Gävle..

Idag var vi till gävle, d.v.s mamma, pappa, jag och Elin.. Magnus sov vidare ist för att följa med oss, synd för han! Haha..
Jag var ju i behov av en ny mobil, så jag fick en ny idag. Jag valde mellan en Samsung och en LG, men det vart Samsungen, den var snyggast, helt klart! Lämna också tillbaka plattången idag, så vi fick pengarna tillbaka så jag ska kika runt på lite sidor och kolla på nån plattång och beställa hem en. Måste ju tyvärr gå lockig i håret ett tag nu, men shit the same.. Håret får vila lite då! =)

Jag är verkligen nöjd med valet av mobil!


Här finns mobilen!
Samsung S5230, kostade 1999.-
Köpte med ett minneskort på 2 GB för 159 .-



Vad har jag gjort under bloggpausen?

Som ni har märkt alla mina läsare.. Så har jag haft en bloggpaus, och en behövlig sådan! Jag vet att jag ska fortsätta att blogga igen (iallafall som jag tror nu!). Det tycker ni är bra va? ;)

Men hörrni, jag har ju hunnit med massor under den här tiden! Ni kanske skulle vilja veta vad?

Jo, det här:
- Gått på strömmingsleken
- Träffat nytt folk

- Börjat skolan, en ny skola och en ny klass..
- Hunnit gått en vecka i skolan
- Blivit sjuk och vart frånvarande från skolan (p.g.a att jag var sjuk)
- Min mobil har gått sönder (ska få en ny på söndag.. Ge mig tips på nån bra?)
- Min moped går ännu dåliga och det p.g.a mig
- Jobbat flitigt i skolan (men det är ju som vanligt det!)
- BESTÄMT MIG ATT FÄRGA HÅRET BRUNT I HELGEN!


Ja och massor mer! Jag har ju som vanligt glömt bort typ hälften av det jag tänkte skriva.. Suck! Nu ska jag kika på lite webb-tv, kolla på en ny mobil, leta inspiration till designen och sen sova! Hörs imorgon.

Fredagskväll..

Ja, min update idag har inte varit den bästa fastän jag sa att jag skulle uppdatera, men jag har inte varit hemma! Kom ifrån mormor och Göran för nån timme sen, och sen dess har jag kollat på tv.. Mormor och Göran kom ifrån Stockholm idag, så jag åkte och hälsa på dom lite eftersom jag var ensam hemma för mamma och pappa var och handla med Magnus och Elin.

Men hörrni, ny bloggdesign och nytt bloggande ska ske i framtiden också.. Men när, vet jag inte! Jag jobbar på det, massor som ska göras ju.. Måste ju också få lite inspiration! Give me?

-

Jag tänkte att jag skulle börja blogga nu snart igen. Bloggpausen har varit lite för lång, mer ska jag inte ha! Men jag ska starta om men nytt, min blogg ska inte innehålla det den gör nu.. Uppdatering blir det när jag är hemma igen, är i skolan nu och har Mediekunskap.. Hörs senare!

BLOGGPAUS!

Som ni ser och som ni har märkt, så har jag tagit en bloggpaus! En behövlig, jag vill inte känna en sån press att behöva blogga och uppdatera ofta om dagarna, iallafall inte nu när skolan har satt igång igen, eftersom dom är hur långa som helst! Slutar vid 16, varje dag.

Men jag kommer tillbaka inom en snar framtid, men shit? En snar framtid? Inom en vecka+
Då kommer jag igång med bloggandet, och då blir det nytt innehåll, ny bloggdesign och en sjudundrades uppdatering!

Just det! När jag är tillbaka så ska jag svara på kommentarer också! Så fortsätt att kommentera.

Over and out.

SKA SOVA!

Vet ni vad? Jag ska faktiskt stänga av datorn nu och lägga mig och försöka sova, och klockan är snart 02, brukar ju inte lägga mig före 04 annars, ska upp i tid imorgon också! Ska iväg och sola solarium, är hur vit som helst. Vad mer morgondagen ger, har jag ingen aning om, får se vad som händer. Städa och så måste jag i alla fall göra..

Hörs imorgon, god natt!

