Morsdag

Idag är det söndag, vilket innebär att det är skola imorgon, ingenting som jag ser fram emot i alla fall, men när man tänker på hur kort tid det är kvar då står man faktiskt ut! Jag har även ett nationellt prov i no, laboration kvar också, jag har inte gjort den. Undrar verkligen när jag skulle ha gjort den..
Men i alla fall, idag är det morsdag också. Någon som gett sin mor någonting? Jag blev väckt idag vid 14tiden av mamma.
Mamma: Mormor och Göran är här och Magnus och Elin är påväg hit.
Jag: Meen varför det?
Mamma: Kanske för att det är morsdag.
Jag: Ja, det visste jag väl.
Och nej, det hade jag glömt bort. Men jag ska köpa någonting åt henne imorgon, förra morsdagen så visste jag inte vad jag skulle köpa så jag köpte några lotter, på trissen vann hon 75 x10, alltså 750. Det var ju en ganska så bra morsdagspresent.
Men helt fel är det inte att det är morsdag heller, utan det är tårta till frukost för mig!

Nog om det, vädret var idag också hur skönt och varmt som helst. Varmare än igår faktiskt. Så jag satt mig ute och solade ett tag, och jag har fått lite färg!
Senare mot kvällningen så åkte jag, mamma, pappa, Magnus och Elin ut till Stenö och satt oss där ute. Skönt att det fläktar och det är svalare där ute också. Sen åkte vi in till stan, till sibylla och spelade minigolf, roligt var det. Mamma och pappa fick 50 poäng var och Magnus, jag och Elin fick 60 poäng var. Så trion som hamna sist var inte så bra.
Som avslutning så vart det en mjukglass med strössel, mumma!

Imorgon har jag skola från 07:45 till 15:00.
Men nu ska jag se på Mäklarna på svt.se, visst var det ikväll va? Ja, jag tror det.
Ha det så bra, så hörs vi imorgon igen. :)


Äntligen börjar jag känna lukten av sommarlov.

Vilken härligt och fantastikt varmt väder det har varit idag! Jag och Sara vaknade ungefär vid 12 tiden idag hos Magnus och Elin, och det var då jag såg att det var så varmt ute så vi började packa och sen åkte vi hem, för jag skulle hinna sola, på vägen hem så åkte vi in till E-center och jag köpte godis och cola. (Det är ju som vanligt, men vafan) Sen skjutssa jag hem Sara och jag åkte hem och satt mig ute på min altan och solade, men det var så varmt och jag hade brännt mig igår när jag solade, så jag kunde inte sitta i solen så länge.

Mot kvällningen så grilla mamma, pappa, Magnus, Elin och jag. Det var hur gott som helst, och bättre blir det av att det är fint väder. Nu märks det verkligen att sommaren är påväg och att jag börjar känna lukten av skolavsluting. Hur skönt är inte det då?
Men i alla fall, när klockan vart närmare 19-tiden så åkte jag och hämta Sara så vi åkte ut en sväng och vi åkte till Televinken och satt oss i gungan där och pratade, sen skjutssa jag hem henne när klockan vart typ 22.

Jag missade ju Talang igår också, typsikt. Det kom jag på nu, så nu ska jag se på det och sen ska jag nog lägga mig. För om jag säger såhär, på en skala 1-10 på hur trött jag är, så får placeringen bli 9!!

Imorgon:
- Försöka sova ut
- Sola
- Plocka ihop kläder
- Kanske fixa lite på bloggen, d.v.s färger, menyn och kategorier och massa annat.
- Sova! Måste vara utvilad tills skolan på måndag.


Jag kan inte fatta att snart är det slut på 9:an, och att det är dom sista dagarna på Vågbroskolan. Helt sjukt, men det ska verkligen bli spännande och kul tid på staffan! En tid som jag ser fram emot i alla fall.

Just ja, talang. Nu är jag på svammelhumör, men vi hörs imorgon igen. God natt och sköt om er! :)


-

Hej!
Sara och jag sover hos Magnus och Elin i Söderala inatt, vi kom hit vid 21tiden, och satt oss ute med datorerna och satt där till typ tolv med Elin, men sen gick vi in för det vart alldeles för myggit! Så vi satt oss i köket och spela spel på blip och sen tutti frutti, medans Magnus var så OSOCIAL och sov.

Nu sitter jag och sara i sängen och kollar runt lite och jag ska fixa en blogg åt Sara. Nu kom Lotus också och ska gosa, som vanligt, så slängar han sig ner på bästa stället: ansiktet och halsen när man ligger, så gosig. ♥


Vi hörs imorgon. Natti.



frågestunden.

Frågestunden har ju slutat för ett bra tag sen, men jag har inte hunnit fixa med frågor + svar än, det kommer under dagen, förmodligen!





Tillbaka, igen!

