Sol bad och nyblekt hår

Hej bloggen och alla läsare!
Hur har eran dag varit och vad har ni gjort?
Min dag har varit kanon bra. Åkte till Stenö vid ett, sov faktiskt över imorse också, skulle igentligen upp nio men jag vakna vid kvart över tolv, typiskt!
Massor av folk var det i Stenö, nästan så vi inte fick nån plats, men mysit ändå. Varmt och skönt, inte så farligt kallt alls i vattnet med tanke på att det är havet. När man väl kom i ville man inte gå upp, typ så varmt var det!
När vi tröttna på sol och bad åkte vi hem, jag blekte mitt hår och jag vart verkligen nöjd! Hatade det gula och min hemskt utväxt men nu är det borta(!!)
Mot kvällningen så åkte jag och Sara och åt pizza, så otroligt gott. Idag när vi var på stranden så låg vi och tjata om pizza hela tiden, hemskt när vi var så sugna på det!

Imorgon får jag ta och kliva upp i tid, för jag och Sara ska antingen till Ljusnebadet eller till Stenö igen! Wiho! Massa sol och bad igen, brun börjar jag bli också! :D



Ja, ni ser ju skillnaden..



Brun börjar jag bli! :)
Helt oplattat hår, yes!

Så jag säger god natt, NU! ♥


Kväll på Stenö med Sara, Jenny och Pontus..

Vilken kväll det har varit. Trevligt, roligt och helt konstig!

Började med att jag åkte till Rösten för att möta upp Jenny, Sara och Danne som satt där och fiska. Men jag och Sara åkte ut till Söderala och hämta mitt förarbevis, bankomatkort och min jacka, som jag hade glömt..
Sedan vidare till E-center, där jag köpte hårfärg, men hann inte färga idag utan gör det imorgon. När väl det var klart så åkte vi tillbaka till Rösten och satt där, men vi bestämde oss för att åka till Stenö istället, packa ihop sakerna och jag åkte hem och lämna moppen, sen hämta dom mig och sedan vidare till Skytten och hämta Pontus.

Väl i Stenö så sticker Danne och säger att han ska komma tillbaka så fort som möjligt, jo visst. Han kom vid tolv. Så vi vandra runt överallt på Stenö, runt stugorna, till bryggan, in till restaurangen och sen började vi gå mot Sandarne, mötte Danne där och vi åkte hem till Jenny och lämna sakerna och sen in till stan och skulle hoppa av där, men jag orkade inte gå runt. Så jag åkte hem, och kom nyss hem sitter nu och äter toast! Ska kolla på Sommarkrysset snart och sen sova.
Det blir stenö imorgon med Sara och Jenny, massa sol och bad! Äntligen, så skönt det kommer att bli!

Hörs imorgon. God natt alla läsare! (ni får bilderna på det jag shoppa imorgon istället för jag hinner inte idag)


Dags för att möta upp Jenny och Sara

Nu sticker jag till Jenny och Sara som är och fiskar, kommer bli trevligt det! Haha.
Sen åker jag och Sara och köper blondering till mig. Jag ska färga utväxten och lite i luggen, äntligen. Men jag skulle igentligen låta mitt hår vila och göra en blondering innan skolan börjar, men jag stör mig på att mitt hår är gult och att jag har en 1 och ½ månads utväxt. Hoppas på ett bra resultat. Vi hörs när jag är hemma igen.


Nu ska det gula bort!



GÄVLE IMORN



Jag kan nog aldrig få nog av pilotglajjor! Och ett extra plus är att dom är turkosa! Hur snyggt är inte det? :)


Nu måste jag börja tänka på vad jag ska ha på mig imorgon, det kommer ju att vara stekhett i bilen, eftersom det skulle bli ungefär 25 grader. Kanske en skjorta, short och vita tygskor, eller skjorta, jeans och dom nya skorna, eller avslutningströjan, shorts och tygskor? Shit, nu vart det svårt. Aja, det återstår att se imorgon. Beroende på hur vädret är!

Trevligt!!

Massa sol och bad har jag ängnat min tid åt idag. Men också så har jag, mamma och pappa varit i Söderala hos Magnus och Elin hela kvällen. Magnus och Elin gjorde smörgåstårta och vi satt ute och åt, gott var det. Men jag var och är så trött.. Efter smörgåstårtan så satt vi oss inne och kolla på film: Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Helt sjuk och bra film, dom som inte sett den: Se den!
Vi åkte ifrån dom vid typ 23 tiden, jag hade moppen och lite för klädd var jag. Shorts och en tröja, kallt var det. Men man har sig själv att skylla!

Imorgon blir det Gävle med mamma, pappa, Magnus och Elin. Kommer bli trevligt och shopping. In till Valbo - In på IKEA - och jag vet inte allt. Ska även hämta deras dator som har kommit ifrån lagningen.

Vi hörs imorgon igen, bloggar under dagen imorgon. Sköt om er! :)

I väntan på föräldrar..

Hallå alla läsare! Nu har jag och sara bada klart, vi sitter utanför och väntar på att bli hämtad. Men dom verkar inte komma än, dom måsta till magnus med bensin, suck! Hungrig är jag också, vill duscha och sova. När dom väl kommer hit, så ska vi till magnus och elin. Yes, vi hörs igen när jag kommer hem. Hare bra så länge! :)

Humöret är 100 % på topp! Inte illa?