Du bestämmer!

Jag har nu länge tänk över hur jag vill göra med min bloggdesign, i början var jag faktiskt ganska nöjd.. Men nu? Näe, jag vill verkligen byta.. Men jag vet inte hur jag ska göra den, jag behöver mer inspiration. Någon som har någonting på lager som kan förmedla det till mig, så den blir fulländad? Skulle vara great isåfall.



I'm home!

Hemma! Eller ja, det har jag varit ett tag. Åkte ifrån Söderala i spöregnet och kom hem dyngsur, så nu sitter jag här framför datan och inte gör ett dugg, blir inte heller något städande idag,  jag orkar inte (p.g.a maten på donken) + att hyllor och stänger ska upp inne i "garderoben" för att jag ska kunna fixa bättre med kläderna, men jag vet verkligen hur det ska se ut. Så det kommer bli kanon bra när allt är klart! Skönt det.

Nu, resten av kvällen blir bara framför datan och så, jag tror faktiskt att jag ska ut på gården och hämta krusbär. Hur gott som helst är ju det, och jag som är så sugen på någonting.. Men vet faktiskt inte vad? Det kanske dämpar min törst efter godis, vad tror ni? Jo, så får det bli! Hörs imorgon eller redan ikväll igen, sköt om er!

..

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och fixa mig lite, sen åker jag och hämtar Magnus och vi drar till Donken. När jag kommer hem ska jag nog städa, eftersom jag inte gjort det ännu. Kanske hämtar upp Sara påvägen hem också, sånt som märks.

Men nu måste jag stressa som f*n!

Nu: dusch och äta.. Sen: Städa och sen datorn..

Nu ska jag duscha och äta! Sen ska jag nog städa lite eller fixa med garderoben och kläderna, suck! Jag tror jag ringer hit Sara så hon får hjälpa mig med att fixa det som ska göras i rummet ;)


Men nu ska jag dra, hörs sen igen!
OFC, så uppdaterar jag mer sen. Kommer aldrig lämna er nå mer såhär. =(

KROKODILMÖNSTRAD DATAVÄSKA

Hittade denna snygga datorväska på H&M, ganska snygg. Tycker inte ni?

Väldigt enkel och den är i krokodilmönstrad skinnimitation! Blir kanske en beställning av den lite senare i höst.
Men vad tycker ni?


Den är ifrån H&M och kostar 199,-

 


Vad hissar/dissar jag?



Hösten. Ja faktiskt, jag längtar lite till hösten. Iallafall att shoppa lite nya kläder! Tycker verkligen att det är lättare att klä sig snygg på hösten än på sommaren. Det är det enda positiva med att hösten snart är här!

Stockholms-resan. Hur glad som helst att jag har gjort någonting vettigt denna lediga tid under sommaren!

Skolstart.
Jag längtar inte till att skolan börjar igen, jag tycker att det ska bli mesta dels kul med att starta igång, och få se hur det är på Media och en ny klass och en ny skola. Någonting nytt, men det ser jag faktiskt fram emot! Har ju iallafall några stycken med mig som är dom bästa! =)




Sommarvädret. Inget vidare väder har det varit denna sommar, verkligen trist! Mesta dels regn och kallt..

Slutet på sommarlovet. Att sommarlovet börjar lida mot sitt slut är faktiskt tråkigt, men sant. Så sjukt fort det har gått, jag tycker inte alls det var längesen det var avslutningen på stan och sen kvällen hos mig.. Jag kan inte förstå! Någon som tycker lika?

Klädbutikerna i denna stad. Det finns nästan inga butiker här? Det finns absolut inga utbud på kläder, iallafall inte något snyggt som jag tycker om. Nä, ta hit H&M och stäng JC - en klädaffär med ungefär en hylla med jeans och en liten stång med tröjor, wow! Nä, ska man ha kläder så får man åka till Gävle. Lite jobbigt va?

Hjärtformade solglasögon. Folk som andvänder sånna, måste det vara nå konstigt med! Jag förstår inte ens hur folk vill gå runt med sånna och tro att dom är snygg, dom är hur fula som helst. Ni läre väl skämmas va? Folk skrattar åt er!