Förlåt för mycket dåligt bloggande, igen. Men jag har tagit några dagar utan bloggen. Men nu är jag på banan igen! Jag har inte orkat och jag har varit hemma från skolan sen i onsdags, men nu mår jag mycket bättre. 

Idag är det strålande solit väder och varmt, så jag har legat ute på min altan idag och solat, hur skönt som helst.
Men nu ska jag ut dit igen och ta vara på den solen som är i Sverige just nu, för spanskagruppen är i Spanien, oh yes jag ångrar mig grymt. Men så är det!

Nu ska jag först och främst hämta glass och sen ut i solen igen! Vi hörs sen igen allihopa. :)


Hur är vädret hos er?
Vad ska ni hitta på ikväll?

Mobilbloggning. ;p

Hej alla läsare :). Jag mobilbloggar för första gången, och det p.g.a mitt internet fungerar inte, och det är ju som vanligt. Och inte någon av våra tvapparater funkar inte heller. Jag ska i alla fall testa igen sen. Nåja, idag hade jag lektioner med spaltgänget, vi jobba med det som vi låg efter i, och jag vart klar med all no, lämna in det och vart även klar med svenskan, hur skönt som helst är det. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag stirra in i väggen, hörs kanske igen sen. :)

Måndag eftermiddag!

Hallå allihop!

Idag vaknade jag vid 14:30, gud så skönt att sova ut men det vart nog kanske lite för länge, men tur det i alla fall för det är en dryg vecka som väntar nu.
Jag har lovat mig själv att inte sova bort hela dagarna på sommarlovet i år, jag har lovat mig själv att kliva upp i bra tid och vara ute för det mesta när det är varmt och inte sitta framför datorn så mycket som jag gör nu! Yes.

Men men, jag klev upp och satt mig ute och solade ett tag men gav upp efter en stund för solen gick i moln efter en liten stund och sen vart det sol igen, det var ingen mening.

Om frågestunden, jag fixar med frågorna och svaren imorgon, jag publicerar det imorgon. Det vart några stycker frågor i alla fall, men det var ganska många som var anonyma, menmen så är det då.
Alltså, imorgon kommer frågor + svar upp på bloggen!

Men nu ska jag äta och sen hoppa in i duschen, sen får jag se vad dagen mer har att ge, puss.

Jag har godis och cola..

.. det har inte du!
God kväll.
Tidigare ikväll när jag skjutssade hem Sara så åkte jag först in på E-center och köpte godis, vindruvor och cola! Pappa gav mig hans bankomatkort, så jag handla på jag. Men känner mig ganska mycket som ett fetto efter den här helgen, har käkat godis varje dag, fredag-lördag-söndag. Yey.

Nu ska jag kika efter om det finns någonting att titta på sen ska jag ut och sätta mig på altanen för jag svettas snart ihjäl, jag brände mig idag när jag solade. Och solen tog verkligen också!

Imorgon:
-
Sova ut
- Sola, om det är tillräckligt varmt
- Jobba klart med författaren
- Slöa, spec. inför veckan


Ja, vi hörs imorgon igen!

Lördag/Söndag

Jag har inte varit så duktig på att blogga under någon dag, sen i fredags. Men jag har inte haft tid, Sara har sovit hos mig sen i fredags.

Igår åkte vi och köpte godis, chips, dipp och cola på E-center vid 20-tiden, sen vid 23-tiden så åkte vi in till stan och kollade runt lite, och hamna i en grymt lång bilkö. Blä.
Vid tolv igår kväll så ringde Magnus och fråga om jag kunde skjutssa hem honom. Så jag åkte upp till Donken och hämtade honom och skjutssa hem han sen stanna jag kvar där tills Elin hade slutat och var klar. Sara var med Elin medans hon gjorde klart det som var kvar. Jag åkte iväg och hämta Sara 03:30 inatt på Donken när dom var klar och Elins moppe gick inte alls igång, jag tror att vi stod där och försökte i nästan en halvtimme innan den starta, se åkte jag och Sara hem till mig och kolla på tv och sen la vi oss äntligen och sov.
Vaknade tidigt idag, konstigt nog. Men det var nog bara för att Tilda ringde och berättade om gårdagen.
Hon sa också att det var skitvarmt ute, så jag gick ut och det var det. Så jag och Sara satt oss ute och solade ett bra tag, tills solen försvann. Och nu har vi nyss städat klart rummet, hur stökigt som helst var det.

Men nu ska vi hitta på någonting, köpa glass? OH YES. Hörs i kväll igen, sköt om er.


Det såg ännu värre ut idag!


