Valborgsmässoaftons kväll.

Som sagt det är valborgmässoafton ikväll, ingenting speciellt. Jag har enbart varit hemma och vilat, för jag orkar ingenting, jag är trött och hängig, hoppas att ja inte är lika imorgon.
Men mamma, pappa och jag åkte ut och åkte lite, åkte till sandarne och kolla om dom hade tänt majkasan, men det hade dom inte. Jag förstår inte varför dom har tagigt bort majkasan på Gamla ip, det var ju hur bra som helst där. Anyway, när vi kom hem så gjorde jag en mumsig ost & skinkbaguett, och satte mig och kolla på tv och nu ligger jag nerbäddad i sängen och datorn är med! Ska kolla på parlamentet på tv4.se och sen får jag se vad som händer, vi hörs imorgon igen!
God natt


Inne i stan var det helt dött

Det fick bli ett kort på Oskarsborg också


Föressten, jag vart ju klar med blogg-desginen igår kväll, efter att jag har klurat ut hur jag vill ha den och vilka färger jag ska ha, men än är den inte klar. Det ska fixas lite mer, den ska finslipas: det ska in lite mer bilder i menyn, fixa statestikräknare och klirra med linjer i menyn! Men vad tycker ni om den så här långt då? Bra eller dåilgt?

Valborg.

Idag vakna jag vid 07-tiden först, men jag var hur trött som helst och jag kom på att vi bara hade två lektioner idag. Först hade vi, tekning - kvart i åtta och sen hål timme i två timmar (tror jag) och sen hade vi so - från kvart i 11 till kvart i 12, sen skulle vi få sluta. Så jag orkade inte gå upp & jag kände att jag har ont i halsen, så jag sov vidare.
Klev upp igen vid 12, och gick till skolan vid 14, för att hämta no & so:n som jag tänkte jobba lite med under helgen och den här ledigheten och även författarna!



Idag är det ju Valborg, för min del så blir det nog bara att vara hemma, eller ja, jag får se vad som händer idag.
Vad ska ni göra?

Imorgon är vi lediga och det känns hur skönt som helst, men nu ska jag sätta igång med författaren och sen hoppa in i duschen.
Tänkte att jag också skulle ladda upp min första "dagens outfit" någonsin!

PIC.

Ett gäng med bilder, från idag. I collage-form istället för en och en.


Nu ska jag ta tag i lite arbete sen sova,
vi hörs imorgon igen.
God natt!

Magnus, 22 år. GRATTIS!

Nu har jag nyss kommigt hem ifrån Söderala och Magnus och Elin, Magnus fyllde ju år idag, 22 år. Grattis!
Idag slutade jag vid 15-tiden, så skynda jag mig hem och klirra med kläder och frisyr, sen vid kvart i fyra började vi åka, jag tog mig dit på egen hand, moppen. Jag åkte enbart i en farfarströja och en kofta, och det var verkligen kallt. Men när vi kom fram så kom jag på att jag inte hade kameran med mig, så pappa och jag åkte hem och hämta den, när vi kom tillbaka vart det dags för tårta och massa andra godsaker som Elin hade bakat. Mumma!
Sen satt vi och prata lite, och pappa, Magnus och jag skulle "spela" brännboll, fast det att vi bara sköt. Jag åkte hem vid 19-tiden kanske?, när jag kom hem svängde jag in på OK och tanka och sen raka vägen hem, för det var alldeles för kallt.
Just ja, jag hade ju muntliga provet i so idag, och det gick bra. Det var ju i alla fall godkänt, haha!

Vad har ni gjort idag?