Idag är humöret på topp! Vaknade imorse ungefär vid 10, utan att klockan ringde. Klev upp vid 10:30, och nu ska jag göra en skinksallad tills idag eftersom vi ska till ljusnebadet.
Vi åker dit om en halvtimme.

Vilket härligt väder det är idag också. Väldigt härligt! Mycket sol och bad idag! :)
Hörs senare idag när jag kommer hem igen, ha det bra.

Vad ska ni hitta på i den här värmen idag då? :)


Lung dag utan solning

Idag har jag som sagt vart hemma ifrån badandet och solandet, lugn dag har det varit faktiskt. Jag kan inte sola mer förrän imorgon typ.

Jag vaknade vid 12, åkte och hämta Elin när hon hade slutat vid 14-tiden, skjutssa henne och handla och sen var jag bara tvungen att åka med till Söderala och kolla på lilla kattungen som Tindra fick igår, såååååå söt är den och liten! . Men konstigt nog var det enbart en kattunge, inga fler.. Så roligt när den blir lite större och busig, haha. Vad roligt! Då kommer inte Magnus och Elin få en lugn stund, jag kommer att vara där jämt!

Men imorgon:
- Ställa klockan på 10:30, kliva upp!
- Börja packa samt äta frukost
- Byta om
- Åka och lägga mig på gräset på Ljusnebadet med Sara och sola även bada
- Vara där ett jäkla bra tag
- Hem och bara ta det lugnt!


Yes, det är min morgondag. Sjukt härligt att det ska bli typ 23 grader imorgon, sitter inte alls helt fel! Och väldigt brun har jag blivit också, mer ska det bli! Härligt.

Ljusnebadet och solbränna!

Gud vilken härlig dag det har varit idag! Det vart Ljusnebadet idag igen med Anton och Sara åkte dit 12 och hem vid 17:30, så mycket som jag har brännt mig idag har jag nog aldrig gjort. Dör snart av hetta, skit jobbigt. Men bara det övergår till brunt så!
Imorgon tar vi en paus ifrån badandet, kan endå inte sola någonting mer nu. Men på fredag sticker vi iväg igen, får se vart vi hamnar. Letar förmodligen reda på en fin badstrand med varmt vatten eller så blir det Ljusnebadet igen.

Ikväll och inatt är jag hur trött som helst, och det blir sängen nu om jag ens kan sova med tanke på min bränna. Vi hörs imorgon igen! God natt..

Slippa avrättning på sommarlovet!

Hahaha.

På Sommarkrysset som var i lördags, var det en fråga i krysset som var: "På sommarlovet slipper barnen gå till en sådan inrättning" Svaret var ju såklart: Skola.

Men jag tycker ändå att det passar bättre såhär:


Eller vad tycker ni?

Sol!


Yes, vi får sol och fint väder imorn!!

Härligt väder!

Vilket härligt väder det har varit i dag, och det gillas!
Jag vaknade runt kl. 12, klev upp och gjorde mig ordning sen åkte jag och hämta Sara vid 14tiden, vi åkte upp på team sportia och köpte shorts till mig, vi ska ju till badet imorgon! Sen in på E-center och köpte hårinpackning.
Vid 16 så åkte vi ut till Söderala till Magnus och Elin och vänta på Magnus, för vi skulle till Vågbro. Men innan vi åkte så bestämde dom att dom skulle äta pizza, så Sara och jag var inte sent efter att haka på heller. Så vi satt oss på uteserveringen på Aspendos, gott var det. Sen hem till Vågbro, men jag och Sara åkte nästan på en gång. Mot kvällningen vart det Färssjön och sätta oss på bryggan och doppa fötterna. :)

Imorgon så åker vi till Ljusnebadet för att sola och bada hela dagen! :D. Så ikväll läre jag sova tidigt! Men det ska nog ordna sig.

Hörs imorgon igen. ♥


Hårinpackning, GLISS, runt 60,-
Dock svarta short. 129,- Team sportia

Inte så aktiv precis

Jag vet att jag inte har bloggat någonting dom senaste dagarna, och det är för att jag inte har haft någon lust eller ork. Jag kommer inte att blogga så mycket i sommmar, som jag sa för ett tag sen. Och jag håller fast vid det! Nu till veckan skulle det bli bra väder, yes äntligen!
På tisdag är det bestämt att jag och Sara åker till ljusnebadet och kanske någon till? Så skönt, sola och bada! :D

Men nu börjar klockan närma sig 04 med stormsteg, så jag avslutar här och dejtar kudden istället. Imorgon ska jag upp i tid om det är fint väder! (Som dom har lovat)

Men ska nog kunna trycka in ett inlägg imorgon ändå, hörs då! God natt.

Natti natti

Nu har jag äntligen kunnat slitit mig ifrån spelet. och det är först nu! Så fort jag sätter mig och spelar the sims så kan jag inte slita mig ifrån det, jag blir hur inne i spelet som helst. Haha, myes!
Nu är klockan snart 06, ska lägga mig och sova nu, äntligen. Ska faktiskt upp skittidigt imorgon, urk! Men måste funka det med, hörs imorgon igen. Ohyes!

The Sims 2!

Jag har hittat The sims 2 nu, håller på att installera det nu, sen ska det spelas hela natten. Fatta hur mycket jag har längtat tills jag har hittat det och det har jag gjort nu! Yez.

