).

Mot kvällen så kom Elin så jag, Sara och Elin satt oss på min altan, prata och rökte vattenpipa. Hade ju vart kanon trevligt om inte alla myggen hade varit där. Tusentals! Sen kom även Rasmus och Johan en sväng, satt och prata oså!


Gullit värre!




Posering i bakgrunden 4sure!


Posering i bakgrynden 4sure!
I-G-E-N.


Snyggt ;)

Nattbloggning

Dåligt bloggande nu på den sista tiden, jag vet. Jag ska bättra mig! Men i alla fall, nu är det en ny header uppe och ny bild i menyn, resten som är kvar nu:
- MENYN!
- Färger på bloggen


Sen tror jag att jag är så gott som klar!

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen kolla på nått gammalt avsnitt från Room Service och sen sova, ska upp i tid imorgon! Ska tvätta hur mycket kläder som helst och kanske städa rummet.. Hörs imorgon när jag vaknat! God natt alla sötisar.


Nattblogggggggg

Yes, jag har grymt tråkigt därför åker jag och hämtar Sara nu. Sen ska vi se på film, pistvakt och sjukan. Hörs imorn =)

Det ska fixas!

Jag håller på med min blogg lite..

* Ny header
* Nytt textsnitt
* Klirrar saker med menyn
* Fixar med bilder
* Ändra färger
* KLART!

Kommer att vara klart snart, inte så mycket som ska göras men.. Det ska fixas, när jag har ork!


090703

Hallå hallå!

Idag är det inte alls nå fint väder, nu är det slut på allt. Tråkigt men sant..
Men ändå är det ganska skönt att man slipper svettas ihjäl och kan bara sitta inne vid datan och kolla på tv, medans det regnar utanför.
Det konstiga är att vädret kan skifta så snabbt.. Tidigare idag var det sol och varmt, men nu är det sånt här grått väder..

Men i alla fall.. Idag vaknade jag och Sara runt halv två tiden, somna ganska sent igår så därför.
Men nu började det spöregna ute och jag sitter på min altan, nu är det bäst att dra mig in till värmen så att datan inte går sönder, vore väl en stor katastrof det.. Bu!
 
Äntligen inne.. Vad som händer ikväll, har jag ingen aning om, det blir väl antagligen att sitta hemma och kolla på tv, Sara hänger säkert med hon också!

Hörs ikväll.

090702

Hej!

Idag vaknade vid 13:30, jag vet väldigt sent. Men jag struntade totalt i att mobilen ringde..
Åkte till Anton i Jonskär med Sara för att bada, och skönt var det idag! När det var strålande sol. Åkte därifrån vid 18-tiden.

Mot kvällningen så ringde Magnus och fråga om vi skulle åka och äta, och vi hamna på Sibylla sen åkte vi och hämta Sara för att sedan åka vidare hem till Magnus och Elin i Söderala, vart att kolla på kattungen, stor har den blivit och försöker att gå men det gick ju inte så bra, haha! Sen kolla vi på en film på 6, när den sluta så åkte jag och Sara hem.
Vi satt oss på min altan men det vart inte långvarit, alldeles för mycket mygg som attackera! Så nu sitter vi i soffan och kollar på two and a half men. Hörs imorgon igen!

-

O, vilken dag! Jag är halvt död, i alla fall som det känns som.
Hur trött som helst efter dagen i Jonskär med Sara och Anton, bad, bad, bad och bad! Men alltid lika skönt! Funderar på att fråga Sara om hon har lust att hänga på och bada nån stans, skulle vara skönt det.. Men frågan är om jag orkar. Puh, vi får se!

Hörs sen, ska i alla fall ta en dusch nu!!

uurk

Jag är verkligen inte en bra bloggare! Jag har inte orkat uppdatera bloggen någonting dom senaste dagarna, har inte heller haft lust.

Men i alla fall, fint väder har det varit, jag, Sara och Anton har vart ute i Jonskär både idag och igår och badat till på kvällen, idag kom jag och Sara hem vid 21:30 och igår vid 20:00, väldigt skönt och hur roligt som helst har det varit.

Just nu sitter jag med en fläckt som blåser mig i ansiktet, fönstret uppet, äter glass och dricker dricka med is i! Ändå svettas jag, sjukligt.
Men nu ska jag se på web-tv om det finns någonting. Hörs någon dag!

JUST JA, jag kom in på Media, yes! Fick det slutliga beskedet igår. Väldigt kul!