GÄVLE

Hej! :)

Jag är helt slut,
vill gå och lägga mig och det ska jag snart göra! Dagen har bestått av shopping i Gävle med mamma, pappa, Magnus och Elin.
Jag fick med mig en svart sommarjacka med mig hem, ett halsband och hårfärg, (visar imorgon) hittade en skitsnygg väska inne på H&M, men den fick tyvärr stanna kvar.

Söndag:
→ Plugga
→ Sola
→ Städa


Vet inte när jag bloggar imorgon men det blir iallafall nån gång. Ha det bra! :)

Ü

Dåligt bloggande. I know. Idag vart det skola från 7:45-10:20, sen gick jag hem för jag hade tid på sjukhuset vid 11:50, satt och vänta i 1 timme och 20 minuter och när läkaren kom in så gick det på två minuter(!!!!!!!!!!!). Jag visste ju redan att det var ett sprucket blodkärl men sköterskan som mamma prata med i telefonen tyckte att jag skulle upp så fick dom kolla eftersom det har blivit värre sen igår. Men det var inge mer än ett sprucket blodkärl och hela mitt öga är rött. Det vart inge mer skola för min del alltså.

Imorgon ska jag, mamma, pappa, Magnus och Elin till Gävle. Får se om jag hittar någonting men jag har gett mig fan på att jag inte ska komma hem tomhänt. Jag kommer antingen hem med mer än vad jag skulle köpa eller kommer hem utan någonting.

Hörs mer imorgon när jag är hemma igen. ;)

!

Jag är typ död. Hur trött som helst och har ont i huve, så jag skippar bloggen idag och ägnar min tid åt att plugga och kolla på tv.

Hörs när vi hörs igen! ;)



DAGS ATT SOVA?

Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon och sen läsa dom sidorna i boken om Marknadkommunikation, vilket jag inte har gjort ännu. Bad!
Sen ska jag troligtvis sova, skola imorgon och min buss går 8:50.

Måndag 25/1:
- Skola från 9:20-15:00
- Plugga
- Städa


Vet att det här kommer att ändras, kommer säkert någonting emellan imorgon. Men vi hörs imorgon, antagligen i skolan. Tar också med mig kameran, jag ska få med mig några från klassen så vi kan ha lite rolig fotografering mellan någon lektion. Det lät bra det. ;)

Men god natt! :)


PLUGG!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och nu ska jag (sorgligt nog - men nödvändigt) plugga marknadskommunikation, ska läsa 10 sidor och efter det ska jag kolla på I en annan del av köping. ;)



:(

SÖNDAG :(

Idag är det ingen bloggdag! Jag är på dåligt humör och jag vet inte varför. Har massor av saker att göra idag men jag tror jag skiter i allt och går och lägger mig!
Måste städa, tvätta, plugga och bla, bla och bla.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga! Buhu. Imorgon är det skola igen. Bara jag som tycker att helgerna går för fort? :(


ÅÅÅÅÅÅ! Det går inte ens att ladda upp bilder, jävla skit! Nu är jag IRRITERAD.

21.33

GAHÖ, sitter i mitt rum nu och håller på att svättas(!!!!!!!) ihjäl. Det är skitvarmt här!

Ikväll ska jag inte ha någonting för mig förutom att äta godis, sitta vid datan och kolla på tv. Hörs senare? :)




Vad roligt man kan ha med en cam...tydligen? :o

HOS MAGNUS OCH ELIN

Hej! :)

Nu sitter jag
och Sara hos Magnus och Elin, vi sover här inatt.

Efter skolan så skulle egentligen jag, Jessica, Elin och Sara på Verkstäderna, men vi strunta i det och jag mötte upp Magnus istället och sen åkte vi hit till Söderala.

Nu ska vi se på Sommaren med Göran. Hörs igen imorgon, för internet är ganska segt. ;)


Skaffat ny cam idag också! :)

HAHA!