Ingen mer uppdatering kommer det att bli ikväll, hörs imorgon igen då det är midsommarafton. Mormor och Göran kommer hit imorgon och äter, trevligt. :)


God natt

Nu ska jag lägga mig och sova, jag är hur trött som helst, och ändå är jag uppe än. Shit!
Imorgon ska jag upp tidigt spelar ingen roll hur trött jag är, jag ska upp tidigt, massor av saker att göra.

Vi hörs imorgon igen, god natt! :)



ut ut ut ut ut

Ja det där gick ju fort det, :)

Nu ska jag iväg och hämta Sara sen får vi se vad vi hittar på, uppdaterar mer sen ikväll. Hörs då


Ego bilder med camen, ofc!

Canon EOS 450D

Jag fotar med en Canon EOD 450D.
Jag andvänder mig av mitt orginal objektiv, vilket är 18-55mm IS-objektiv med inbyggd bildstabilisator.
Den är köpt ifrån Elgiganten.
Jag tycker att kameran är hur bra som helst, man kan få väldigt snygga bilder med den! Självklart så ska jag skaffa ett bättre objektiv till den, troligtvis i sommar.

Lite information om kameran:

EOS 450D kombinerar orubbliga prestanda med enkel
användning i ett lätt och ergonomiskt kamerahus.
Betrakta världen på ditt sätt med en 12,2 megapixels CMOS-sensor.

CMOS-sensorn på 12,2 megapixel tar med alla detaljer när du skriver ut affischformat och du får extra flexibilitet vid beskärning. Canons CMOS-sensorer arbetar i svagt ljus, ger praktiskt taget brusfria bilder och är dessutom förvånansvärt energieffektiva.
EOS 450D tar upp till 3,5 bilder per sekund i en bildserie på upp till 53 stora JPEG-bilder (6 RAW).
De 9 autofokuspunkterna ligger utspridda i fokusområdet för att bättre kunna ta hand om objekt som ligger utanför bildrutans mitt. Den centrala autofokuspunkten är en korssensor med hög känslighet som ger snabb och korrekt fokus med f/2,8 och snabbare objektiv.
Informationen är hämtad ifrån Elgiganten.

Läsarfråga

Hej!
Det är en som har frågat om jag kan skriva ett inlägg om min kamera, vilken jag fotar med osv. Självklart! Det kommer att komma upp under den närmaste timmen, håll utkik! :D

Natti ♥

Det vart ingenting med bloggdesignen ikväll, jag är alldeles för trött. Men jag ska fixa det. Eller jo, en ny header vart det faktiskt. Bättre än den förra i alla fall.

Nu ska jag se på Blomstertid, och försöka somna till det, är hur trött som helst det är inte så konstigt med tanke på när jag vakna imorse, nu ska jag upp och borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen och knäppa på dom avsnitten som gått och sen sova. Jag ska upp tidigt imorn igen, jag ska vara uppe före klockan 11. Visserligen har jag ingenting att göra imorn men det löser sig, skönt att vara uppe tidigt! Enda jag ska göra är att träffa Sara. :)

Enligt smhi.se så ska inte vädret bli nå bättre imorgon heller, trist nu när det äntligen är sommarlov. Vill bara ha värme nu, så man kan bada & sola! ♥

Ny design på G!

Nu är det på tiden!
Jag ska fixa med den nya designen på min blogg, det kommer mesta dels gå i grått och vara trist, men lite starka färger ska också in. Jag ska i alla fall börja med den ikväll, klar blir jag då inte. Får fortsätta imorgon igen med den.

Jag ska även hinna med att kika runt på lite nya kläder som jag ska leta efter när jag åker till Gävle, och kanske beställa hem någonting, får se om ja hittar någonting.
MEN först ska jag börja med designen.

EN SNABB UPDATE

Nu är jag hemma igen.
Åkte och hämta Sara sen åkte vi till pizzerian här i Vågbro och käka, sen åkte vi till tennisbanan där Tove och Elin var. Satt där ett tag, efter det så vart det moppe med Sara och Elin en sväng och sen skjutssa hem Sara.

Och nu ska jag ta en dusch..
Ha i hårinpackning och duscha hur länge som helst och varmt! För jag fryser, sen ska jag slänga mig framför datan och spela lite på blip.se och sen se en film om jag orkar, ska sova tidigt ikväll!
Hörs imorgon igen!


DDDDDAGENS

Yes, nu är det äntligen klart. 
Jag har röjt undan kläder, häng upp det, tvättat, städa min altan, installerat webben, damsugit och hunnit titta på tv och till och med äta mat. Nu känner jag mig duktig! Någonting bra har jag gjort i alla fall, måste ju ta igen det eftersom jag sov så länge igår.

Men nu ska jag iväg och hämta Sara sen ska vi iväg och äta pizza.


Linne:Cubus, Skjorta:Adam, Jacka:Elvine, Jeans:H&M, Skor:Skokanonen


Städning

Nu är det fullt upp, jag städar och faktiskt tvättar.
Mitt rum är verkligen stökigt, kläder överallt, i sängen, golvet och soffan. Är i lite behov av nya kläder också, några till byxor skulle inte sitta helt fel och inte skor heller för den delen, tur är att jag snart fyller år - shoppa!