Och ni då? Vad hissar samt dissar ni? =)

God morgon!

God morgon!

Nu är jag sådär dålig igen på uppdatering, men igår hade jag inte tid till datan och när jag väl hade det så orkade jag inte skriva, det börjar rinna ut i sanden? *Suck*

Men iallafall, jag är vaken före 16.00, tänk er? Jag vakna faktiskt första gången vid tolv och sen vid halv två, klev upp den sistnämnda tiden! Ska snart hoppa in i duschen och sen käka frukost, sen vet jag inte vad jag hittar på.. Det är verkligen inte nå fint väder, regnar och blåser så jag kanske stannar inne idag och har en blogg och städ-dag! Vore väl bra va? =D
Men jag får se, ger sig vädret, så sticker jag ut!

2 program av sjukan och 1 av pistvakt, nu - GOD NATT!

Efter 1 program av Pistvakt och 2 program av Sjukan så ska jag lägga mig ner och sova, ljuvligt! Men suck att man inte kan sova ut imorgon, men whatever! Får göra det resten av dagarna som är kvar av sommarlovet. Hörs imorgon!

RADERAR BILDER!

Nu har jag precis tagit bord lite bilder, och det är hur mycket som helst kvar! Massor av bilder som inte ens gör någon nytta, hur drygt som helst är det! Jag funderar faktiskt på att göra en formatering av min dator igen (oups, vart är mina skivor? Måste verkligen leta dom imorgon!), men det är också för jobbigt.. Måste ju installera om alla bildredigeringsprogram! Suck..

Nä, men nu börjar klockan bli mycket igen, och jag som lovade mig själv att lägga mig i tid, men så blir det inte inatt.. Jag är inte ens trött längre, det är konstigt! Jag som höll på att somna tidigare ikväll. Men det var nog tack vare duschen, det var den som gjorde mig pigg.. Men iaf, jag har skirvit lite på hiss och diss-listan som jag publicerar imorgon, lika så lite från H&M! Men jag vet inte när det blir upplagt, ska nog först ut en sväng när jag vaknar, ska bara göra mig ordning sen sticker jag nog ut, ska ut på stan en sväng för att kolla på en sak! Men vi hörs imorgon under dagen i alla fall.


+ 1000 till som ska bort! Suck..

Today's look!

Såhär såg jag ut idag:

 

Stressa som f*n innan jag åkte, haha!


 


Svar på tal!





Svar: Men hej Elin! ;)

Jag har faktiskt bestämt mig, jag ska slinga mitt hår brunt! Jag ska ändå ha lite av det blonda kvar, annars ångrar jag mig. Jag vill inte heller göra en sån drastisk förändring som blond till brunhårig. Nejnej!
Så Elin du kommer att känna dig utstött på Staffan, men vafan vi kommer att äga ändå? ;)

Jag måste också tillägga en sak, "mitt gula cp hår :o !" SKA ändras till "mitt vita cp hår :o !" Okej? Peace!

En update!

Gosh! Jag är så trött så jag vet inte vad, tänkte att jag skulle blogga lite idag eller rättare sagt ikväll, har faktiskt ett inlägg som måste upp på bloggen, men fixar det nog imorgon! En liten åsikt har jag minsann om en fjortisbloggare som inte tål "småbloggare". Tål inte sånna bloggare!

Jag ska hoppa in i duschen nu, för att göra mig lite fresh och sen ska jag bara sitta lite vid datan/redigera bilder/kolla på film och sen sova! För jag ska lägga mig i tid ikväll, I must! Annars sover jag bort hela dagen imorgon. Juste, jag klev faktiskt upp vid kvart i 12 imorse! Jag som gick och la mig vid 5 och somna vid 6-tiden, hur går det ihop?

Men som sagt, nu blir det duschen!

Vad vill ni att jag ska blogga om?