Haha! Jag måste bara lägga till en sak. Elin och Jessica har sån träningsvärk så dom klagar över att gå upp för trappor. Varje steg gör dom ett ljud ifrån sig och det är så jävla kul så det finns inte! Dom klagar tillsammans och dom klagar samtidigt. Inte nog med det, dom är hungrig också. Det är väldigt roligt att se iallafall! ;)

Nej, nu är det nog dags att återgå till arbetet om Radio i norden. Är snart klar! :)



Elin!
En av dom första uppgifterna vi fick i skolan. Att göra en bild i en tidning så lik så möjligt. ;)


I SKOLAN

Sitter vid datan med Elin och skriver om Radio i norden. Efter den här lektionen så har jag svenska, då ska vi se klart på filmen om Anne Frank och efter det slutar jag för idag och har äntligen helg! :)

Efter skolan ska jag, Jessica, Elin och Sara iväg på Verkstäderna och kolla på någonting som dom ska ha där vid 16-tiden idag. Kommer nog ta 17:15 bussen hem sen.

Hörs någonting senare :)




Bild från i höst.


HUR DÅLIG KAN EN CAM BLI EGENTLIGEN?

Nu har jag precis kollat på Made in Sweden och sitter nu vid datan och kollar runt på lite bloggar och ska precis plocka fram kläder tills imorgon, så jag slipper göra det imorgonbitti, är för trött för det då!

Fredag 22/1:
- Skola från 7:45-15:00
- Iväg och köpa cam
- Hem, plocka ihop lite och städa på rummet
- Blogga!


Jag vet inte när jag bloggar imorgon igen, men jag ska försöka hinna med nått inlägg i skolan. Kameran hänger på mig imorgon iallafall. Ska försöka få en lika snygg bild på Elin som jag jämt får. Eller försöka? Jag ska! ;)

Hörs imorgon någon gång, sköt om er! :)


Ni märker ju själv. det är inte klokt så dålig min nuvarande cam är! :o

FRÅN H&M

Dessa plagg fick jag hem i måndags, har inte orkat fixa bilder på det än. Men nu så ;)



Grå skjorta, 99.-


Armband 50.-


Grå cardigan 199.-

GAMLA BILDER

Jag sitter och kollar igenom mina bilder och har precis installerat min gamla cam, men den är så dålig så det finns inte. Hahaha! Men hitta massa gamla bilder sen i somras. Shit vad jag var brun :o Vill ha sommar nu och inte vinter!

Kommer ihåg att varje dag det var sol och riktigt varmt ute så var alltid jag och Sara med vänner och bada antingen i Stenö, Ljusne eller i Färssjön!

Kolla bara på bilderna:


Bild från systemkameran. Jag var brun och blond! I somras.



I somras


I somras. :(

Vill ha sommar nu!

HEMMA!

Hemma!
Och det har jag varit ett tag nu, sluta faktiskt 11 idag och tog 11:50 bussen hem. Estetiskt val var inställt idag och det är kanon. Hade egentligen musik, men bytte idag till den första gruppen så jag kommer att sluta 13:50 varje torsdag istället för 15:50, inte illa! ;)

Just nu sitter jag bara vid datan och har inget bättre för mig, får se vad jag hittar på. Men det blir antagligen att vara hemma hela dagen, är sjukt trött och har ont i huvudet! Somna för sent inatt och klev upp för tidigt. Men imorgon är det sista dagen och sen är det helg :) Wiho!


Idag har jag på mig jeans, tröja och armband från HM. Klocka från Ur& penn.

SNYGGINGAR!

Man kan inte annat än längta till skolan när man har en massa pluppar som är så jävla roliga så det inte är sant. Hade man inte haft vissa av människorna i klassen så hade det fan inte varit roligt i skolan.


Fick MMS:et av Alexandra idag. Haha!
Jessica, Elin och Anna!

NU: TV!

Urk, jag är helt slut och känner mig hängig men det blir skola imorgon ändå. Jag kan inte missa mer nu, men så mycket har jag ändå inte missat under de här två dagarna. Engelska imorgon och jag vet att det är massa som skulle ha gjorts men jag har inte böckerna hemma och inte kunnat tagit hem dom eftersom jag har varit hemma ifrån skolan. Ingenting att göra åt det..