Åska gjorde det också igår, litegrann

Just ja, imorgon är jag ledig ifrån skolan. Hur skönt är inte det? Jag ska verkligen sova ut, men jag ska också hinna med lite arbete på författarna! Det måste jag göra.

outfit för dagen


Dagens outfit:
Sommarjacka - kommer inte ihåg. (märket är iaf Elvine)
Tunn tröja, beige - H&M
Ljusblåa jeans - JC
Vita tygskor - Eurosko


Fredagskväll

Hej på er.

Min fredag har varit väldigt bra, den bjöd också på bra väder! Vid 16-tiden åkte jag och hämta Sara med Elin, för jag skulle iväg och köpa hårfärg. Jag köpte en pärlblond, och det vart verkligen inte bra. Det vart mest lila/grått, men det försvinner med tiden, det är i alla fall inte gult!
Sen ringde Magnus och sa att jag skulle komma ut till Söderala med bensin, för han sa att han inte hade någonting, men när vi kom dit så hade han tillräckligt mycket så han kom till Vågbro. Så vi åkte, men kom typ bara till Forsell för än dom kom på att dom hade glömt låsa dörren, men hur kan man glömma det? Jag och Sara fortsatte mot Vågbro, jag lämna henne hos Elin och jag åkte hem igen, för Ronja (kusin) var hos oss, så jag följde med henne och gunga.

Skulle ju igentligen vara med Ajla, men eftersom Ronja kom så vart det inte.
När mormor, Göran och Ronja åkte så färga jag håret sen åkte jag och Elin och hämta Sara, igen. Vi åkte runt i stan, när vi kom vid GSK så var det en bil som körde om oss och spola ner oss med spolarvätska, sen när vi var vid blinkljusen och skulle åka till Sara så kom han igen, och det hade precis blivit rött, då spolar han ner oss totalt med spolarvätska igen. Det var som att det spöregna, det stank och jag fick i öga och ansiktet, vi vart dyngblöta, min jacka vart även missfärgad.
Efter den duschen åkte vi hem till Sara och hämta hennes saker, för hon ska sova här. När vi hade kommit hit till Vågbro igen, så började vi städa mitt rum sen satt vi oss på altan och åt. Sen kom Elin och prata lite, men det var verkligen inte länge.
Och nu sitter vi har i soffan och glor på någonting som inte ens är bra. Vi borde verkligen fortsätta med att städa! Ja, det måste vi! Sen ska vi se talang, för det missa jag idag.

Imorgon:
- SOVA UT!
- Åka till E-center med Sara
- Hem, duscha, äta, göra sig i ordning
- Crusingen på stan


Ronja idag


ElinEkengren säger:
JAG HAR DAMP!  
robin johansson säger:
varför?

"de luktar spolarvätska i håret"
det är inte kul!


Nu ska vi mumsa i oss godis, dricka och städa! Yey.









Fredags update.

Nu har jag hittat en sida med hur mycket solglasögon som helst, och skitsnygga är dom! Jag kommer defenitivt beställa hem ett par till sommaren. Måste bara bestämma vilka. Och dyr är dom verkligen inte heller.

Men nu ska jag äta lunch sen ska jag åka och hämta Sara sen ska vi köpa glass och sätta oss någonstans och sen ska jag försöka ta kontakt med Ajla, för hon är på stan och sjunger nu. Så fort hon är klar så ska jag nog spendera nån timme med henne sen ska jag ut med Sara, Max och Elin (tror  jag).
Jag ska också hinna hem och städa, det har jag sagt hur länge som helst, men nu måste jag ta tag i det på riktigt. Jag har i alla fall hunnit städa lite, men det är fortfarande hur mycket som helst kvar. Måste fixas!

Men nu väntar min mage på lunch, vi hörs igen senare. Sköt om er så länge.

Vad ska ni hitta på ikväll då? :)


Kom ihåg frågestunden.


Morgonpigg!

God morgon alla nyvakna.
Jag har varit uppe sen 10:30, det är på något konstigt sätt skönt att inte sova bort hela dagarna.
Nu har jag nyss kommit ut från duschen ska äta någonting nu sen ska jag göra mig klar och kika vad jag ska ha för kläder på mig sen drar jag ner på stan med Ajla, kommer bli trevligt det. Inte träffat henne på hur länge som helst (bortsätt från igår, i typ 5 minuter).

Jag ska köpa hårfärg idag, pärlblond och ska även kolla på nå kläder och sånt.
Men först av allt ska jag iväg och köpa telefonkort, så sms:a :)
Vi hörs igen senare.



Kom ihåg frågestunden!


-

Nu är klockan tillräckligt mycket så jag läre dra mig till sängen nu, så jag kommer upp i tid imorgon bitti, så Ajla slipper vänta så länge.

Vi hörs imorgon igen.



 ♥

FRÅGESTUND.

Frågestund på bloggen.
Fråga vad du vill veta eller någonting. Du kan antingen skriva frågan här eller så kan du skriva den på min bilddagbok, som kommentar. robinjohhansson.bilddagboken.se
Det spelar ingen roll om vi inte har träffats eller om vi känner varandra.
Lämna en fråga du med!