Nu ska jag kika runt lite här på internet och jag uppdaterar senare igen, och bilder kommer upp från idag också.
Vi hörs senare

MUUUUUUUUUMS

Nu ligger jag nerbäddad med datorn och so-boken i högsta hugg, jag ser även att jag inte har pappret med frågorna med mig hem. Det måste ha blivit kvar i skåpet, vad finns det att göra? Ingenting. Det känns ju verkligen bra med prov utan att jag inte kan någonting. Jag vet inte alls vad Genévekonventionen gör, någon som vet det? Eller jag ska fråga, är det någon som vill göra provet istället för mig?
Nä, jag får försöka leta svaren i registeret och sen läsa mig fram till svaren, jag håller även på med författarna. Det här känns som att det kommer ta ett tag, så jag får börja redan nu.
Men nu säger jag god natt för ikväll och hoppas på att det regnar imorgonbitti och att det ska ske ett under, att jag ska kunna svara rätt på alla fråger som kommer att ställas imorgon, nä nog om det här!
Yes, jag hittade Genévkonventionen i registret, så nu säger jag god natt.

Sista avsnittet, alltid lika spännande

Åååh! Nu var det sista avsnittet av Andra Avenyn, för säsongen. Det är ju alltid någonting spännande, när man verkligen är inne i avsnittet, då slutar det. Inte fick man se vad som händer igen när det börjar, inte om han överlever, om hon får sitt barn, INGENTING! Nu måste man vänta ända tills i höst, när det börjar igen. 


Nu är klockan snart 22, och jag ska börja dra mig mot sängen och dejta kudden jag ska även plugga på so:n, som jag inte har hunnit med ännu, får se hur det går. Hoppas bara att det inte är så svåra frågor och sånt..

I morgon har vi även ute-idrott, och det är nog det värsta som finns. Jag hatar verkligen att ha idrott utomhus, dessutom har vi det på morgonen, hur trevligt kan det vara då? Hur varmt kan det vara? Näe, snälla gör så att det regnar imorgon bitti, så vi får ha inne-idrott.

Just ja, imorgon fyller också Magnus år. Så efter skolan blir det att åka ut dit och fira han. Jag får se om jag går på sista lektionen, jag vet inte om jag kommer hinna byta om och allt innan vi åker imorgon, det beror på!


Nä men nu måste jag börja dra mig, so-boken väntar på mig och det gör också mina kuddar! Jag ger er ett blogginlägg imorgon igen.

God natt sweeties!



i skuggan*
Ge mig värmen igen?


RUBRIK

(det där med rubriker, jag suger seriöst på det. dom är tråkiga och helt värdelösa, haha!)

Hallå alla glada!
Imorse när jag klev upp vid 07-tiden, så var jag verkligen trött, och det på grund av en enda orsak! Jag kunde inte alls somna igår kväll, det gick absolut inte. När klockan var vid 01:30, så kom jag och tänka på en film, och visste vad ena personen som hade huvudrollen hette, men inte den andra. Jag låg och tänkte och höll på att bli tokig, så jag var tvungen att kliva upp och sätta mig vid datorn och söka efter filmen, och då fick jag reda på det! Det är hemskt när man inte kommer på någonting, som man igentligen så väl vet! Inte drabbat er någon gång?

Ja, i alla fall, vi (jag, Johanna, Elin och Tilda) hade nationella i matte, muntligt direkt imorse, och skönt var det så vi hade det överstökat. Och hur gick det? Jag tycker att det gick kanon bra, vi sammarbetade och var utförliga. Jag hade ju aldrig trott att det skulle gå så bra, hoppas bara att det ska visa sig i ett G-resultat åtminstonde?
När jag väl kom hem från skolan, vilket jag gjorde vid 15-tiden, så skjutssa pappa mig till Cykelkällarn för jag skulle hämta moppen som har vart på servis från igår, och dom fixa med tomgången och det, så nu går den bra igen!
Men det är verkligen en väg som är hur tråkig som helst och låååång är den, och kallt var det defenitivt, jag höll på att frysa ihjäl när jag kom hem fast än att jag hade klätt mig riktigt varmt.

Nu är pappa och Magnus i fullgång och sätter upp ytterdörren till mitt rum, det kommer nog bli kanon! Nu ska jag se över min blogg-design och göra lite nytta, jobba lite på den, sen ska jag plugga till so:n, dags för omprov imorgon. Men först av allt så ska jag duscha, jag är tillbaka igen senare.

Måndag.