Har städat garderoben idag också, inte gjort så mycket mer. Nu börjar Room service så jag ska se de nu och sen vet jag inte.. Juste det är ju Andra Avenyn idag också ju, hörs senare eller imorgon!



Ganska så städat iallafall! ;)

STÄDA GARDEROBEN

Hej!

Vart hemma ifrån skolan idag med, men imorgon ska jag dit. Kommer bli kanon, tråkigt att bara sitta hemma.
Nu ska jag städa min garderob och plocka in massa kläder, får inte ens plats med allting.

Om ett tag kommer Magnus också, får se om jag lever när han har åkt. Haha ;) Om jag gör det så hörs vi senare, :)

100118

Ciao! ;)

Idag har jag haft ganska mycket att göra, direkt när jag kom hem efter skolan vid 11:30 så började jag med rummet och det är inte klart än. Men det kommer att bli det snart,och jag har börjat blivit sjuk igen. Var ju sjuk i helgen men det gick över men nu börjar det om igen. Suck, inte trevligt. Om jag inte mår bättre imorgon så blir det ingen skola.

Var också på tandläkarbesök ikväll, en vanlig undersökning och jag hade inge hål, så jag slapp laga. :)
Efter besöket hos tandläkarn så hämta jag ut paketet som hade kommit från H&M, kläderna som jag har fått hem är verkligen snygga. Visar bilder på det imorgon, för ikväll orkar jag inte. Vet inte vart sladden ligger till varken digitalkameran eller systemkameran. Juste, ska visa hur frillan vart också, klippte mig ju igår. ;)

Men nu ska jag se om det finns någonting på tv:n, hörs imorgon. :)

© me.

HAR KLIPPT MIG

Hej igen!

Kom precis ut från duschen, sitter och kollar på Johan Falk - Vapenbröder nu och äter godis!
Tidigare ikväll åkte vi till Magnus och Elin. Då fick Elin passa på att klippa mig också, och kort vart det. Ska färga det nu någon dag i veckan.

Måndag 18/1:
- Skola från 9:20-11:00
- Börja med rummet
- Tandläkarn 17:30
- Fortsätta med rummet
- Plugga


Får se hur mycket bloggande det blir imorgon. Hörs imorgon nån gång. :)

SÖNDAG

Hejsan alla! ;)

Idag när jag vakna så mådde min hals lite bättre, men jag är fortfarande förkyld och känner mig hemskt hängig! Men det blir bättre, tur det iallafall!
Vad jag har ägnat min söndag åt hittills är att tänka över hur jag ska möblera om rummet, och jag har kommit fram till ett sätt som det kommer bli skit snyggt. Ska prata med pappa och han ska få köpa svart färg och sen måla tre väggar inne där sängen står. Det kommer bli kanon, visar bilder när allting är klart! ;)

Imorgon är det ny vecka igen, skola och massa saker att göra. Slutar ju 11 imorgon och det är verkligen skönt. Då ska jag hem och börja med rummet! :D Kommer bli awesome, och det gillar jag.

Hörs senare! ;)

© by me.

DÅLIG UPDATE

Förlåt. Skulle ha uppdaterat tidigare idag, men det kom annat för. Åkte in till stan och mötte upp Sara och Johanna och vid halv fyra så mötte jag upp Magnus och vi gick till Vågbro, och han har varit här till för ett tag sen. Pappa skjutsa nyss hem han, så jag har inte hunnit uppdaterat. Jag är dessutom sjuk. :( Har feber, ont i halsen och är trött. Ska snart lägga mig och sova och hoppas på att jag är bättre tills imorgon.

God natt!

FULL FRYS!

Nu ska jag kolla på Full Frys! Haha, så jävla sköna är dom. Det är vad jag ska ägna min natt åt och prata med lite folk på msn, får se när sängen kallar. Men inte än på ett tag! Hörs imorgon igen, får se om jag hinner blogga imorgon innan jag sticker in till stan annars får ni hålla utkik för jag bloggar när jag är hemma iallafall. Hörs då!