Om jag får tillräckligt med frågor så laddar jag upp dom med svar här på min blogg.



Glajjor!

Jag ligger nu och kollar runt på H&M, för att se om det finns några kläder att beställa eller åka och köpa till skolavslutningen, och nja, jag kanske hittar någonting.
Men ett par solglasögon ska jag beställa hem där ifrån i alla fall!



Dom turkosa var ju coola!
Yes.

Torsdag

God kväll alla läsare.

Nu har nästan hela torsdagen gått och min torsdag har faktiskt varit hur skön som helst. Jag låg kvar och halvsov och kollade på Room service, och massor av annat tidigare idag, sen ringde Elin och fråga om jag skulle ut med henne, Max och Sara. Jag åkte iväg och tanka och sen åkte jag och hämta henne och vi åkte vidare till Max och sen åkte vi och hämta upp Sara. Vi åkte mestadels bara runt i stan och kika runt, för det var någonting där. Som jag inte hade en aning om, nån som uppträdde eller någonting sånt?
Sen började det regna så vi åkte till Vågbro, för att sätta oss under tak, men när vi kom dit så hade det sluta regna så vi åkte tillbaka till stan och åkte runt där, (träffade även Ajla där också), men sen började det och regna igen så då skjutssa jag hem Sara och sen åkte jag hem.

Ikväll tänkte jag att jag skulle byta ut mina färger här på bloggen till lite färggladare och även byta ut headern, men resten får nog vara klar längre!
Men nu ska jag se på Hjälp! Jag är med i en Japansk tv-show, missade det tidigare idag.

Imorgon:
- Träffa Ajla på stan
- Hem och städa (vilket jag inte har gjort än)
- Sara ska sova här
- Ut och åka med Max, Elin och Sara.

Vi hörs imorgon, sköt om er så länge!

Onsdag/tordag.

God morgon, i alla fall för mig.

Kvällen igår var faktiskt bra, jag åkte ut till Magnus och hämtade hjälmen sen åkte jag och hämta Sara och vi stack sen till skolan för där var Max och Elin och vi åkte till televinken och satt oss där och sen åkte vi vidare mot stan och åkte lite, sen ringde Magnus så jag och Sara åkte ut dit en sväng, när vi kom tillbaka hem igen så hade Elins moppe blivit lagad så då åkte vi ut med henne och Max en sväng, jag åkte in runt 21-tiden. När jag kom hem så hade jag huvudvärk och var hur trött som helst, så jag la mig och kolla på avsnitt från det jag har missat under veckan på datorn, och somnade vid 23, sen vakna jag igen vid 24, och kolla på parlamentet sen la jag mig och sov.
Och vaknade för ungefär en halvtimme sen, hur skönt som helst att få sova ut. Men jag är fortfarande trött, blir till att lägga sig tidigt ikväll igen!

Vad händer idag? Jag ska ut med Max, Sara och Elin igen, sen får vi se vad vi hittar på. Men nu ska jag kika på Room service på kanal5.se och sen hoppa in i duschen. Vi hörs igen sen!

Onsdag, och ledig några dagar!

Hej alla glada.
Idag hade jag skola i från klockan 08:30 till 15:00, hade idrott första timmen. Vi skulle springa den långa rundan, som jag fasade för. Jag var ju hur trött som helst imorse när jag klev upp och hur skulle jag orka springa då? Sjukt.
Men jag gjorde det i alla fall, tiden ska vi inte ens ta och prata om! Jag lyckades även att sträcka benet.
Sen hade vi ju prov i so, muntligt på EU. Det gick faktiskt bra, inte särskilt svårt var det heller.
Några roliga saker hände ju idag på Elevens val också, jag och Elin skulle göra klart jobbet som var kvar ifrån bild-arbetet. Det vart färg över hela kermikrummet och mina tröjor, och Matilda vart även målad utav mig i ansiktet, röd och svart! Hääärligt.
Sen hitta vi på lite gips så vi gipsa Elins fingrar och sen Matildas tumme, sjukt!

Nu sitter jag ute på min altan i skuggan, härligt väder och varmt är det i solen. Synd bara att solen nästan helt har försvunnit från min altan.
Nu är jag lång ledig: torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag. Inte alls helt fel, då ska jag verkligen vila ut och ta det lungt och ladda upp krafterna igen tills veckan med spalt gänget.

Idag har jag bestämt att jag ska iväg med Sara och sen ska vi till mig, och hon ska förmodligen sova hos mig.

 

kvälls uppdate

ey,
lämna en kommentar om vilka/vilken blogg du tycker om att läsa eller tycker är bra!
Det spelar ingen roll om du vet vem jag är eller inte, kommentera på! Ni är då sjukt dåliga på det.