Nu måste jag ner och ta ur kläderna ur maskinen och in i tummlaren med det och efter det fortsätta med röjningen. Jag kommer tillbaka sen och med bilder.


Nu ser jag att det är kläder under soffan också, suck. 

  












Morgon

God morgon!
Jag har varit vaken sen klockan 9 imorse, ganska konstig med tanke på vilken tid jag gick och la mig. Nu är jag verkligen skit trött men jag somnar tidigare ikväll i alla fall!
Nu ska jag klicka runt lite på olika bloggar och fixa lite på min blogg, och sen städa lite och fixa en massa saker. Vi hörs senare igen.


Natti

Yey, klockan är 03 och jag är uppe och är hur pigg som helst. Igentligen skulle ja sova för länge sen, för imorn ska jag upp skittidigt, klockan 10! För det har jag bestämt. Jag ska inte sova bort hela det här sommarlovet, vilket jag gjorde idag. jag klev upp halv fyra idag. Det här går inte. Plus att massor av saker som ska göras. Shit. Nä jag blev ju trött utav bara tanken.

Nu måste jag försöka sova och ska ställa klockan på 10!

PICS

Jag orkar inte berätta allt som vi gjort i helgen. Därför kommer det bilder på den helgalna, idiotiska och faktiskt inte SÅ negativa helgen här:












Perfekt timing!

~

Den här helgen har varit helt sjuk, speciellt fredagen, shit! Ajla och Sara har sovit hos mig hela helgen.
Mer detaljer och bilder kommer kanske imorn.

Nu har jag inte humör till att sitta vid datorn och skriva. För nu ska ja se på Talang finalen och Patrik 1,5.
Vi hörs imorgon.


-

Ja, då var det över.

Nu är jag hemma igen från avslutningen, det var faktiskt med blandade känslor när man satt där framme och stod där framme och tog emot betygen, att tänka att det här är sista gången man står allihopa från klass 9A tillsammans. Det har varit 3 år med den bästa klassen.
Men å andra sidan det kommer nog att bli lika bra och roligt på Staffan!

Kommer ihåg sen förra årets avslutning. När Tilda sa: "Tänk när vi sitter där framme och ska sluta nian då".

Nu ska jag ladda upp bilderna här sen ska jag ner till mitt rum och städa för Ajla och Sara ska sova hos mig ikväll, det kommer bli kanon kul ikväll med en massa trevligt folk! Hörs troligtvis senare.




Dags för att få betygen

God morgon!
Imorse klev jag upp vid 9, så jag skulle kunna ligga och dra mig lite och inte behöva stressa. Nu är klockan 10 och jag är nästan helt klar.
Men nu ska jag sätta mig framför tv:n, vi hörs när jag är hemma igen!


Dåligt bloggande

O shit, vad dålig jag är på att blogga. Men jag har inte haft tid till det idag, jag vaknade i skaplig tid idag. Klev upp och åt frukost, sen la jag mig framför datorn och kika runt lite och lyssna på musik, sen mötte jag upp Sara för att vi skulle sola en sväng, måste bli lite brun till skolavslutningen (som är imorgon). Sen åkte jag hem och åt, duscha och kolla på tv.
Nu ska jag testa alla kläder som jag ska ha på avslutningen imorn för första gången och sen platta håret, så jag slipper göra det imorgon. För avslutningen är ju ganska tidigt, nämlingen klockan 12.

-

Ikväll har jag flängt runt på moppen från klockan 18-20 i spöregn med Sara bakpå, men jag var tvungen.
När jag kom hem så var jag dyngsur.

Ikväll ska jag mumsa med chips, godis och lite jordgubbar! Det kommer att bli mumma det, men nu ska jag kolla lite på några avsnitt på webb-tv och mumsa i mig lite godis och jordgubbar.


Jackans orginalfärg är ljusgrå. 
(Tur att man har skydd för benen!)

Stressat

Shit, är klockan snart 18? Nu vart jag stressad, nu måste jag sticka iväg utan att duscha. Jag ska först in till stan och hämta Sara sen ska vi nånstans där Max är och sen ska vi till Vågbro till Elin och sen ska vi till E-center. Shit nu är jag stressad. Vi hörs ikväll!


Nu är det sommarlov!

Nu har sommarlovet äntligen börjat, vi är lediga imorgon eftersom det inte finns någonting att göra och jag var hemma idag för jag orkar inte vara ute i skogen och verkligen inte när det regnar som det gör idag.
På fredag är det avslutning klockan 12:00 i Norrala. Vi ska få betygen sen är vi fria i från Vågbroskolan helt och i från skolan några veckor, det känns faktiskt konstigt att det är slut på Vågbro nu och att vi ska börja på en helt ny skola, men det blir nog kul. Spännande är det i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite för sen ska jag till Sara en sväng, vi hörs igen ikväll. Sköt om er. :)

Avslutningsmiddag med bilder

Vilken rolig kväll det var igår med klassen och avslutningsmiddag på Albertina.
Jag beställde köttbullar, jag klarar inte av fisk, men det gick lika bra det. Massa kort vart det också, och roligt hade vi.
Mer om gårdagen:
I skolan så städade vi bara ut och rensa skåpen, så nu finns det ingenting kvar där. Sen hade vi avslutningslunch nere i matsalen med alla 9:or, roligt var också det. Det såg ju värst ut på min och Robins plats där vi hade suttit, men vad gör det? Vi hade ju kul. :D
Efter det så slutade vi och på kvällen 19:00, hade vi ju avslutningsmiddag på Albertina, och trevligt var det.