Just nu har jag en sån stark lust att sluta blogga, har ingen inspiration eller någonting.. Känns helt meningslöst! Men någonting som jag verkligen vill göra, är att blogga men lusten är borta? =(

Jag vet exakt hur jag vill blogga, men som sagt har ingen inspiration.. Inte enbart vardagliga saker, som jag jämt gjorde förut, i början av tiden jag bloggade, jag tycker själv att min blogg har blivit mycket mer intressantare än vad den var i början! Eller vad tycker ni?
Men om några dagar.. Är jag på banan igen! När jag vet om jag ska fortsätta och när inspirationen är påväg att rinna över, då kommer jag tillbaks som aldrig förr!
Men förvänta er inte att jag ska sluta att blogga nu för några dagar, jag slänger upp några inlägg då och då.

När jag är tillbaka igen då blir det blogga om:
 Hiss och diss/Vad jag hissar och dissar
 Mer om mode, liksom: Ihopsatta outfits - så som det var i början
 Tips, allt ifrån mode - vardagligt - foto!
 KANSKE VIDEOBLOGG!

Vad tycker ni? Peppa mig att fortsätta med det jag gör, annars går det åt skogen!

Today's look!


Svårare än så är det inte! Trött? Ohyes!

Today!

Jag har inte varit hemma på nästan hela dagen, därför har jag varit lite off med bloggen idag! Klev upp vid 13:30 (!!), gick upp, duscha och klädde på mig sen stack jag ut och var ute till typ 21.30, sen dess har jag vart hemma. Men har inte bloggat någonting förräns nu! Börjar tröttna på att blogga, faktiskt.. Jag vet inte varför, men det känns så drygt att blogga om sin vardag? Det är det verkligen, mer om det i nästa inlägg..

Var med Sara idag i alla fall, satt som vanligt på den där bryggan och försökte spela in flera videosar och det vart ju inte seriösa men hur roliga som helst iaf! ;)

Justja, jag skulle igentligen till Gävle med Ajla imorn men hon kunde inte, jag som var sugen på att shoppa kläder ju! =(
Men nu orkar jag inte blogga mer, hörs imorgonn igen!

Natti!

OMG! Är klockan så här mycket? Shit!

Tiden bara rinner iväg ju..
Jag varvar mellan GIMP, PhotoScape och Blip! Därför rinner tiden iväg, sist jag kollade på klockan var hon närmare 00, haha!

Men funderar på att sitta uppe hela natten, palla lägga sig nu? Sova bort hela dagen imorgon. Näe! Ska isåfall vara uppe vid 12! Näe, jag går och lägger mig... NU!


Det här kommer så småning om att bli min nya header, dock är inte inte klar på långa vägar. Men ett smakprov älskar ni va?
Hiss eller diss? =)

Hörs imorgon, god natt! =)

Tisdag!

Hej alla!

Idag vaknade jag vid 15.30, och klev upp 16.00. Men skolan börjar ju snart, så jag måste ju sova och vila ut riktigt innan skolan börjar igen, och det är ju inte inte ens fint väder nu, så det är ju bara att sova! Vilken är kanon, eller hur?

Nu ska jag kolla på tv och spendera lite tid vid datan, sen ska jag nog iväg och köpa lite godis/chips och dricka! Det blir nog bara en chilldag för mig tror jag! Hörs senare.

BLONT VS. BRUNT



Så klart att det är enkelt, men jag vet inte hur enkelt det är med att göra det. Kommer jag kanske ångra mig? Jag vet faktiskt inte. Och jag vet att jag har tagit upp den här frågan förut och jag gör det igen, eftersom jag inte fick några konkreta svar!
Vad tycker ni mina läsare? Ska jag ha blont hår, eller brunt? Jag ska dock inte ha det lika mörkt som på bilden, inte till att börja med i alla fall, kanske blir det sen. Who know?



Alla som ser det här, skriver vad dom tycker! Och då menar jag verkligen alla också!

Allmänt kakkel!

Idag har jag känt mig helt slut, jag vet inte om jag börjar bli sjuk, jag tror faktiskt det! Suck också..
Ska snart hoppa in i duschen, så kanske jag känner mig bättre, ska ta en väldigt lång dusch! =)

Om några dagar så börjar ju skolan igen, och det är inte klokt hur fort det här sommarlovet har gått, och speciellt sommaren, det har ju inte varit någon sommar nästan, förutom i början av sommarlovet, då var det ju hur fint väder som helst, but it's gone! Tråkigt men sant.

