YES!

Ojojojojoj, jag är inte duktigt. Ja jag vet att jag har sagt det förut, men jag måste ju säga någonting till er stackars människor som inte har någonting annat för er än att läsa min blogg! ;)

Men jag kan iallafall skylla på att jag har varit och är sjuk. På ett lov? Ja, jag är varken normal eller duktig på att hålla det jag lovat inom bloggen. Borde kanske skärpa till sig lite!

Nu är det slutet av denna vecka, och det går sjukt fort. Jag har mesta dels suttit inne hela lovet för att jag inte mått nå bra. Feber, och förkyld, det är inte alltid som livet är på topp.

Nu ska jag kika runt lite på internet och sen kolla på lite webb-tv och sen sova. Imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt!

SVAR!


Linnéa:
Då är det nog bäst att vi kommer med förslag för alla vet ju hur det brukar gå när du ska tänka själv xD
haha nej jag skojade bara! :D

Svar:
Haha, Linnéa, nu var du rolig va? ;)
Jag är så jävla duktig på att tänka själv, det bör väl du veta!! ;)

Var bara tvungen att ta upp det här!
1-0 till LINNÉA!
Tänk att jag ägnade ett helt inlägg bara för Linnéa, det här är inte klokt! =O

VAD VILL DU SOM LÄSARE LÄSA OM?

Nu när jag förmodligen ska börja blogga igen. Så vill jag veta vad ni som läsare vill läsa om, vad jag ska skriva. Vad min blogg ska handla om, rikta in sig på. Det är bara att ge kritik och säga vad ni tycker.

Medans ska jag försöka tänka själv och kanske fixa lite på bloggen, vad sägs som det? UNDER tiden ni tänker kan ni göra reklam för er favorit blogg, inte sant? =)


Gammal bild som knäpptes för ett tag sedan.

Tillbaka, igen?

Hellu alla!

Jag vet att ni har saknat mig, och jag vet att jag inte började blogga som jag hade lovat. Men jag ska faktiskt försöka nu, ibland så vill jag blogga och inte. Vilka problem, va? Blä.

Iallafall, det är lov nu, äntligen säger jag! Det (nästan) bästa som finns när det är vardag och skola, det är när man vaknar tidigare än man behöver. Typ vid klockan 5 och tänker "Yes, får sova ett tag till." Det är så härligt och bara lägga sig ner och få somna om, men tyvärr så går tiden alldeles för fort.
Det är nästan så att man har lust att ställa klockan på 07 på morgonen, enbart för att få tänka att man får sova vidare och inte behöver oroa sig för att sova över eller liknande. Någon annan som håller med?

Hörrni, i lördags var jag i Sundsvall med mamma, pappa, Magnus och Elin. Vi var både i stan och i Birsta, hittade en parfym och två skor fick jag med mig hem. Alltid någonting. Kanske visar sen.


SJUKT TRÖTT

Å goshh. Jag är så trött idag, så jag knappt orkar blogga, tror jag?

Hade skola ifrån 7:45 till 13:50, jag är så trött så det är inte sant! Men lektionerna var iaf ganska så kul idag, och så är det ju när man går i den bästa klass. Eller hur, MP1? :)

Men nu
ska jag kolla lite på tv och vila lite. Hörs kanske sen! :)


NY DESIGN - NYTT BLOGGANDE

NU ska jag börja blogga igen, tvingar mig själv!!!!!!!!!

Men nu ska jag sova är hur trött som helst sen vi simma idag på idrotten. Hörs imorn.

Bye

Gårdagen blev helt misslyckad, jag hann inte heller blogga något igår.

Men nu väntar jag på att Rasmus ska komma hit sen åker vi vidare till Sara. Trevligt kommer det bli. Hörs senare! :)

..

NEJNEJ.
Jag är usel. Jag har inte lovat det jag hållt, jag skulle ju blogga som f*n! Men jag har INGEN lust. Ibland får jag en blogglust (som nu) och sen tröttnar jag.
Funderar faktiskt på att starta en ny blogg och "börja om på nytt", lite fräsch. Men vad skulle jag heta? Ge mig tips.

Imorgon slutar jag klockan 16.00. Så jag ska försöka blogga när jag är hemma, för sen ska jag iväg på kvällen med lite folk. Men vi hörs kanske imorgon?