Jag vart hemma från skolan idag, för att jag kände mig hängig och sånt. Men imorgon blir det att gå, det känns faktiskt skönt. Det är verkligen tråkigt att bara sitta hemma. Imorgon har vi även nationella, muntligt i matte, jag får verkligen hoppas att det går bra! På onsdag har jag även omprov i so-provet, som jag tydligen inte vart godkänd på provet. Jag som tyckte att det gick så bra, det var faktiskt 8 stycken i våran klass som inte vart godkända, jag fick reda på att jag inte hade skrivigt så utförligt som man skulle, jag hade ungefär 3 poäng ifrån G, jaja, det är bara att bita ihop och göra om det, fast den har gången muntligt med Elin och någon till, för hon vart inte heller godkänd, konstigt nog? Hon har ju aldrig blivigt undekänd på ett prov, så det var verkligen svårt. aja, nog om det.

Nu är moppen också inlämnad på service, han ska försöka fixa styret, göra en servis och fixa med tomgången (den är väldigt seg i början), så jag ska iväg och hämta den imorgon efter skolan.
Nu är pappa och Magnus i Hudik och ska köpa en ytterdörr, som jag ska ha i mitt rum, och den finns bara på byggmax, så den ska dom sätta in imorgon och dom ska även fortsätta med altanen, så snart är det klart. Inte långt kvar tills allt är klart!

Bloggdesignen, jag höll på med den igår och fortsatte idag, men den är vekligen tråkig änsålänge, den är absolut inte ens klar. Det ska fixas mer, det ska in bilder i sidomenyn och det ska in en ny header, och fixa lite mer färger och massa annat. Så förvänta er inte att den kommer se ut så här.


kvälls update.

Hej igen!
Nu har nyss Van Veetaren slutat, och den här filmen är den bästa av alla Van Veetaren-filmer, helt klart!
Idag/kväll så har jag inte kännt mig så hemskt mycket på topp, jag känner mig hängig och har ont i vissa revben, sen jag vurpa med moppen.
Om jag fortfarande inte mår nå bra imornbitti, så blir jag hemma. Så får jag ta tag i att plugga och vila!
Nä men nu orkar ja inte sitta vid datorn nå mer, jag ger er en uppdatering imorn. För nu ska jag läsa klart boken, innan jag kan börja med att jobba med författaren, och det måste jag sätta igång med imorgon och jobba stenhårt så fort jag har lite tid över till det!


Tråkig, trött och en helt meningslöst söndag!

Ja, dagen börja med att jag vaknade vid 14-tiden, väldigt skönt vat det att sova ut & när det är söndag också. Jag tänkte att jag skulle bege mig upp på taket och sola idag också, men det blåste lite för mycket och klockan var ju vid 14tiden, så det var ingen mening. Så jag åkte iväg och köpte godis, så ikväll blir det mumsigheter framför tv:n<3
Vad jag mer har gjort idag? Ja, typ ingenting, jag har bara suttit på altan, suttit vid datan och legat framför tv:n, för jag känner mig inte så jätte bra idag.

Jag pratade även med Ajla inatt, och fråga vad hon skulle göra på skolavslutningen, och hon skulle va med mig och Sara. Det kommer att  bli kanon kul och kanon bra!

Men nu sak jag se på Äntligen hemma på tv4.se, och sen se om det finns något mer att se på sen, vi hörs igen senare. Håll er uppdaterade!



En kanon-lördag!

Dagen har varit kanon bra, grymt fint väder och jag träffade till och med Ruchira här i Vågbro, det var verkligen länge sen vi sågs, så det var verkligen kul! Vi gick mot tempo, för vi skulle köpa glass men väl där inne så ångra vi oss, så vi gick till televinken istället och satt oss på gungerna, sen vid 18-tiden så stack jag hem och satt vid datorn lite och sådär.
Sen åkte jag ut med Tilda och Sara, åkte för det mesta runt vid Statoil och Lidl, för det var nå bilträff eller någonting liknande.