En gammal, cam bild sen i somras.

VÅRJACKOR PÅ H&M

Var nyss inne på H&M och kolla, såg att dom hade fått in lite nya vårjackor. Den gråa eller Khaki (som dom kallar färgen) skulle jag absolut lägga ut 499.- på. Men det finns tyvärr inte i min storlek, annars hade jag lätt köpt den.

Ni hittar jackan här.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

½ TIMME


YES! Jag hinner vara i stan i ungefär en halvtimme imorgon. Märks att man bor i Söderhamn, om man ska ta och titta på busstiderna. Lika bra att inte köra några bussar på helger? Gör polisen sällskap och käka munkar istället!!

GRATIS BIO!

Kom ihåg! Bli medlem i GratisBio. Få 75 poäng genom att klicka och bli medlem på bannern här nedanför:

http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293 http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293 http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293 http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293 http://gratisbio.se/?RecruiterID=174293


LUGN KVÄLL!

Jag är uttråkad. Jag är lite trött. Jag vill göra någonting. Vad gör jag just nu? Just nu sitter jag framför datan, med tv:n på och dricker kaffe. Dessutom så ser jag mig runt om i mitt rum som är stökigt så jag knappt vill vara här. Jag orkar inte, och det ska vara helg?
Nej, slut på klagandet. Det här ska bli en bra, lugn och helt och hållet inge-stress helg! Det låter jäklit bra om jag får säga det själv! Men det gick ju i kras på en gång, ska in till stan imorgon och eftersom man bor som man bor så går det ju inte så många bussar. Så ska kolla upp busstiderna nu och sen..
..ska jag zappa runt lite på tv:n och sen kolla på något avsnitt av något bra program! Det här blir en bra (läs: tråkig!!!) kväll. Nå vad ska ni göra ikväll då?

Men kan ni säga lite bra musik då? Jag måste lyssna på någonting bra!


photo: by me.

BILDER SEN SKOLAN IADG

Hej igen!

Jag mötte upp Sara en sväng på Köpmantorget och prata lite med henne innan våra bussar gick. När jag kom hem så somna jag en sväng och det var verkligen behövligt! Kom nyss in har varit ute och gått, och sitter nu och kollar på Barnaskrik och jäkelskap. Får se vad jag hittar på nu resten av kvällen, skulle egentligen in till stan och träffa Sara. Men det vart inget med det. Blir förmodligen bara att vara hemma!


Jag, Elin och Isabel i radio studion


Jag, Elin och Isabel i radio studion.


Linnéa, Elin och Madeleine


Jag och Alexandra                                                    Jag och Elin


Jag och Alexandra


Jag och Alexandra hade lite tråkigt på matten, och Alexandra visar gladeligen upp vårat konstverk!

I VÄNTAN PÅ BUSSEN

Hej!

Just nu sitter jag med Alexandra och väntar på att klockan ska ticka iväg, alltså tills bussen går. Nu är det äntligen helg, jag ska enbart soova!

Jag ska försöka hinna med att gå ner till stan och hoppa på bussen där istället för att hoppa på den vid skolan, ska hinna med att träffa Sara en sväng innan.

Vad som händer idag har jag inte en aning om, jag får se. Men vi hörs senare, när jag är hemma och så!




Alexandra, jag och Elin tidigare idag!


NÅGRA BILDER

Hej!

Kom hem för en stund sen, har varit och handla och åkte till Magnus och Elin en sväng.
Idag hade jag skola från 7:45-13:50, inte alls för jobbig dag. Jag vet inte mer vad jag ska skriva? Men iallafall, när jag kom hem så tog jag kameran och gick ut på gården och fota lite, det var frost och solen var framme. Men det vart inte så bra bilder, men slänger upp några utav dom här.






SRY

Sorry för dåligt bloggande, men jag har inte orkat/haft tid. Har knappt sovit någonting på två nätter. Men inatt ska jag sova som fan! Imorgon är det skola som gäller igen..