Jag har också haft en sån bloggtorka, jag har inte alls någon inspiration och jag orkar inte sätta ihop outfit's jag orkar inte. Men jag ska faktiskt göra det enda, jag ska trottsa min trötthet! Good huh?

Och komihåg, bli medlem här! - få 75 poäng genom att bli medlem genom den länken. Du kommer inte att ångra dig!

Registrering pågång?

Ja hörrni, nu har jag fått min kod för att kunna registrera mig på Videofy.me, men jag vet inte om jag ska börja videoblogga. Jag hade faktiskt tänkt att gjort det, om jag kunde redigera* videon före publicering. Vet ni något program? Det skulle vara toppen om ni delade med er av det! =)


*Redigera videon = Klippa ur vissa delar, ändra lite med ljud och röst! Vet du något program?


Men vad tycker ni? Ska jag börja videoblogga, ge mig eran åsikt, jag gör det om ni vill det!



Do it!



Alla som läser min blogg, svarar på dessa frågor!


Måndag

Hej alla! =)

Nu ska jag snart göra mig ordning och sen hittar jag på någonting, men vad? Aja, det löser sig. Hörs senare!

Dagens fråga


GRATISBIO.SE

Som jag har skrivt förut så är jag ju medlem på en väldigt bra och det är en helt gratis sida - nämlingen Gratisbio.se!
Man samlar ihop poäng, och när du har kommit upp i den önskade summa poäng är det bara för dig att växla dina poäng till att få presentkort, biobiljetter eller tidningprenumeration. Presentkorten kan du handla för hos dom flesta affärer, till exempel: H&M, Cubus, Gina Tricot, JC, MQ, Team sportia, och massor utav flera ställen. Gratisbio har 93 butikskedjor så det är bara att välja och vraka vilken butikskejda du vill ha tillgång för ditt presentkort! Hur bra är inte det?

  • För att lösa ut dina poäng mot presentkort, så måste du ha kommit upp till något av dessa poäng:
    200 p - 50 kr
    hos de butiker gratisbio har valt ut
    400 p - 100 kr hos de butiker gratisbio har valt ut
    800 p - 200 kr hos de butiker gratisbio har valt ut
    1000 p - 300 kr hos de butiker gratisbio har valt ut

 

  • För att lösa ut dina poäng mot biobiljetter, så måste du ha kommit upp till något utan dessa poäng:
    400 p - 1 biobiljett
    200 p - 1 menybiljett


Det är inte bara klädaffärer som gratisbio har, du bestämmer ju själv vilken butik du vill ha ditt presentkort ifrån, det finns allt emellan: Mat, kläder och mode, elektronik, resor och nöje, varuhus, inredning, skönhet, skor, film, musik och böcker! Det finns mycket att välja på.
Börja redan idag att samla ihop poäng! Det låter kanske mycket att komma upp 200-1000 poäng, men det går fort bara man anstränger sig och är väldigt engagerad!

Men hur får du ihop till de önskade poängen?
Jo, du kan allt i från bli medlem på olika sidor, delta i olika undersökningar/tävlingar (sidorna är utvalda av gratisbio här), värva andra människor och få poäng för det, skriva i gästboken hos andra medlemmar, bli vän med andra medlemmar på gratisbio's hemsida eller köpa någonting från affärer som gratisbio har valt ut här! Du kan få rabatt av din köpessumma då!
Men om du har en blogg, så kan du enkelt få ihop 10 - 1000 poäng* och du har även chansen till att vinna ett presentkort hos Nelly för 500 kr! Gratisbio drar en vinnare varje månad, vinner du inte första gången - så på det en gång till!

* Du kan skriva om GratisBio i din blogg, (max 1 inlägg i veckan) och dom bedömmer ditt inlägg och sen har du då chansen att få 10 - 1000 poäng!