När vi kom tillbaks till Vågbro igen, så skulle Tilda och Sara hem till Tilda, och jag orka inte följa, så jag träffa Ruchira och Isabel i televinken, så vi satt där och pratade lite innan jag gick in.
Och nu sitter jag här framför datorn igen, och kollar runt lite på olika sidor för att se om det finns några snygga solglasögon som jag funderar på att klicka hem!
Sen ska jag se på Robinson, för jag missa ju det ikväll när det gick.

Idag så solade jag verkligen hur länge som helst, och det har gett resultat nu, jag är röd i ansiktet armana och halsen, tidigare var jag verkligen inte det, det syntes ingenting när jag solade, så jag trodde att det var okej att sola länge. Men nu blir det ändring på blek-fisen här! När jag låg och sola, så tänkte jag på vad som händer i sommar och vad jag ska hitta på att göra på skolavslutningen, och det kom en väldigt bra idé, pank upp i huve!

Morgondagens planer:
- Sola, om det är så pass varmt
- Kanske jobba lite med författaren
- Samla ihop kläder som ska tvättas, buhu!
- Ta tag i kameran och knäppa lite vårbilder
- Sen ska jag bara mysa framför tv:n med godis, chips och mumsigheter. Jag längtar redan!


Enligt smhi, så blir det ganska så fint väder imorgon. 17 grader, mellan 12-18.
Men kan man verkligen lita på dom?
Det återstår att se

Sol, sol och ett inlägg.

Hej igen allihopa!
Det är fortfarande lika varmt än, jag har legat och solat på taket precis hela tiden sedan förra inlägget, med några små pauser mellanåt. Röd har jag blivigt, bara det ger något resultat någon gång så.
Nu är snart maten klar, det blir, flintastek med klyftpotatis och sallad! Hur gott som helst kommer det att bli, och när det är soligt och varmt ute också!
Nä, men nu måste jag skynda mig, maten är klar. Vi hörs någonting igen senare!


termometen visar 20.4 grader i skuggan här hemma!

!

sola, sola, sola och sola!

Vilket vårväder det är idag!
Vaknade vid tolv tiden idag, såg att det var sånt här fint väder, så jag slängde på mig shortsen och linnet och gick upp på vårt plåttak och solade, det blir verkligen hett där. Man kan precis inte sola hur länge som helst, några pauser måste man ta, och det är därför jag sitter här.
Men nu har pausen varit lång, så nu ska jag upp på taket och lägga mig och mysa i solen, men först ska jag hämta nå att dricka! Jag ger er en uppdatering till sen. byebye.


Just ja, jag färga ju håret häromdagen. Köpte en extrem blondering, så nu är det verkligen ljust! Vilket jag ville ha.

Äntligen fredag!

Hejsan!

Hade sovmorgon i morse till 10:25, vilket är hur skönt som helst när det är fredag! Idrotten idag var inställt, för att Werner var ledig. Så vi var lediga från kvart över 11 till tio över ett, så jag och Elin tog mopparna och åkte runt. Varmt var det verkligen, våren är här! Yey.
Vi slutade vid kvart i tre, när jag kom hem så baka jag kladdkaka för jag var hur sugen som helst på det. Men jag har fortfarande inte ätit en bit av den, när den var klar så ville jag inte ha. Haha.

Senare mot kvällen så åkte jag ut med Sara, Elin och Max, åkte runt överallt sen skulle jag hem och äta och när jag skulle åka igen, så kom jag utanför busskuren och sen skulle svänga in mot vågbro, så var det jävla lösgrus där, och jag la inte märke till det, så jag kolla bakåt för att se om det kom en bil och wips så åkte jag efter marken, så jag skrapa upp händerna och armbågen, det hände inte så mycket med moppen förutom att styret vart lite snett (faast det ska fixas när vi ska lämna in den på servning på måndag!) och lite skrubbmärken på sidan, men det ska pappa och jag fixa sen om jag har lust, och ja, en av sidospeglen tog lite stryk den med, så jag skruva bort båda två. För mopedrar är ändå fula med sidospeglar.
Sen gick jag in och satt mig vid datorn för jag kunde inte köra, för det gick inte att bromsa för handen. Men sen mötte jag Elin, Max och Sara och dom stod och vänta på Tilda, så jag hängde med dom. Tilda åkte runt för att leta eluttag, för hennes batteri på moppen var urladdat, så det gick inte att starta den. Men det fanns inget, så Elin och Sara fick åka runt på den medans Tilda, Max och jag var inne på E-center, för hon skulle handla. Det var ju för roligt, hon ba: Det här har jag råd med, det här har jag råd med och plocka på sig, sen ba: Hur mycket blir det här då? Det var ju för roligt det!
Sen hamna vi ute i Sandarne, sen åkte jag, Max, Elin och Sara hem, vid tjugo i nio, skjutssa hem Sara och sen åkte vi hem.
Förövrigt har det vart otroligt skönt väder idag, det har varit så varmt så man kan åka i en tunn tröja utan att frysa, muuuuuuums!