Imorgon har jag prov i so, muntlig. Jag hatar muntliga prov, det går alltid så dåligt för mig på sånna prov, men hoppas att det går bra imorgon iallafall. Har också idrott imorgon, vi ska springa den långa rundan på tid, vill verkligen att det ska gå bra, men jag hatar även att springa. Hellre gå!
Sen ska jag faktiskt hem och städa, fixa på rummet och kanske möblera om, det visar sig :)

Hörs imorgon.



Men hallå myskläder-dag.
Dagens, mysbyxer och en myströja! ILOVE.


Helg mitt i veckan

Idag vart det massa gjort för mig, tycker jag. Om man ska jämnföra med hur mycket jag brukar göra, jag har gjort nästan hela bokrecensionen som ska vara till författarna (svenska) och jag har pluggat på om EU-provet som är imorgon (so).
Fortsättningen av dagen ska ägnas åt mina EU-papper och min älskade dator, sen får jag se vad kvällen har att ge. Kanske ut och åka en sväng? Maybe.

Imorgon är det även sista skoldagen på den här veckan, hur skönt som helst med helg mitt i veckan!

Imorgon:
- Skola ifrån 08 till 15
- Städa mitt rum och fixa på altanen
- Kanske jobba med författarna om jag har lust
- Njuta av att vi får helg redan på en onsdag

Just ja, jag är på hur glatt humör som helst, i och med att jag vart godkänd på nationella i matte. Jag som har gruvat mig så hemskt mycket inför att få veta resultatet, men det gick bra! Det ska firas med någonting gott, så vi hörs igen ikväll eller imorgon. Sköt om er så länge, så hörs vi!


Tisdag.

God morgon alla nyvakna.

Nu har jag smitit hem ifrån skolan, jag är så trött och har ont i huve. Jag jobbar med svenskan hemma nu istället.
Fick även reda på nationella i matte idag, och jag vart GODKÄND! Jag fick G, hur skönt som helst. Jag trodde att jag skulle få IG.


Uppdaterar mer sen kanske.
För nu ska jag arbeta!

  

God natt.

Hej igen allihopa!
Jag gjorde faktiskt lite nytta idag, i det här vädret. Jag plugga lite so (EU) tills provet. Imorgon ska jag fortsätta med det och SÄTTA IGÅNG med författaren så jag får klart det någon gång.

Nej, nu är jag så trött, jag vill inte ens tänka på hur jobbig och stressad morgondagen är.


Planer imorgon:
- Skola från 08 till 15.
- (Städa)
- Plugga so, jobba med författaren
- Det skulle vara hur skönt som helst att sola imorgon,
om det inte är varmt ute.


Nä, nu väntar sängen och det är dags för mig att dejta kudden!
Just ja, lämna en kommentar om vilken blogg du tycker om att läsa. Lite roligt med nya bloggar att läsa.
Aja, god natt, vi hörs imorgon igen. Puss

  


Regnväder.

Vilket väder det är ute nu, tidigare idag var det faktiskt skapligt varmt och nu regnar det och är trist. Kom nyss in, åkte ut en sväng men fick åka hem nästan på en gång för det börja regna ännu mera.

Min dag har bestått utav mycket slapp och slöheter, det gör faktiskt nästan alla mina dagar.
Jag har sagt att jag ska ta tag i högen av plugg, men det blir liksom aldrig av, bara jag börjar med det så går det ju fort och dessutom bra. Men jag har liksom ingen ork till det, men jag BORDE. Skulle kanske göra det nu när det är sånt här väder? Ja, varför inte? Jo, det ska jag göra! JAG SKA.
Så vi hörs igen lite senare.

Just ja, lämna en kommentar om vilken blogg du tycker är bra, så jag kan få lite fler bloggar att följa, det skulle vara roligt det. Säg någon du tycker bloggar bra, är aktiv och har en snygg blogg. Yes, do it!


Måndag morgon.

God morgon!
Idag var det ju som sagt inläsningsdag i skolan, och jag hade ett so-prov och lite matte att göra. Jag började 08:15 med provet och sen matte i en timme ungefär, så jag kom hem igen vid 10:30, skönt att sluta så tidigt. Men det kändes helt onödigt att behöva gå på det.
Nu har jag bara ett prov på onsdag (so) och författaren (svenska) att göra klart, sen är jag så gott som klar med allting.

Igår kväll innan jag la mig, så låg jag och skrev ner hur många dagar det är kvar, jag kom då fram till att det itne alls är mycket dagar kvar tills sommarlovet, och ändå går många dagar bort, p.g.a ledighet, Stockholm och det som kommer att bli framöver här.