Hörs kanske imorn. Bye

DET KAN INTE STÄMMA!

MEN VAFAN!!!!!!!!!!!!


Enligt den här jävla sidan så är jag UNDERVIKTIG! Det kan inte stämma!

INGE BLOGGADE IMORN

Hej. Inge bloggande idag, har inte haft tid. Hörs imorgon istället!

FLER OCH FLER BESÖKARE!

I like! Fortsätt läsa nudå. :)


NY PARFYM

Finally!


Lacoste Elegance 50ml

 


TRÖTT

Gah! Vad jag är trött, jag tror jag ska somna. Nyser gör jag också, tror fan att jag börjar bli sjuk. Hade fått hopp om att det som jag kände igår bara var någonting tillfälligt men det kanske det inte var. MEN OM jag ska bli sjuk så ska jag bli det när skolan har dragit igång INTE när det är lov, haha!

Idag ska jag enbart sitta inne och dega, så det blir nog lite uppdateringar senare, kika in då! Hörs senare! :)

SJUK?

Skit. Jag tror jag är sjuk, eller börjar bli. Är fan skitvarm och ont i huve, bränner i ögonen och ja vette fan allt! dryyyyygt. Ska nog sova snart och hoppas på att det är borta tills imorn, vill verkligen inte bli sjuk nu när det är så några dagar kvar innan skolan drar igång igen.. IMORGON SKA JAG FAN SOVA BORT HELA DAGEN!

MÅSTEN



En sak som jag måste göra nu - är att jag måste sortera bilder. Och radera en massa bilder, har typ 2 GB med bara bilder och det är inte roligt att sortera och radera. Men det är det jag ska ägna mig åt nu, hörs senare eller imorgon när jag vaknar!

NY DESIGN

Jag vart precis klar med min nya design, har den på min testblogg, men ska fixa sätta in den här på den här bloggen snart. Den är inte helt klar men nästan.

:)

JAG GÅR I IDE

Hej!

Som jag sa igår så skulle jag och några i klassen träffas idag. Det vart jag, Elin, Linnéa och Anna hos Anna tidigare idag, vi spela spel och hade det väldigt kul! Roligt att träffa vissa från klassen igen! Åter tillbaka till skolan på måndag, både roligt och jobbigt.. Men så är det.

Sen jag kom hem har jag ängat min tid framför tv:n, jag är helt slut. Kollade på klockan sista gången inatt 6:30, jag kan inte sova på nätterna och varför vet jag inte. Hatar det iallafall, fast jag än är trött så kan jag inte sova. Hata, hata, hata!

Sara messa mig för ett tag sen och fråga om jag skulle va med henne och Jessica ikväll, men jag orkar inte. Och jag tänker inte sätta min fot utanför ytterdörren mer idag, om det inte är behövligt. Det är verkligen svin kallt idag! Burr.

Nu ska jag fixa lite på designen, kanske byta om jag orkar. Hörs sen, slänger upp bild på dagens sen också. Men batteriet i kameran måste ladda klart. :)

?


Var nyss in på Aftonbladet och kollade runt lite. Och såg det här..:



Klickade på länken och vart förvånad!!! Kom den första telefonen 1987? SERIÖST!? Det är ju inte alls länge sen.. Men iallafall..


Så här såg då den första(?) BÄRBARA telefonen ut. Och priset? O herregud. Men det var väl "modernt" då.


Den här telefonen kom ut när jag var två år. Haha, vad fort utveckligen måste ha gått alltså. LITE för fort kanske?

Jag måste då vara ett slags mongo (jag är ett mongo!), som gör ett inlägg om det här men jag måste säga att jag vart ganska förvånad över hur telefonerna såg ut förr och priset. NEJ nu ska jag sova..snart, god natt!

I EN ANNAN DEL AV KÖPING!

Hej!