Ja, nog om det.. Nu sitter jag återigen här, framför datorn och nu ska jag se Talang, för jag missa det när det gick tidigare ikväll. Vi hörs kanske senare igen!

Förresten, jag ska ändra lite på bloggen ikväll också, pilla lite på designen och fixa en ny header! Så ni får skriva vad ni tycker är bra! En fråga som jag undrar och aldrig kommer att få svar på är, finns det inge fler läsare än vad jag har nu? och finns det inte en människa som kan vara lite trevlig att kommentera någonting? TACK!

Äntligen torsdag!

Jag hade inte tid för bloggning igår, för jag pluggs matte som bara den. Vi hade ju nationella imorse, kvart i åtta. Jag tycker inte att det gick bra, men jag får se vad det är för resultat. För jag vill inte ens tänka på det!

Slutade 12:00 idag, för man skulle bara skriva på ett papper om Spanien-resan, och vi slutade mycket tidigare, så jag och Elin åkte ut och åkte lite, sen kom Tilda och Emil. Och nu sitter jag framför datan och är helt slut, tur att det är fredag imorgon och sovmorgon!
Jag ska iväg och köpa godis tills ikväll, för jag är godis sugen.

Jag har knappt några bloggläsare när jag bytte från devote till hit. Jag vill att ALLA som läser min blogg ska lämna en kommentar om vad ni tycker om min blogg, eller om jag ska göra bättre eller något annat! Och jag lovar, det ska bli mer uppdatering när jag inte har så mycket plugg och prov att göra.

Vi hörs igen senare!

Vilken tisdag!

Ojoj, vilken dag!

Så fort jag hade slutat idag, vilket jag gjorde 15:00 så åkte jag och Elin till Tilda för vi skulle ut till djurkyrkogården och sen till nått ödehus i Sandarne, men Tilda fick inte igång moppen och hon skulle ha träning vid 16:30, så vi åkte runt i stan jag och Elin, sen stack jag hem ett tag innan vi skulle till Max och sen vidare till Sara.
Var hemma kanske i en halv timme, och sen stack vi iväg igen. Åkte på dollar och köpte godis! Mumma!
Sen åkte vi runt och vänta på tills Max var klar, när han äntligen var det så åkte vi och mötte Tilda sen åkte vi till Sara och sen vidare till djurkyrkogården, stanna där ett tag. Vi fortsätte vägen till Sandarne, och där var det verkligen inte nertrampat, is och lera fanns det gott om!
Jag gasa på lite för mycket, och tillslut fäste moppen på isen och sen vart det en u-sväng och jag ramla. Men det vart inget på moppen som tur va, bara mitt knä som kom till skada!
Vägen tog ju aldrig slut vi åkte och åkte, och jag tyckte inte att vi kom någonstans, när vi väl hade kommit en bra bit, så la Tildas moppe av så vi fick stå där en liten stund och tjafsa med den, tillslut så såg hon att hon inte hade satt på tänningen. Och när vi kom ut från skogen så mötte vi Jenny och Pontus, som åkte med oss när vi åkte till det där ödehuset, och bu! Det var sista gången, eller jag gick inte ens in, men dom som bodde på andra sidan stod i fönstret och glodde som galningar och jag undrar om dom tog våra reg-nummer, om ens mitt och Max syntes. Hoppas då inte det!
Sen vart det dags för hemfärd, och nu sitter jag här nyduschad och väntar på att Andra Avenyn ska börja.