 


Genom att bli medlem genom den här länken får du 75 poäng på en gång, annars är det 50 poäng! Så vad väntar du på? Börja samla dina poäng och få ut presentkort av det: Gratisbio.se - få 75 poäng på en gång! Inte illa va? =)

Lycka till! :D


Buhhhh

Nu måste jag faktiskt börja det här inlägget med "Sorry för kass uppdatering" och att jag inte lovar det jag håller men, igår vart det strömavbrott, men vilket inte varade så länge och jag började på med inlägg och sådär men eftersom min dator har ett batteri som inte fungerar utan laddare, så la datorn av och jag orkade inte fortsätta och idag var jag tvungen att sova ut, är hur trött som helst och har ont i huve, suck! Och åskar gör det här också, skriver igen sen när det har slutat åskat och efter att jag har varit på Tempo för jag måste ha godis idag! Hörs senare.


En update

Jag tänker inte börja mitt inlägg med "Sorry för kass uppdatering", för det gör jag med alla andra inlägg, så därför lägger jag det åt sidan denna gång!

Var ju som sagt hos Magnus och Elin i Söderala ikväll, för dom bjöd på grillat! =) Tog dock ett tag att få fjutt på grillen, men till slut så gick det. Var där ett bra tag, jag hade ju moppen så på hemvägen åkte jag igenom stan och då var det mycket folk och bilder, så kan ju tänka mig hur mycket det är nu, och det är ju tur att det inte är så här mycket folk jämt, det skulle göra mig tokig! Tur att crusingen är bara 2 gånger om året!
Men jag går inte ner på stan någonting, för jag orkar inte det och jag har faktiskt ingen lust. Palla massa bilar? Nej!

Istället så prioriterar jag min dator och min blogg! Not bad? Ska slänga upp några inlägg nu, ska även sätta ihop en outfit! Kika in snart igen så får ni se.


Juste!



Glömde ju att berätta, inatt blev jag ju registrerad på Videofy.me och vänta nu på en kod som ska skickas ut! Så det kanske blir en och annan videoblogg. Vad tycker ni om det? ;)


Kanske?


I don't forget it

HAHA! Just ja, jag och Sara spela ju in 3 videoklipp idag också, haha! ni skulle ju skratta ihjäl er om ni fick se dom, men så snäll är jag inte! You feel the pain, huh? Om jag kunde ändra min röst! Men kaaanske, att jag laddar upp dom nån dag sen, men inte idag! ;)

Sara ska vi vara så snälla och ladda upp filmerna så mina läsare får se dom? Eller inte!

Men ni kan iaf få några bilder urklippta ur filmerna! ;)









Today's look

Som så många har fattat och sett, så laddar jag upp "dagens" på kvällen och inte tidigt på dan, helt meningslöst. Jag hinner inte eller orkar inte då, därför blir det senare! =) Och även så blir det idag och resten av mina bloggdagar, hate it or love it! Jag skulle nog göra det sistnämnda om jag vore er!



Tröja och jeans från JC
Skor från skokanonen

Lättare än så blir det inte med klädsval om man inte orkar!

God morgon!

Hellu!
Idag har jag varit uppe före klockan 13! Jag vaknade runt 12 idag, och låg och drog mig en stund. Någonting som jag inte trodde att jag skulle orka med idag - va att kliva upp tidigt! Verkligen stolt över mig själv! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta frukost och sen göra mig ordning sen ska jag sticka ut en sväng, orkar inte dega inne.. Vi hörs när jag är klar igen! =)

-

Jag är fortfarande uppe.. Vill sova med jag kan inte, tänker för mycket på hur det var förut.. Hur mycket jag verkligen saknar "det gamla" som inte längre finns! Det är ju enbart minnen, ursch och fy. Näe, jag måste stänga av datan och försöka sova så jag är på bättre humör och allt är borta. Hörs imorn!


Det här suger!

Today's

Torsdagens val av klädsel:

Körde på en slapp, skön och helt ointressant klädsel idag!


Linne - Cubus
Cardigan - Hollywood
Klocka - Ur & penn
Jeansshorts - JC
Skor - Skokanonen

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Ska bara äta och så, sen ska jag slänga ihop en outfit, om jag hittar några snygga plagg på internet och sen hiss och diss-lista om jag kommer på någonting Shit, vad jag känner mig oinspirerad, men så kan det vara! Juste, en bild på en person också ju, suck! Det här blir mycket. Men kika in snart igen, så hörs vi då! =D 

Nu sitter och och sara på en brygg

0-70a10c3a332161fb70bcc232a424af88.png

Kolla varifrån!