Nu har jag
precis duschat och ska se på några avsnitt av I en annan del av Köping, så jävla kung! Tobbe är väl ändå bäst va? ;)

Aja, imorn ska jag upp i tid. Närmare bestämt 12. Jag och några ifrån klassen ska träffas en sväng hos Anna, trevligt! Men vad vi ska hitta på, vet vi inte. Får väl se det imorgon.
God natt!

THINGS FROM H&M

Klickat hem lite smågrejer som jag tyckte va lite sådär små snygga från H&M.





En grå cardigan 199.- Hade kostat 399.- Grå skjorta 99.- Hade kostat 199.- Svart läderarmband 50.-




BLOGGTORKA?

Jag har bloggtorka. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vill fota, jag vill fota, jag vill fota. JAG VILL FOTA.

Ge mig förslag på vad jag kan skriva om?

JAG SEG? - NEJDÅ!

Haha kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle beställa hem en parfym för typ en vecka sen. IDAG har jag gjort det, fan alltså. Jag ÄR seg! Men idag fick jag ork till det.



DAGENS

Måndagens klädval:

Mössa - JC
Cardigan - Pappas
Linne - Cubus
Jeans - Vet inte
Skor - Skopunkten


FOTA UTE - 2 BILDER

Hej!

Idag klev jag upp vid halv ett och åt frukost, sen tog jag kameran och gick ut och fota men det började snöa så det vart inte mycket till att fota, gick in nästan direkt och började göra mig ordning och senare mot eftermiddan åkte jag in till stan och träffa Sara och Jenny en sväng och sen hem igen, sedan dess har jag hjälp till att möblera om i vardagsrummet uppe och det var verkligen inte roligt. Jag gav upp efter ett tag så mamma och pappa fick fortsätta utan mig!

Jag är hur trött som helst. Somna jävligt sent inatt och klev upp i skaplig tid! Vad kvällen har att bjuda på nu vet jag inte, men jag ska nog hitta på någonting. Hörs!


Två av bilderna som jag fota ute idag.
© By me

ÅRSRESUMÉ JUNI-DECEMBER 2009

Ja, vi kör en års resumé från Juni till December!



  • Avslutningsmiddag med klassen på Albertina
  • Stockholms-resan med 9:an - stan, skansen och grönan! Åkte fritt fall för första gången!
  • Avslutning i kyrkan, byebye 9A! YES! Äntligen fri dom jävlarna!
  • Avslutningskväll på stan med Elin, Sara och Ajla. Trevligt, förutom regnet!
  • SOMMARLOV!


  • SOMMAR PÅ RIKTIGT!
  • Mycket sol och bad.
  • Mycket mopedåkande.
  • Kommer inte glömma när Anton, jag och Sara hade vart och bada. Och vi skulle skjutsa hem Elin eller va det var och en av Magnus och Elins katt hade fått en kattunge. Utan att dom märkte att hon var dräktig. Hur söt som helst var hon iallafall!
  • Jag fyllde 16 år, blåskortet är dan jag fyller år.


  • Åkte till Stockholm med Magnus, Elin och Sara. Bodde i lägenhet i 3 dagar. Åkte till grönan, stan, cosmonova, hälsa på släktingar. Någonting som jag inte kommer att glömma från den resan är att vi valde att gå på Gröna Lund när Lady gaga uppträdde. Kan vi ha valt någon olämpligare dag eller? NEJ! Proppat med folk. Så mycket folk hade det inte varit där på 25 år, någonting sånt.
  • Strömmingsleken på stan, karuseller och trevligt sällskap!
  • Började på Staffangymnasiet, Medieprogrammet. Det var nog det bästa valet jag har gjort. Jag har hamnat i en förjävla bra klass!




  • Julmånaden!
  • Träffa Ajla några gånger under månaden, och det var verkligen trevligt!
  • Köpte julklappar, och hade panik som en tok. Var ute i sista sekunden. Som vanligt!
  • JULAFTON! Den firades hemma hos oss, sammanlagt var vi 16 personer. Det var verkligen kul!
  • Nyårsafton vart väl inte som man tänkt sig, men den var faktiskt bra.
  • Gick 1 mil, klockan 2 på natten. Tog mig och Sara 3 timmar att gå!
  • Haft en enorm träningsvärk!!!