Nu sitter jag ute min altan i det halvsoliga vädret, det är ju inte så varmt men ändå inte så kallt, så det funkar. Mys!
Jag funderar på om jag ska städa rummet, sitta kvar här eller börja med so och svenskan? Det kanske blir det andra eller sista, aja, jag får se.


  

Söndag och inläsningdag imorgon.

Idag har jag varit sjukt trött och haft ont i huvet, så jag har legat och kolla på massor av tv-serier på datorn.

Imorgon är det inläsningsdag, jag har ett prov att göra och jobba lite matte. Det känns hur onödigt som helst att gå, men jag läre väl.
Börjar kl. 08:00, vet inte vilken tid jag slutar med det blir absolut innan kl. 12:00, när jag kommer hem imorgon har jag bestämt att ja ska städa rummet och börja plugga på so-provet som är på onsdag.

Men nu ska jag göra en liten repetition tills provet imorgon, vi hörs imorgon.
God natt!

  

-

Mycket dåligt bloggande under helgen, jag har varit ganska off, eller ganska och ganska, snarare HELT off på bloggande. Men jag har inte haft tid till bloggen. I fredags åkte jag till Magnus och Elin och sov där, sen åkte jag hem idag och sen tillbaka hit igen, ska sova här i natt igen. Vi kom hem för ett tag sen, Magnus och jag hämta Elin när hon hade slutat och kallt var det.. Och jag är hur trött som helst.

Men jag uppdaterar mer och skriver om hela min helg imorgon när jag kommer hem, för nu ska jag se på Robinson, för jag missa det när det gick ikväll, för Magnus och jag montera ihop min grill. Jag ska även se över om de finns någonting mer att se.

Just ja, min altan och ytterdörr är klar hemma nu, hur skönt som helst. Det ända som är kvar att göra är att olja altanen och köpa nya hantag och lås till ytterdörren och sen är det klart. Lyx!

  


Fredag och helg!

Äntligen fredag, eller det har det varit hela dan. Hur skönt som helst med lov, fast skolan är ju faktiskt inte så jobbig nu dom sista veckorna som är kvar, ännu skönare!
Idag hade jag skola från 10:30 till 12:25, Svempa hade flyttat över musiken till engelskan för han skulle bort, så vi slapp ha engelska på morgonen. Men det skulle igentligen ha efter idrotten men jag gick hem efter idrotten, för vi har vikarie och vad gör vi? ingenting.
Just ja, Elin och jag sprang den långa rundan idag på idrotten, vi gick väldigt mycket av biten också, men vi sprang/promenerade på 17 minuter! Inte så illa va?
När jag kom hem så åkte jag och Elin ut med mopparna en sväng och träffa Max var ute ett tag, sen stack jag hem igen.

Sen ringde Tilda och sa att jag och Sara skulle med henne och Robin till Sandarne, och vi följde med när vi kom dit så åkte jag igen, men jag ska med hem till Tilda när dom kommer tillbaka igen, tror jag. Det beror på.

Vad ska ni göra ikväll?
En till uppdatering hinner jag med ikväll.

  


natti!

Nu har jag nyss sett på Hjälp! Jag är med i en Japansk tv-show, och jag blir inte klok på kineser eller japaner. Dom skriker och har alldeles för mycket energi, ingen som håller med?
Speciellt domaren i programmet, han skriker hela tiden istället för att prata som vanligt folk. Huvudvärk på högsta nivån efter programmet, eller vaddå? Jaja.
HAHA.
Nu är klockan 01, och jag ska börja dra mig ifrån datorn nu för att sova, jag är hur trött som helst.
Vi hörs imorgon igen, god natt.


  

Torsdag

En mycket bra torsdag.

Började med skola från 8 till 12, Tilda och jag skolka ifrån Spanskan för vi skulle hinna åka till Bollnäs, men vi kom inte iväg för än vid 14-tiden ändå.
Det tog en halv timme för oss att ta oss till Bollnäs dit och 40 minuter hem, när vi kom dit så stod Sara och Jenny vid Max och väntade på oss, sen gick vi mot Torbergs, och dom gick in på lektion sen mötte vi Oskar och Markus, vi satt först utanför sen gick vi vidare mot nån idrottshall (?). Men Tilda och jag stack nästan på en gång och mötte upp Sara, för vi måsta åka till Polisen, för Tilda ska skulle hämta sitt pass, och när vi kom tillbaka till mopparna så hade jag tappat moppenycklarna (eller Sara tappade dom för mig), så vi gick runt och leta dom och vi hitta dom på gågatan, som tur var. Sen åkte vi runt som tokar och letade efter Sibylla eller nån annanstans att äta, så vi hamna på Jontas, och det vart hamburgare och gott vare!
Sen raka vägen hem, och det var verkligen drygt!

När jag kom hem så la jag mig framför tv:n för jag frös och var hur trött som helst, men jag åkte ut med Max, Sara och Elin en sväng och sen hem igen.