Nu sitter och och sara på en brygga och pratar om en bloggare som varken jag eller Sara tål! Euu


Bloggpengar



Just som rubriken lyder.. Tjänar du nå pengar för att du bloggar? Hur tjänar du pengar då isåfall? Genom annonser? Eller någonting annat?








Skriv ditt svar i kommentarsfältet!

Natti! =)

Å shit nu börjar klockan bli mycket igen, och jag tänkte att jag skulle upp i tid imorn! Men det ska jag!!

Ska även slänga upp en ihopsatt outfit också, lite hiss eller diss OCH Robin hissar och dissar! Inte illa va? Nejnej, kika in imorgon igen! =)
Hörs imorgon efter frukost och efter duschen!

Vad tycker ni?

Tyvärr så får det här bli en: Dagens fråga!


 

Ja nu har ni till och med chansen att påverka min hårfärg, jag är ju inte klok! Men får se inom en snar framtid om jag lyssnar på er eller helt enkelt skiter i vad ni tycker att jag ska ha för hårfärg!



Ja, det är hårfärg jag pratar om! Jag har ju blont nu, som nog alla har fattat (om inte - då är du idiotförklarad!). Men jag funderar på att färga eller slinga mitt hår i lite brunare nyans, inte mörkbrun/svart utan mycket, mycket ljusare! Varför har jag börjat funderat på det? Jo, för mitt hår blir och är så slitet p.g.a all blekning som jag måste göra, och jag måste bleka min utväxt minst en gång i månaden, och då bleker jag hela håret, och inte bara utväxten! Du hänger med? Good, då fortsätter jag! Så om jag ska färga eller tona mitt hår brunare, så kommer jag att göra det någon dag innan skolan börjar! Funderar också över lite om jag ska göra en färgning eller endast tona! För när jag tonar håret är det mycket lättare att få det blondare igen, om jag skulle ångra mig! =)


Så vad tycker ni? Blont eller ljusare brunt?


Till ungefär den här färgen, fast ändå lite ljusare!

Nattblogg - Åsikt!



Jag förstår mig inte på folk som orkar eller ens vill lägga ner tid på att göra gratis bloggdesign åt andra bloggare, bara för att dom ska få en snyggare design, bara för att dom är värdelösa på det! Jag förstår inte varför jag en gång kunde gå med på att göra just det - Gratis bloggdesign. Jag förstår om folk tar betalt för att göra det, då är det en helt annan sak!

Hell no!

 
Så ni som jag "bestämde" med att jag skulle göra eran bloggdeisgn, häng er eller gör någonting annat! För jag tänker verkligen inte sitta här och arbeta med någonting som kommer att bli erat, någonting som jag har slitet med och någonting som ni kommer att bli glad över de första dagarna över att jag har gjort det och sen rinner det ut i sanden, hell no!

Den enda personen som jag har lovat och kommer att göra design åt är Sara! Jag ska faktiskt börja på hennes blogg redan nu! Feel the pain!
Du som inte fick en gratis design av mig nu, leta vidare efter någon annan idiot som gör det gratis och inte har något liv!

Hur?



Vad tycker ni? Ska jag det eller inte? Ska jag vara nöjd över min nuvarande? Men den börjar bli ganska tråkig! Ni får bestämma hur jag ska ha min design!


Ni ska rösta:

 Nya färger
 Nya bilder/en ny header
 En helt ny design
 Eller ha den som den är?

Who the f*uck is it?


- Du ska lista ut vilken personen på bilden är, det enda jag har gjort är att markera över han/hon's ansikte så man inte ser så tydligt vem det är! Men lätt är det, helt klart! =)
Den första personen som svarar rätt får en länk!





Det är en kändis!
Om det är en tjej eller kille, det får du lista ut själv!
Hur känd är han/hon? Mycket!