Just ja, det var avslutningsfotografering idag och jag sket i det. Jag var inte ens med!

Nä men nu ska jag upp och käka nå och sen vänta på Andra Avenyn, och plugga på no! Vi hörs imorgon igen.

Måndag och en dryg tisdag imorgon!

Jag åkte ut ett tag med Sara, Elin, Jenny och Pontus och det var verkligen kallt. Och vi hade ingenstans att åka, så vi åkte en sväng till Djurkyrkogården, Sara vart bra rädd hon. Men kul var det, haha!
Sen åkte jag in vid klockan 20:00, för det var alldeles kallt för att ens vara ute. När jag väl var inne, så var tårna och fingrarna isbitar.

Och nu sitter jag här framför datan, och ser på Spårlöst. Spelade nyss Fia med knuff med pappa, och han anklagar mig alltid för fusk. Det kanske stämmer? Men jag fuskar inte så mycket som han säger, och när han fuskar så säger han att han inte gör det. Det går ju nästan inte att spela med han, vi börjar ju att bråka. Haha!

När Spårlöst är slut så ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig, för jag är sjukt trött efter den här måndagen.
Ja, imorgon så är det ju som sagt avslutningsfotografering, och jag vet fortfarande inte om jag har lust till att göra något. Det beror på hur trött och om jag är på bra humör imorgon bitti. Det återstår att se!
Imorgon är det tisdag, och absolut den värsta dagen på hela skolveckan, jag går ifrån 07:45 - 15:00, och har lektioner hela tiden, med 10 min. rast emellan dom, och enbart en halv timmes lunch. Det är jobbigt, stressigt och jag har grymt ont i huvudet när jag väl kommer hem efter skolan!
Nä, men nu ska jag försöka att koppla bort den dagen, för nu ska jag se klart på Spårlöst, sen blir det duschen och sen sängen. Vilket är mummsigt skönt!
Vi hörs imorgon igen, bloggar när jag kommer hem från skolan!
God natt.


Första skoldagen efter lovet!

Hej allihopa!

Nu är jag äntligen hemma från skolan, hade sovmorgon imorse till 09:25, eftersom no:n var inställd. Det var verkligen skönt, och defenitivt när det har varit en veckas lov.
Första dagen gick faktiskt bra, fick reda på en massa saker som händer dom 5 veckorna framöver nu.
Prov nästan varje vecka, det blir verkligen en hård körning dom veckorna framöver.
Fick även reda på att det är avslutningsfotografering imorgon, så vi fick försöka komma på någonting att klä ut oss till väldigt snabbt, och det vart bestämmt att killarna ska vara brat och tjejerna fjortisar, och det var väl inte det bästa valet? Får se om jag har lust till att göra mig till att klä ut mig, annars blir det min vanliga klädsel! Det återstår att se.
På matten idag, så gick vi igenom vad som är viktigt till nationella. Jag ska verkligen plugga på det här provet!

Jag har verkligen längtat efter att få komma hem, slänga på mig mina myskläder och slänga mig i soffan med datorn och med tv:n på, men nu måste jag byta ut datorn med matteboken i högsta hugg i stället.
Senare ska jag kanske ut med moppen en sväng, men det beror på. Nä men nu måste jag plugga, vi hörs igen senare!


RUMMET ÄR KLART!

Äntligen!
Nu är rummet så gott som klart, det finns ju alltid någonting att finslipa på.
Speglarna är uppe, klädförvaring är klar och ja, allt är städat! Vilket är verkligen skönt, för det har tagigt väldigt länge till att göra allting klart.
Undertiden jag städa så kolla jag på Singing bee, och det går ju mycket lättare att städa när man hör på underbara sångröster, ...det var ganska ironikst sagt.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan van Veetaren börjar, bloggar igen sen och kommer att lägga in vad som händer nu till veckan från måndag-söndag. Vi hörs sen!