Johanna, Emma, jag, Elin Guje, Isabel och Viktor


Tilda, jag och Elin


Tilda och jag


Emma, Tobias, Josefin och Tobias


Josefin, Tobias, Viktor och Sanna


Emma


Sofia och Johanna


Sanna, Elin och Tilda


Elin och Tilda


Tilda, Isabel, Sofia och Johanna


Elin, Robin, Tilda och Emma


Elin, jag och Tilda
(det gick inte att få bilderna seriösa)

Avslutningsmiddag

Dåligt bloggande, ja jag vet men jag har inte haft tid. Och lika stressad är jag nu om inte mer. Vi ska ut till albertina och äta avslutnings middag, får se vad jag beställer in, men icke nå med fisk!

Berättar mer om dagen ikväll när jag kommer hem och jag kommer att ta med mig kameran så bilder kommer också upp, håll utkik!

En snabb update

Nu är jag hemma igen från Söderala, åkte dit med Magnus en sväng ikväll och åkte med mamma och pappa hem. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, först ska jag plocka ihop en massa kläder som ska tvättas, hur mycket som helst ju.

Imorgon undrar jag vad vi ska göra, vi ska kanske bara städa skåpen eller ska vi kanske ut? Suck, nu orkar jag inte med morgondagen. jaja, får bita ihop är så några dagar kvar nu. Hoppas på att få sluta tidigt i alla fall.

Hörs imorgon igen.

Mina önskningar, svich!

Nu är jag äntligen hemma i Söderhamn igen, vi åkte till Gävle vid halv ett idag, för jag var tvungen att få sova, och jag är fortfarande trött.
När vi väl kom fram så hoppades jag på att hitta allt jag önskat, men icke! Jag hittade inte ett skit som jag ville ha, så det vart en t-shirt och en vanligt tröja, bilder kommer sen. Jag har inte ännu hittat nå byxor, men jag ska ner hit på stan på onsdag och göra ett impulsköp på ett par byxor till examen, annars vet jag inte.
När vi kom hit så åkte vi in på sko kanonen, så jag hittade ett par skor för 350 kronor, billigt och snyggt var det. Bild kommer sen.

Vi var ju också in med Magnus och Elins dator, och dom fick en lånedator, men det fick inte jag när jag lämna in min data. Orättvist.

humor!

Jag är så sugen på att fixa den nya design på bloggen, men så fort jag börjar på det, så ångrar jag mig. Det är ju inte lite att göra, men men det ska fixas så det är klart till efter skolavslutnigen.

Men orsaken till att jag gjorde detta inlägg är för att jag måste bara dela med mig av min och Elins sjuka natthumor. Det är ju så sjukt roligt så det finns inte.





Och Morrhoppa!
Hade jag haft ork, så skulle ni få mer bilder och få er ett gott skratt era muppar, men den orken finns inte. Men hur kul är inte det här då? ♥

Men nu ska jag snart lägga mig för att sova, ska upp tidigt imorgon, suck. Hörs då.

Kläder inför avslutningen

Jag vet exakt hur min avslutnings-outfit ska se ut, men det är ju värre att hitta det jag vill ha. Imorgon kommer jag att leta efter:
- En vit cardigan
- T-shirt
- Skjorta
- Ljusa jeans
- Ljusa chinos
- Vita skor
- En vanlig tunn v-ringad tröja.

Där har jag lite kläder att välja mellan, helst så skulle jag vilja ha en vit cardigan och under den en snygg kort ärmad skjorta och ett par ljusa jeans, helst ljusblåa eller också ett par ljusa chinos och till det ett par vita skor, antingen ett par låga eller antingen ett par som är lika som converse. Men jag vet ju inte alls att det blir som jag vill, kanske hittar någonting snyggare. Har kollat runt på H&M och shoppa på internet, det finns ju inte lika mycket, hoppas på att hitta en massa saker som jag vill ha. Men har ju bara 1200,- kvar att shoppa för.
Vi hörs imorgon igen när jag kommer hem då laddar jag upp allt jag har köpt, vi hörs då. :)

En härlig och trevlig söndag

Nu är jag hemma igen.
Jag, Elin och Max åkte och hämtade Sara hos henne sen åkte vi vidare till Skärså och satt oss på bryggan vid Albertina, vi satt där och pratade och jag knäppte lite kort. Fint väder var det, solen var framme dock var det inte så varmt i luften, som synd är. Hoppas på att det är fint väder nu till helgen eller åtminstonde på fredag, för då är det avslutning, sen ska jag, Ajla och Sara hem till mig och grilla sen ska vi vidare in till stan med trevligt folk, hoppas på en bra dag!

Efter ett tag på Skärsås brygga så åkte vi tillbaka till Vågbro, och hem till vardera. Och jag kom nyss in, har varit och hämtat Magnus och Elins dator. Igentligen så skulle ju jag och Elin åka till Gävle imorgon, men det vart ändrat. Jag ska dit med mamma och pappa, för vi ska lämna in Magnus och Elins dator på lagning. Så jag ska även passa på att leta efter avslutningskläder och bra saker för håret, t.ex, ny hårinpackning, värmeskydd och droppar till torrt hår.