Just ja, det är inläsningsdag på måndag. Jag trodde inte att jag var uppskriven, jag trodde att jag var klar med allt, att jag skulle få göra so-provet idag. Men inte då! Från att inte ha någonting till att ha hur mycket som helst. Jag har, matte, no, so och bild (fast bilden är frivillig det också no:n, så jag vet inte om ja går på dom) Okej då, det var kanske inte så mycket ändå. Men är ju i alla fall ledig på torsdag/fredag nästa vecka som är hur skönt som helst.

Imorgon har jag skola ifrån 10:25, till 15:00. (om jag orkar) Sen får jag se vad som händer. Fredagsmys med Sara kanske.
Vad ska ni hitta på imorgon och resten av helgen då?

  


update

Dagen har bestått mesta dels av slapphet framför tv:n, har hunnit att plugga lite också.
Resten av kvällen blir det mys framför tv:n, sen ska jag dejta huvudkudden, för jag är hur trött som helst och orkar inte vara uppe.

Imorgon har jag skola från 8 till 12 eller 13, beror på om det är någon vikarie insatt på Spanskan, men hoppas att det inte är det.

  


Morgonplugg!

God morgon!
Eller morgon och morgon, men ändå.

Idag var jag hemma ifrån skolan, jag var hur trött som helst och jag är konstig, haha. Men efter det här så blir det att sköta skolan rejält de sista veckorna fram igenom, hoppas jag får göra provet som jag missa idag imorgon istället för på inläsningsdagen, för jag vägrar att gå till skolan på måndag för att göra ett prov och sen gå hem igen.

Vaknade vid 12 idag, och klev upp och kände mig utvilad och då åt jag frukost och satt mig vid tv:n, och nu sitter jag här och bloggar tänkte hoppa in i duschen snart, efter det blir det att jobba med svenskan.

Planer inför imorgon:
- Skola först till 13
- (Troligtvis) åkte moppe till Bollnäs med Tilda - har inte pratat med henne om det är helt säkert
- FORTSÄTTA med jobbet på författarna

Sen får vi se.


Vad ska ni göra idag?


tisdag, och ett nationellt prov i kemi. Inte okej!

Oj då vad jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna, igen! Jag har inte orkat och jag hade lust att ta en liten paus med bloggen, men jag ska börja med det igen, i alla fall när jag har tid.

Idag hade vi nationella, no - kemi. Det var nog det värsta jag har gjort, jag hatar verkligen kemi och jag kan ingenting heller. Men några frågor vart det ju lite svar på i alla fall.

Just ja, igår hade vi bara en lektion, vi började 9:25, och slutade 10:55, för Guje är sjukskriven för hon har bryte handen och Bitte och Maria var också borta, så vi slutade då, väldigt skönt. idag har vi dock vikarie, men han fick ju inte en syl i vädret. tack vare det så fick vi sluta en halv timme tidigare, efter lunchen har vi svenska och då också med han, sen är det bara träslöjd kvar.
när jag kommer hem så är det bara att sätta igång med so-plugg, prov imorgon och det ska nog gå bra!

men nu ska jag käka innan jag ska iväg till skolan igen, vi hörs troligtvis senare igen.


Dåligt bloggande.

Ojoj, sorry. Det har verkligen inte blivit tid över till att blogga dom senaste dagarna, eller rättare sagt sen i måndags. Men jag har haft saker att göra hela tiden, i tisdags så hjälpte jag Magnus med att bygga på min altan, onsdags så åkte jag ut till Söderala och hjälpte Elin att tapetsera och igår så var jag hur trött som helst så jag orkade inte göra någonting.
Den här veckan har verkligen varit jobbig och jag har kört stenhårt! Tur att det är fredag, avkoppling och mys!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen jobba med svenskan!
Jag är tillbaka senare igen, vi hörs.


NIGHT

Nu ska jag lägga mig nerbäddad med matteboken och plugga som bara den, vilket jag inte kommer att lyckas med.
Sen ska jag sova, så jag är utvilad imorgon tills nationella. Buhu, jag gruvar mig lika mycket varje gång.

God natt, vi hörs imorgon igen!



yeah, god natt.

AVSLUTNINGSKLÄDER

Avslutningskläderna.
Jag vet exakt vad jag ska ha för plagg och vad jag ska leta efter för plagg, nu längtar jag bara tills vi kommer till Stockholm, för jag kommer förmodligen att hitta det jag vill ha där.

Klädsel:
- En skjorta med lång arm, under en:
- En enfärgad cardigan
- Ett par ljusa jeans, alt. andra byxor
- Ett par vita eller svarta tygskor , det beror på färgen på kläderna


Nu börjar jag bli liiiiite sugen på att shoppa det!
Men snart så är det dags för det.