Söndag, godis, fint väder och ett blogginlägg.

Hejsan alla bloggläsare!

Idag är det söndag, och det betyder att det är verkligen sista dagen innan skolan återigen startar. Jag skrev det i min förra blogg och jag skriver det igen, jag kommer verkligen att köra stenhårt den sista tiden det är kvar av 9:an. För betygena är verkligen viktiga!
Det känns ju inte så kul att börja igen, men man får tänka framåt, får börja tänka att snart är det dags för Stockholm i Juni, och sen sommarlov, så det funkar om man tänker så!
Nåja, nog om det. Idag är det även ett härligt väder, men tidigare idag var det verkligen inte så varmt. Men nu är det verkligen det.

Som sagt, idag är det söndag och sista dagen på det här påsklovet, så jag har köpt godis för att trösta mig med.
Nu ska jag se på Äntligen hemma, genom internet, för jag missa det när det var repris på det idag. Sen ska jag be pappa sätta upp speglarna som väntar på att få komma upp på väggen nere i mitt rum, och sen ska jag ordna med kläderna, för det är ännu inte klart. Suck!

Vi hörs igen senare, sköt om er så länge!


bloggdesign ..


Nu är det några stycken som har frågat om jag gör bloggdesign till andra bloggare, och jag trodde aldrig att jag skulle bli tillfrågad, men det är ju såklart kul! Och jag tänkte att jag skulle testa på att göra det. Jag har nu 2 stycken som vill ha sin design gjord av mig. Jag gör inte bloggdesign i PS!
Läs detta: Det kommer ju att ta ett tag, eftersom jag inte tänker sitta och nöjobba på det, det tar den tid det tar! Jag kommer att maila dig när jag håller på med den och då kommer jag att skriva ett ungefärligt datum då den är klar.
Jag har en test blogg som jag gör mina designer i, så när den är helt klar så får jag ditt lösenord och går in och klistrar in det i din blogg och justerar någonting om det behövs vill säga.


- Skriv först en kommentar under detta inlägg, och fråga om jag vill göra din design. Om jag svarar ja, gör då såhär:

- Skriv ett mail till mig ([email protected])

- Där ska det stå: Om du har en egen header, eller om jag ska göra en sån. Isf får du skicka över bilder genom MSN eller maila över. Och vad du ska ha för bild i din meny. Du får också skriva vad de ska stå i menyn eller i headern. I mailet ska det också stå vad du ska ha för färger på bloggen. Designadinblogg.se's färgkarta, klicka här för att komma dit! Du ska också skriva vad du ska ha för textsnitt på dina kategorier, senaste inläggen och rubriken. Och om du vill ha en "personligare meny" så skriver du det, men då måste du ha olika kategorier och sedan sortera dina inlägg i kategorierna så jag kan fixa det.





Vem är det som bloggar? Jo...

Hej alla robinjjohansson.blogg.se'e läsare!

Jag heter alltså Robin Johansson och är 15 år, fyller 16 år den 29 Juli i år, och det är ganska snart!

Gick sista året på Vågbroskolan nu och till hösten börjar jag på Staffangymnasiet på Medieprogrammet, det ser jag verkligen fram emot och det ska bli spännande!

Vad kommer du att kunna läsa om i min blogg då?

Jo, i min blogg kommer du att kunna läsa om vad som händer i en vardag för mig, du får se bilder som jag fotar med min Canon EOS 450D, och naturligtvis massa annat skoj! Jag hoppas du gillar det!

När du ändå är inne och läser min blogg, så kan du också lämna en kommentar om vad just du tycker att jag borde göra bättre med bloggen eller varför inte någonting som du tycker att jag borde skriva mer om, eller något som jag ska skriva om. Det är alltid lika kul att få kommentarer, för något bra man gjort eller för någonting som man borde ändra på i bloggen eller göra! Så kommentera på! Jag uppskatar varenda kommentar som jag får, ska ni veta! ♥


Enjoy it! / Robin Johansson.