  







Och Sara kände på vattnet

Tyvärr är inte bilderna så stora, men ni får nöja er med det.
Vi hörs imorgon igen.

I väntan på min hjälm

Shit vad jag är rastlös, jag har hur tråkigt som helst, sitter och muppar framför datorn och väntar på att mamma och pappa ska komma ifrån Magnus och Elin med min hjälm, som Magnus låna igår.
Har nyss duschat, ska fixa lite nu och sen ska jag, Elin, Max och Sara ut till Sandarne och hämta ett busskort som Elin ska ha tills imorgon. Vi kanske passar på att stanna till i Stenö, och sätta oss därute, och jag funderar på att ta med mig kameran, jo så får det bli. Sen åker vi nog vidare och letar efter en tältningsplats. Yes, men nu ska jag hämta någonting att äta och sen platta håret, får hoppas på att mamma och pappa kommer hem snart!

Senare ikväll kommer det upp plus och minus denna vecka, första gången. Kommer bli roligt det. :)

Söndag

Imorse klev jag faktiskt upp före klockan 12, skönt att inte sova bort dagarna.
Idag ska jag ut och åka med Max, Sara och Elin, vi får se vart vi hamnar. Men vi ska nog leta efter en tältningsplats, för vi ska tälta på söndag. Kul kommer det att bli.

Imorgon så ska jag ta ledig ifrån skolan, för jag måste till Gävle och leta efter avslutningskläder, vilket jag inte hitta nå i Stockholm, eller vi hade inte så lång tid att va på stan heller och jag kolla inte så noga för den delen heller! Men imorgon läre jag hitta, annars får jag panik.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen klä på mig och sen hoppa på moppen och hämta Sara, så hörs vi sen.

Om design

Jag har ändrat lite med färg och lite smått på bloggen, men nu är jag inte längre nöjd med bloggens design. Jag kommer att göra en hel ny design när jag har tid och ork att sitta hur länge som helst. Men jag har i alla fall bestämt att den ska vara helt klar när sommarlovet har börjat. Det är ganska mycket att göra, och jag ska knäppa nya kort, vill då att det ska vara fint väder, som soligt och varmt, dom bästa bilderna blir då. Så ni får hålla utkik. :)

Stockholms resan.

Vilken dag det var igår! Den var fantastisk rolig.
Vi kom till Stockholm runt 12, så vi gick runt på stan en snabbis innan vi gick till en Taco bar och satt oss där och åt en tacotallrik, ingen hitt enligt mig. Jag hatar den starka såsen och jag hatar när tacochipsen inte är vanliga (alltså ingen krydda), så jag hade hamnat på helt fel ställe. Sen gick vi runt och runt inne på alla H&M butiker, sen in på ÅHLENS gallerian, sen gallerian mitt emot NK och påvägen till JC på plattan, så hitta jag äntligen mina Wayfarers glasögon, enbart någon billig skit, men verkligen vad jag ville ha dom, så dom vart mina för 59,- Äntligen!
Sen gick vi igenom gamla stan och till slussen för vi skulle ta Djurgårds färjan till Skansen och Grönan men vi bestämde oss för att gå när vi kom fram. Jag, Tilda, Elin, Emma och Robin var på Skansen ungefär 1 timme före alla andra, undertiden vi väntade så började det regna, vilket jag hade hoppats på att vi skulle få slippa men det hållde inte i sig så lång tid.

Under tiden på Skansen, så gick jag, Tilda, Elin, Emma och Robin upp på restaurangen och fikade för vi hade fått nog av kyla under väntan på dom andra. Satt där i en timme tills dom var klar sen vart det dags för Gröna Lund, som vi hade väntat på hela dagen!
Kom in runt halv sex, det första vi gjorde var att åka fritt fall, fast bara jag och Tilda och vi åkte med Josse och Karro, det var nog det roligaste på hela dagen, jag och Tilda åkte den 3 gånger. Sjukt kul. Vi åkte nästan alla karuseller förutom jag som stod över uppskjutet. Den nya bergochdalbanan "Insane", var faktiskt inte så läskig som man kan tro, det går så fort och den är alldeles för kort, men den var också rolig!

Vid klockan 22 samlades vi vid bussen för hemfärd till lilla Söderhamn igen, tråkigt nog. Men ändå skönt att vara påväg hem för mina ben var alldeles slut och det var hela min kropp. På bussen hem fick jag sendrag i benen hela tiden.
Vi var hemma runt klockan 01 inatt.




Påvägen dit


Påväg till Slussen


(Dålig bildkvalité) Vilopaus påväg till Skansen


Fika på Skansen


Bildbevis, Tilda och jag i fritt fall



Jag ber om ursäkt för dåliga bilder, men jag hade inte min systemkamera med mig.

Lördag

Vilken dag det var igår! Jag berättar mer om det sen och laddar upp bilder sen också.

Nu ska jag göra mig klar, klä på mig och sen åker jag och hämtar Magnus och åker in till stan en sväng, han ringde tidigare idag och fråga, så vi hörs igen när jag kommer hem :)

Lunch!