Dagens

Ja, bloggtorka idag då! Jag har inte haft någon som helst inspiration eller ork till att blogga! Men jag ska bättra mig, självklart! =)
Jag orkar inte skriva någonting om dagen heller, är för trött!!

Men en dagens i alla fall:


Glasögon - Stockholm
Skjorta - I don't remember
Klocka - Ur och penn
Jeansshorts - JC
Skor - Eurosko

Stockholms-resan!

Fredag: (Skrev ett blogginlägg) Vi var framme i Märsta vid halv sju, då stanna vi där och laga mat, åt och kolla på tv!

Lördag: Klev upp kl. 09, åt frukost och klädde på oss åkte in till stan med pendeln vid 11, gick runt i alla möjliga affär! Sen gick vi till T-centralen och hoppa på tunnelbanan och åkte till Cosmonova, kollade på: Flodäventyret i Gran Canyon, och det var verkligen inte bra! Jag fick en sprängade huvudvärk som inte ville ge sig förns vi gick och la oss på kvällen! Efter det så åkte vi in till stan igen och gick runt lite till innan vi åkte till Bromma och träffa, Sandra, Taleb, Sherin, Yasmin, Noah, Nevinne och den lilla! =)
Men vi hoppa på fel tunnelbana, och det förstår jag inte hur vi kunde göra eftersom vi har åkt ifrån stan och Bromma flera gånger förut, vi hamna vid Globen så det var att åka tillbaka till T-centralen igen och hoppa på tunnelbanan mot Hässelby strand, och då kom vi rätt! =)
Vi var där i i några timmar och sen åkte vi buss till Solna och sen tog vi pendeln därifrån till Märsta, men vi hoppa ju naturligvis av för tidigt i Solna så vi fick gå i en kvart tills vi kom fram! Efter 00:40 var vi framme i Märsta då gick vi upp och kolla på tv och sen sov!

Söndag: Upp vid 09, klädde på oss och gjorde iordning oss, köpte med oss frukost på pendeln och sen in till stan och affärer igen! =) Sedan vidare till Gröna Lund, och det var nog det sämsta vi kunde göra: bestämma oss för att gå på Grönan på söndag istället för på lördag. Lady Gaga var ju där och uppträdde så det var ju smockat med folk där, fanns ingenstans att låsa in väskor eller någonting heller så vi fick gå runt och bära på det vi hade med oss, och det var kö till karusellerna på ungefär 1 timme, så drygt va det! Men vi åkte ju i alla fall, Extreme, Fritt fall, Insane x 2, Jetline och spökhuset gick vi! =) sen hann vi inte med någonting mer, men det var lagomt mycket, vi gick ifrån Grönan och till stationen inne i stan och tog pendeln därifrån till Märsta och vart lite tv-tittande, sen la vi oss!

Måndag: Upp vid 09, städa och packa det sista och sen in till stan och kolla i lite fler affärer! =) Sedan vidare till Bromma igen och sen till Märsta och tåget hem gick 19:31, äntligen hemma säger jag bara! =)

Det har helt klart varit hur kul som helst där!
Jag bloggade ju ingenting under tiden, bara när vi kom fram, men det fanns ingen tid till datorn och jag ville helst bara skippa datorn när vi var borta! =)

Kika in igen senare

Å gosh vad trött jag är! Fortfarande..
Idag ska jag träffa Sara en sväng, och jag ska verkligen köpa godis och sen blir det en slapp-dag för min del!
När jag är hemma igen, så ska jag ladda upp bilder sen Stockholm och skriva om dagarna och de jag köpte.. Vart inte allt mycket, men nöjd över det jag köpte endå! =)
(Ska också svara på kommentarer och kolla min mail när jag är hemma igen också!)

Hörs då!

Äntligen hemma

Home sweet home!

Är hemma i Söderhamn igen, så skönt det är! Lovely. Kom fram runt kvart över tio ikväll, när jag kom hem så kolla jag på Beck, det sista som var kvar utav filmen och sen har jag bara suttit vid datan, funderar på att lägga mig snart mina ögon går i kors, jag är för trött! Jag orkar inte med stress och upp tidigt på morgonen! Det funkar inte.

Hörs imorn igen, bilder kommer då också! =)