Efter allt det här letande med kläder har gjort mig mer sugen på glass, så nu ska jag hämta både glass och matteboken och sätta mig framför tv:n och sen ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs kanske senare.

En måndag med regn, bra start?

Jag låter rubriken tala för sig själv, En måndag med regn, bra start på en ny vecka?
Imorse när jag vakna, så tänkte jag: Gud, vad skönt, jag får sova ut idag och jag somna om men vakna sen av att mamma väkte mig och jag vart irriterad, och fråga vad fan jag skulle upp och göra klockan 7 en söndagsmorgon? Men sen när jag satte mig upp i sängen kom jag på att det var måndag, vilken besvikelse. Jag var helt övertygad om att det var söndag, vilket jag tyckte att det kunde vara, för jag skulle viljat sovit längre med tanke på vädret. Det regnar fortfarande och det kommer det säkert göra några dagar fram i veckan också.
Men skoldagen har gått bra och den gick fort för en gång skull.

Resten av min dag kommer spenderas framför datorn och med huvet i matteboken, för vi har sista delen av nationella imorgon.
Men nu ska jag först hämta glass att frossa med framför datorn innan jag sätter igång med plugget!



Ge mig tillbaks värmen istället för regn

Söndag, vila, glass & tv!

Idag är det söndag och mina söndagar berstår utav vila! Jag har vart så trött idag, så jag knappt har orkat gått upp, så jag har legat och kollat på tv hela dagen.
Imorgon är det ju dags för skolstart igen efter den här helgen, och det känns faktiskt bra att gå igen, tänk att nu är det sista veckorna på Vågbro, sen blir det Staffan nästa. Det känns inte så bra att lämna Vågbro och alla som man känner och komma till en helt ny skola och helt nya lärare, men det blir nog kanon bra ändå, när man (preliminärt) är intagen till Media-programmet.

Ikväll ska jag bara ligga i soffan och käka glass och kolla på tv, ikväll är det ju Wipeout och Van Veetaren. 



Jag och Elin kommer i alla fall att hamn i samma klass igen. 
Både hon och jag kom (preliminärt) in på Media.
 


DAGENS.

Den här lördagen hade fint väder att bjuda på, och mycket mer. Jag och Sara åkte och köpte glass och satt oss vid bron på E4-an vid 16-snåret, mys var det. Det var varmt och skönt, sen åkte vi bara runt.
Senare mot kvällen så skjutssa jag hem henne och hämta Magnus och skjutssa hem han till Söderala, och sen hem till Vågbro igen, jag gick in och satt mig vid datorn och sen vid 23 ikväll så ringer Elin och jag åker ut till dom och kom nyss därifrån nu, eller ja, det var kanske en halvtimme/45 minuter sen? Men i alla fall, jag har ingen ork till att blogga.
Vi hörs imorgon igen, god natt!


Lakrits puck!


Jag tänkte att jag skulle visa en "dagens outfit", bara för roligt.
Och bilden är knäppt med mobilkamera, vilket inte är den bästa kameran.
Glasögon - kommer inte ihåg (någonstans i Stockholm)
Linne - Cubus
Cardigan - JC
Längre shorts - JC
Vita tygskor - Eurosko
(En tråkig men skön lördags outfit och när det är varmt ute!)

Härlig dag, godis, glass och bra människor!

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande idag, men det har liksom inte blivigt av och jag har inte haft tid.
Först vakna jag vid 13-tiden, klev upp och ringde Sara, hon ba: Det är ju typ som sommar nu, jag trodde att hon hade blivit dum i huve eller nått, för jag trodde att det var kallt ute. Men jag gick ut och kände att det var hur varmt som helst, så jag gick upp på taket och solade ett bra tag, sen åkte jag och Sara ut en sväng, vi åkte upp på E-center och köpte godis och glass och åkte och satt oss på bron ovanför E4-an i solen! Myssssssssssss.
Här kommer det några dåliga mobil-bilder!


Häärligt väder

Oh yes, skitigt linne, vita short och foppa tofflor. I LOVE

Sara <3

Glass!

Sen åkte vi runt i stan och träffade Ajla, några till och Max. Det är huur länge sen som helst man träffa henne, och vi bestämde också oss för att vi skulle träffas i veckan och hitta på någonting, får se vad det blir. Men trevligt blir det iallafall!

Bilder!

Jag har bara en sån stark lust att ladda upp bilder. Och det är det jag tänkte att jag skulle göra.
Nu kommer det upp några bilder som blev knäppte under Magnus födelsedag, och bilderna är på Magnus och Elins 3 katter. Lotus, Tindra och Saga:

 
Lotus


 
Tindra

 
Saga

Det var mycket svårare att få en bra bild på Saga, för hon bara sprang runt och ville inte alls va stilla.


Saga jagar tennisbollen, som nästan är större än vad hennes huve är.
Haha!