Hoppas på att 2010 blir ett lika bra år som 2009! :)
Hur har ert 2009 varit?

ÅRSRESUMÉ?

Hm! Tänkte att jag skulle göra en års resumé, men det går ju inte! Jag kommer ju inte ihåg ett skit från januari till maj. Men jag ska kanske försöka mig på från Juni till December?

Vad tycker ni?

PICS




©

KLICK KLICK

Oj, vad jag är en nörd! Har suttit framför datan och knäppt en massa kort på allt och ingenting. Men ingenting som jag är nöjd med. Ska upp i tid imorgon och ut och fota. Har även vart ut och gått en sväng med mamma, men när jag insåg hur kallt det verkligen var så vände jag direkt och gick in igen och fortsatte att fota.

Nu sitter jag framför tv:n och dricker grönt te, har börjat fått ont i halsen och känner mig hängig. Typiskt nu när det är sista lediga veckan!


BILDER PÅ FYRVERKIRIER

Just ja, knäppte ju några bilder på fyrverkerierna som avfyrades hos oss på nyårsafton. Så jag tänkte slänga upp några här på bloggen. Dom jag knäppte förra året vart mycket bättre. Det snöa för det mesta under tiden vi smällde raketerna så det vart inte alls nå bra bilder. Men några vart bastante bien:





En av raketerna smällde VÄLDIGT lågt, haha!






Photo by me ©

MYCKET SNÖ, OGILLA

Hej!

Idag är det en sån där dag, ingenting-att-göra-så-ingenting-att-skriva-om. Därför ingen uppdatering idag, men tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg nu iallafall.
Börjar komma till verkligheten nu efter nyår och promenaden på nyårsnatten. Nu är det bara träningsvärken som ska väck! Men den kommer jag väl få lida mig igen några dagar till.

Just ja, jag har vart ut och skottat av lite från min altan så man kommer in och ut genom dörren iallafall, väl behövligt!

Nej, men nu babblar på om ingenting, hörs imorgon istället. Får se vad jag hittar på!


Min altan före skottningen, haha. Det var lite väl mycket snö, tycker jag!

PUH, ÖVER 1 MIL PÅ 3 TIMMAR

Jag är trött!
Nyårsafton vart verkligen inte som vi hade tänkt oss, mötte upp Jenny, Sara och Pontus på Norrberget, men jag och Sara stack och vänta på att Danne skulle komma, så han körde oss hem till mig, där jag och Sara kolla på tv och vänta på att Danne skulle komma tillbaka igen. Men så vart det inte, vi vart hemma under tolvslaget, men det gick också.

När klockan vart runt halv 2 så ringde Magnus och fråga om jag och Sara kunde komma till Söderala. Det var meningen att vi skulle ta bussen som gick 02:20 från stan men vi missade den bussen med fem minuter, vi kom till busshållplatsen FEM jävla minuter efter att bussen hade gått. Så vi ringde Danne och fråga om han kunde skjutsa oss till Söderala men han kunde inte. Så jag ringde till Magnus och sa att vi skulle vända och gå hem igen, men han var redan påväg och möta oss, så vi börja gå till Söderala(!!!!) i snöstorm (typ ja!) 10 cm snö, två jävla väskor på axlarna. Men vi mötte upp han vid E-center och fortsatte att gå, och det tog en sån jävla tid så jag vet inte vad. Men vi kom fram vid 05 imorse. Det tog alltså mig och Sara 3 timmar att gå till Söderala från Vågbro. Det är över en mil, vadfan vi är inte normala! När vi kom fram så vart det film och sen sova vid 7 imorse, jag och Sara vakna vid 16-tiden idag. Lyckat!
Vilken jävla nyårsafton.

Med det säger jag godnatt och jag hoppas att ni tycker synd om mina axlar och min träningsvärk i både röv och ben! GOD NATT!