Nu sitter jag, elin och Tilda på nån taco bar och äter lunch. Sen ska vi iväg och kolla på kläder, sen ska vi gå till slussen och ta djurgårdsfärjan till skansen, men nu ska vi käka. Vi hörs. :)

-

Nu har vi åkt i ungefär 1 timme, vi har precis åkt förbi Gävle, det är beräknat att vi är framme vid 11.00. När vi kommer fram så ska vi först gå på stan ett tag, sen till skansen och sen till grönan. Elin och jag har ju garvat som vanligt, sjukt kul också! Ni borde vara med. ;) men nu ska jag vila och lyssna på musik.

God morgon

God morgon allihopa!
Nu har jag nyss klivit upp och jag är verkligen trött, men får sova på bussen påväg dit.
Nu ska jag äta frukost och sen klä på mig riktigt, det verkar som att det är kallt ute, det blåser ju hur mycket som helst men det kanske inte är sånt här väder i Stockholm, återstår att se.

Jag har med mig kameran, så jag kommer att ta kort och ladda upp på bloggen, sms:a med mig på bussen :)

REMEMBER

KOM IHÅG!
Jag vill gärna veta vilka personer det är som läser min blogg och hur gamla dom är, genomsnitt. Det skulle vara väldigt roligt att få reda på!
du som läser min blogg, jag vill att du lämnar en kommentar med svaren på mina frågor, det skulle vara roligt det!


Här är frågorna:

Vad heter du?
Hur gammal är du?
Vart bor du?

Så nu alla fina människor som läser min blogg, gör det nu! Det spelar ingen roll alls om vi känner varandra eller inte, och om jag redan vet att du läser min blogg dagligen, så kom igen gör det nu.


Inget regn, som tur är

Yes. Det verkar som att det inte skulle bli så mycket regn imorgon, enligt smhi.se, det är ju verkligen ett plus när vi ska va på Grönan typ hela kvällen, pust! Jag kommer att mobilblogga under dagen. Bloggar från datorn när jag kommer hem igen och det är runt 1 imorn natt.




 
Fritt fall blir det, om någon åker med så!

Regn och blåst ute!

Vilket trist väder det har varit och fortfarande är idag. När Sara kom hem ifrån skolan, så åkte jag och hämta henne och vi åkte upp på E-center, och sen till Vågbro men här var vi inte länge innan jag skjutssade hem henne. Jag sitter nu framför datorn och kollar på Blomstertid på tv4.se, får se hur mycket jag tycker om det när det är slut.
Snart ska jag också hoppa in i duschen och sen se på Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show. Vi kanske hörs sen igen, eller så mobilbloggar jag under hela dagen imorgon, håll er uppdaterade.

Stockholm imorgon och fritt fall

Ja, då var det sista skoldagen den här veckan och sista skoldagen med lektioner innan sommarlovet, skönt att det äntligen är slut.
Jag och Elin satt nere vid världsutställningen idag och höll koll, eller "vakt" från kl. 10-12, sen fick vi sluta. Och nu är jag hur trött som helst, jag funderar på att sätta på något avsnitt från Room Service eller någonting och somna till det, för sen ska jag upp och fixa saker tills imorgon, Stockholm imorgon! Jag har sagt att jag ska åka Fritt fall och jag ska göra det, undrar om jag är lika tuff när jag står neranför den, shit, jag får ju ont i magen bara utav tanken. Men jag ska göra det!

Vad heter du? Hur gammal är du? Vart bor du?

Jag vill gärna veta vilka personer det är som läser min blogg och hur gamla dom är, genomsnitt. Det skulle vara väldigt roligt att få reda på!
du som läser min blogg, jag vill att du lämnar en kommentar med svaren på mina frågor, det skulle vara roligt det!


Här är frågorna:

Vad heter du?
Hur gammal är du?
Vart bor du?

Så nu alla fina människor som läser min blogg, gör det nu! Det spelar ingen roll alls om vi känner varandra eller inte, och om jag redan vet att du läser min blogg dagligen, så kom igen gör det nu.
Tack isf! ♥


Besöksrekord!

Yes! Idag hade jag besöksrekord, hur roligt är inte det? :) Men ni är väldigt dåliga på att kommentera, så lämna en kommentar innan ni försvinner här ifrån.



Jag har nu raderar närmare 500 bilder ifrån min kamera, drygt var det. Men det var jobbigare före med alla dom bilderna, men nu ska jag inte tråka ut er nå mer med mina blogginlägg. Eller är jag så tråkig när jag hade besöksrekord idag? ;)

Men tack i alla fall! ♥

Sista dagen imorgon för den här skolveckan

Vilken inne-kväll det vart för mig, Ronja kom till oss med mormor och Göran ikväll och skulle sova hos oss. Så vi gick ut lite på gården, sen gick jag, mamma och Ronja ut och gick, vi gick till våtmarkerna och vände, för Ronja vart för trött och det kan jag förstå, hon är ju ändå bara 4 år =)
Det var ju också sista programet av Rent Hus ikväll också, återblick på det dom en gång har städat, och självklart kollade jag på det, haha.

Nu ligger jag i sängen vid datorn och här ska jag ligga ett bra tag, sen ska jag sova för jag är så trött, men som tur är så väntar en väldigt kort och inte en sån stressad skoldag imorgon, jag börjar som vanligt kvart i åtta och slutar ett, vi kanske får slippa spanskan också, vilket man hoppas på. Imorgon är det även sista skoldagen den har veckan, för vi sticker ju till Stockholm på fredag, vi ska på stan, skansen (tror jag?) och gröna lund, kul kommer det att bli! Ska även leta efter avslutningskläder.

