HÄRLIGT-VÄDER

Sitter ute på altanen just nu. Här precis ätit tårta. Får se vad som händer senare. Imorn har jag bara en lektion sen slutar jag, så skönt! Hörs

Haha!

Haha. Är hon normal eller? Nej! ;)

SOLSKEN

Det har varit sjukt varmt idag, så jag har passat på att suttit ute och solat. Tiden i skolan idag gick väldigt fort, började 12 och sluta vid 15, men hade knappt någon matte så vi stack ner på stan och köpte glass och satt oss efter ån i solen, grymt härligt!

Imorgon står det idrott på schema och vi ska springa ja vafan är det?.. kanske mer än 8 kilometer, JIPPI. Opepp. Onice, men det får gå..


Gamla bilder men dagens klädsel är iallafall
Röd jacka - Hollywood
Tshirt - H&M
Jeans - Gamla som jag själv gjort hål i
Skor - Skokanonen

JEANSSHORTS-I-SOMMAR

Någonting snyggt i sommar är jeansshorts, men också chinosshorts!

Till ett par jeansshorts så tycker jag att man matchar det bäst med en snygg tshirt i lite oversize (men inte för stor). Och nu till skor, ett par tyg. Converse, espadrillos, vanliga tygskor. Svårare än så behöver det verkligen inte vara en riktigt varm sommarkväll. Så kommer iallafall ja gå klädd.
Ska försöka hitta några till snygga jeansshorts innan sommaren är här också så man kan fylla på garderoben på shortsfronten..


Ganska så snygga shorts från MQ. Men jag hade hellre velat haft ett par ljusare och med lite hål i, snyggt!

DDAAGGEENNSS

Tröja - H&M
Jeans - JC
Skor - Skokanonen

SKÖNT-VÄDER-IDAG

Hejsan. Grymt varmt och skönt är det här hemma idag, äntligen. Kom nyss hem har varit och handlat med mamma och pappa, innan det hade jag utvecklingssamtal och det gick bra! Har bra betyg och jag kan jobba upp mig från VG+ till MVG i mediabetygen så det känns skitbra! Nåja, nog om det. Ikväll är det möte på kuriren, tror det var 18.00, vet inte riktigt, måste ta reda på det. Så jag har lite dötid att ha ihjäl innan det är dags att åka iväg.




Photo: jag, nyss. ©

SOMMAR-KLÄDSEL

En enkel, snygg och bekväm klädsel i sommar när solen och värmen är här.






Inte allt för starka färger, bara klockan som livar upp klädseln lite mer än resten av kläderna.
Tee - Weekday (viiiill ha!)
Halsband - Weekday
Solglasögon - Brillor.nu
Klocka - Topman
Shorts - H&M
Converse


PICS












Några bilder som jag fotade förra året i Juni ute i Skärså, på bryggan vid Albertina.

RINGS

Riktigt coola ringar från Topman. Lite udda, men snygga är de iallafall. Alla på bilden är någonting som jag inte skulle tacka nej till. Jag är på jakt efter snygga och lite udda ringar men jag har inte haft turen på min sida ännu och hittat några som är hipphurra för.


Massa snygga ringar från topman.

SNYGGA-TSHIRTS

Behöver inte säga så mycket. Lite udda och snygga tshirts. Lite oversize också. Ge tips på en butik med lite udda tshirts med nå udda tryck. Sjukt snyggt. Lätt att piffa upp en tråkig klädsel med. Ge mig tips.



Alla är ifrån Modekungen och de kostar mellan 200-400.

SHOPPING-SUG

Gick in en snabbis på H&M och kolla, och jag ångrar det.. Vill beställa hem kläder nu, men tyvärr så är det inte så överdrivet mycket pengar kvar på mitt konto den här månaden, får vänta tills i slutet av maj, men det är ju snart! (intalar mig det iallafall, vill inte ens kolla hur många dagar det är kvar.)





Snygga och enkla plagg från H&M

HEJ-SVEJS

Varit vaken ett bra tag nu och hunnit ätit frukost och kollat på tv och duschat, det är så skönt när det är låånghelg, borde dock vara lite oftare. Men snart så är det sommarlov och sommar - som jag har längtat, och det gör jag fortfarande. Kan knappt bärga mig..

Idag står inget speciellt på schemat, förutom att jag ska ut och övningsköra, svänger FÖRMODLIGEN in och köper godis. Just ja, ska ju formatera mammas och pappas data också, har skjutit upp det i flera veckor och fråga mig inte varför, hara bara blitt så, men ska nog hinna (läs: orka) med det också idag.
Men nu ska jag slänga på mig lite riktiga kläder, kika runt lite på internet och sen fixa mig, sen åker jag ut och övningskör. Ciao gorgeous.


©

YESTERDAY

Gårdagen klädsel kommer serverad på silverfat..



Tee, jeans, sjal från JC
Armband + ringar H&M

I-VILKEN-?

I vilken kategori ska jag slänga in min blogg i? En svår fråga. Mode? Foto? Vardagligt? Mode ägnar jag mig mycket åt på fritiden, inte så värst mycket i bloggen. Samma gäller det med foto, det kommer upp liksom då och då lite smått, lika så med mode. Och sist men inte minst, vardagligt.. Det är nog där min blogg ska kategoriseras! Jag är en tråkig vardaglig person som skriver bloggen, eller det är iallafall det jag framställer mig själv. Nej, Robin! Ändring på detta nu.

Från och med nu så ska det in med foto och mode i bloggen, så är det bara! Peppa mig nu, friends.

NU-ÄR-JAG-TILLBAKA-IGEN..

Så. Nu, är jag tillbaka till min kära blogg, återigen. Efter några månader med uppehåll, tråkigt med ack så behövligt och skönt att rent ut sagt bara skita i bloggen och inte ha någonting som man måste göra.. internet väg, d.v.s.

Men jag ska försöka börja igen, och det lite pö om pö.

Men först en lista över de grejer jag hunnit med under pausen:
- Gjort helvetes många nationella prov
- Gått klart nästan hela vårterminen, men också ett helt år på media!
- Haft jävligt kul
- Haft jävligt tråkigt
- Haft det jävligt jobbigt
- Börjat övningsköra
- Fundera över om jag skulle fortsätta med bloggen, vilket resulterar i ett svar som är JA!
- OCH JUSTE! Inte att förglömma, jag och några vänner i klassen gjorde en musikvideo. HELT crazy, men kul som fan var det! Videon ska upp på youtube, så fort den är där så slänger jag upp den här på bloggen!

Men nu ska jag koncentrera mig på annat. Har lagt mer tid åt bloggen och detta inlägg idag än någonting annat. (Okej! Där överdrev jag jävligt mycket, kraftigt..) Men ciao och vi hörs imorgon.





Haha, craaazy. Bilder från musikvideon!