Men nu ska jag rensa massor av kort som inte gör någon nytta på min systemkamera, hörs imorgon igen.

 


Ronja för någon vecka sen 
Lite smutsig, haha ^^


Det tog stopp

Jag kom inte längre än utanför dörren innan jag såg dom mörka regnmolnen, så jag stanna inne och tur var väl det? Det började nyss att spöregna men nu verkar det som att det har avtagit, vilket skulle vara skönt. Men jag vart ju i alla fall skapligt klar med bloggen och även menyn, men jag ska fixa ny header och ny bild i menyn så fort jag har knäppt nå nya kort och ja, det kommer att bli, någon gång. Men när, vet jag inte. Håll dig uppdaterad ;)




Vad skönt det vore med fint väder igen, istället för regn



Ombyggnad pågår.

Nu har jag ändrat med färger och ändrat en massa saker med menyn och även har jag en ny header. Men jag var tvungen att återställa kodmallarna till standaren för det vart inte så bra som jag vela, så jag fixar det när jag kommer hem igen, för nu ska jag ut och leta tältningsplats med Sara, Elin och Max.

Sista veckorna innan frihet

Hejhej :)
Onsdagar är faktiskt ganska slappa, vi började 07:45 imorse och hade klassråd, prata om när vi ska ut och äta avslutningsmiddag på Albertina och lite om nästa vecka. Inga lektioner då, hur skönt som helst.
Det känns verkligen att det här är den sista veckan med lektioner, vi plockar ihop saker och lämnar in böcker och allt som man inte är klar med ska in den här veckan, och nu är jag äntligen klar med allting och allt är inlämnat.
Sista lektionen som är Elevens val - bild, hoppa jag över idag, för jag har ingenting att göra och jag orkar inte. Så nu ska jag vara hemma och se på tv och äta glass, mumma. Sen ska jag ut och åka med Elin, tror jag, vi ska åka och leta efter ett ställe som vi ska tälta på nästa söndag :D

Hörs senare ♥


Tisdag.

Åh herregud vad trött jag är!
Jag tog en sovmorgon imorse till klockan 9:00, skönt var det att få sova en timme längre. Och idag har vi bara haft 2 st lektioner, resten var inställda. Vilket tur man har, när man är så trött så slipper man nästan alla lektioner p.g.a att lärare är borta. Vi slutade i alla fall 11:00, efter bilden och där gjorde vi ingenting. Åsa gick bara igenom alla saker som vi hade gjort under 7-9:an, sen fick vi sluta. Då gick jag hem och satt mig vid datorn och här har jag suttit hela tiden, eller snarare legat i sängen, men nu måste jag upp och röra på mig, jag ska hämta lite glass och sen ska jag ut och åka, måste få lite frisk luft så jag piggnar på mig lite! Jag ser också nu att det börjar bli finare väder, till en början imorse var det regn och molnigt men nu börjar solen titta fram.


Skärså och moped!

Vilken härlig dag det har varit!
När Sara kom hem ifrån skolan idag, vid 16:30, så åkte jag, Elin och Max och hämta henne och sen åkte vi för att Max skulle tanka, och vi åkte mesta dels bara runt i stan och sen skulle han äta, så vi åkte till televinken och väntade på honom, när han kom tillbaks så åkte vi till Skärså och la oss på bryggan vid Albertina, det var verkligen varmt i vattnet, skulle verkligen inte stå emot att bada om jag hade haft badkläder med mig, hade hoppas i direkt! Men vi bestämde att vi skulle dit i helgen och det lovas fint väder, men det är väl någonting som inte kommer att slå in, men man kan i alla fall hoppas på det bästa.
Sen skjutssa vi hem Sara och alla åkte hem. Och nu har jag nyss ätit kebabtallrik, fan vad gott det var!

Imorgon tar jag sovmorgon till 09:00, för jag vet inte om jag har nå språk imorgon, men det kan jag väl inte ha eftersom Guje är i Spanien, jaja, märker väl när jag kommer dit senare imorgon.
Btw, imorgon kommer Spanska gruppen hem ifrån Spanien också, :)

Måndag, 1 juni.

God morgon!
Idag är det första juni och det är varmt ute och det är nära till avslutning (jag tjatar om det). Jag började klockan 07:45 imorse, och vi skulle följa 9b:s schema för att Spanien gruppen är inte hemma än och Tyskland gruppen var lediga idag. Men det var inte jobbiga lektioner idag, vi jobbar bara med det som vi ligger efter i. På idrotten så gick vi ut och gick, och varmt var det, men härligt! När jag slutar idag, så ska jag nog hem och sola och iväg och köpa mängder av cola och sen sätta mig på altanen med datorn och göra en fördjupning i no, ljud. Just ja, appropå no, jag slipper göra labortationen, för det var ju bara ett test det här året, och jag gick bara en dag förra veckan, och jag tror att jag hade det förra veckan, så jag missade det då.

Ska jag köpa mängder av cola och sätta mig på altanen och plugga eller ska jag fråga Sara om hon vill hänga på ut till Stenö när hon har slutat och sitta där och kanske sola? Det beror på om det fortfarande är lika varmt, men jag tror att jag väljer det sistnämnda! :)

Jag kanske mobilbloggar under dagen, men annars hörs vi igen ikväll. :)