Ljuga? Hell no.

Dom här dagarna som jag inte har bloggat på skulle jag gärna vilja flinka in och säga att det har varit något fel på internet eller att bloggen har krånglat, men då skulle jag ljuga. Ljuga ganska stort.
Jag har bara inte orkat blogga under en tid, jag har inte haft någon lust.

Men jag vill ha den viljan jag hade i början av bloggandet, men den är försvunnit iväg med vinden, vinden som blåste för mig för ett tag sedan. Jag ska TVINGA mig själv att få tillbaka viljan, ja så ska jag göra. Men först ska jag sova så jag har någon chans till att få en stark vilja av att blogga.

Imorgon ska jag, mamma, pappa, magnus och Elin till Gävle/Valbo och shoppa. Jag ska då ha nå kläder och annat smått, hörs efter vistelsen i Gävle. Love to you all!

LÖRDAG ELLER SÖNDAG - FOTA.



Ska fota med Sara. Både ute och inne, ska fota bilder till hennes blogg och hon ska fota mig till min blogg. I want new pics!

PICS

Var ute och fota nyss, fick till några bra bilder som jag vart sådär nöjd över.. Det är verkligen roligt att fota när det är höst, det blir bäst bilder då också. Vad tycker ni? Roligast att fota på hösten/vintern eller våren/sommarnen?













Vad tycker ni om bilderna? =)


BACK ON TRACK

Hello.

Nu är jag på banan igen! Designen är nästan helt klar, ska in med en ny header (men jag ska fota nya bilder till den också. Ska fixa det i helgen!)
I lördags vart mitt rum klart också, det vart skitsnyggt! Det kommer upp före och efter bilder senare idag.

Jag måste forsätta plugga engelska nu, har prov på torsdag och jag är skapligt less på engelska. Men I must. Hörs senare.

.

Jag har bytt tillbaka bloggdesignen men jag kommer inte att blogg än. Mer som ska göras, ska också fota nya bilder till headern..
Hörs om ett tag.


...

ÄNDRING I BLOGGDESIGNEN, den ser helt fucked up ut. Men jag ska ändra den, håller på.. Blir nog klart imorgon eller någon dag i veckan!


NATTINATTI

Sry för inget bloggande idag, men jag har valt färg till mitt rum (vart skitsnygg färg!) Och jag har fixat lite, plockat ihop, spacklat igen hål och imorgon ska pappa börjar måla sen ska jag fortsätta så på lördag är det klart! Längtar tills det är helt klart.

Imorgon börjar jag 7:45 och slutar 16:00. Inte trevligt en fredag, men whatever. Jag kan inte göra någonting åt det.
SUCK, min buss går kvart över sju så jag ska dra mig till sängen och sova nu, för jag är sjukt trött på morgonen. Hörs imorn, god natt.

Amanda, Clara och jag i Kuriren

Haha, just det. Igår när vi hade Mediaproduktion så var Kuriren där och jag, Amanda och Clara vart intervjuade om ungdommar som lägger ut bilder på sig själva, också lättklädda bilder..




Amanda, Clara och jag.


Pluggdag!

Hejsan alla!

Idag vaknade jag vid 11 och klev också upp då, åt frukost och la mig vid tv:n. Idag mår jag bra, jag fatta inte vad det var med mig igår. Men jag mår lite illa och har fortfarande lite halsont. Imorgon är det dags för skola idag, och då blir det en massa mer läxor så jag måste ta itu med det jag har fått nu!

Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag har missat idag, suck. Men det ska nog gå och ta itu med det också. Men nu ska jag börja plugga engelska. Hörs senare!

Vad ska ni göra idag?


Mitt soffbord just nu. Tv:n och datan är på. Suck, kan jag verkligen plugga med dom på?

Tv-time!

Åh! Suck. Jag är sjuk, ont i huve, halsen och nu tror jag att jag har feber. Igentligen vill jag inte missa morgondagen men jag orkar inte gå, och mother tycker jag ska vila upp mig imorgon. SUCK, jag har idrott, svenska, matte och engelska x 2 imorgon. Det är inte sant vad mycket jag kommer att missa, men så är det..

På torsdag ska jag gå, ska inte komma efter! Men nu ska jag se på Idol och sen Kändisdjungeln efter det sova. Hörs imorgon!

I'm sick?

Jag är hemma! Eller det har jag varit i över en timme, men ändå.. Vi fick slippa sista lektionen som var Mediakomunikation. Väldigt skönt eftersom jag är hängig och känner mig sjuk. Jag kallsvättas, mår illa, har ont i halsen och huve. Shit? Kan man ha allting på en gång?

Men iallafall, spelade in artikeln idag så det är klart. Nu är det bara miljöbeskrivningen kvar och förstås engelskan, men jag orkar inte. Jag ger upp! Suck, jag orkar inte plugga massa engelska när jag är sjuk. Det suger!
Om jag får ork lite senare så ska jag plugga, har lovat mig själv det. Nu ska jag kika runt lite på internet och sen lägga mig på soffan för att vila/kolla på tv. Hörs senare!

(sorry för inlägg utan bilder, men ni klarar er?)

Måndag..

Nu sitter jag framför tv:n med datorn i knäet och zappar runt, finns ju ingenting att titta på ju?
Har vart nere i källarn och hittat lite grejor som jag tagit upp till rummet, fast bara småsaker. Har också bestämt hur jag ska göra när mitt rum blir målat helvitt. As snyggt kommer det att bli.
När vi var ner till Gävle så gick vi in på IKEA också, där handlades det små-speglar, hyllor och lite smått som ska upp när rummet är målat.

Tyvärr har jag inte pluggat någonting idag förutom det jag redan har gjort. Jag har inte orkat, jag är så sjukt trött så det är inte sant. Men imorgon ska jag sätta igång att plugga på engelskan, det måste jag verkligen! Ska också hinna med att sola imorgon, slutar ju 16:00 imorn så jag får se om jag hinner med det..

Om ett tag ska jag skjutsa hem Magnus till Söderala, sen blir det tv och dusch.



My room!


HÖST, jag vill inte?

En update!

Så! Nu har jag slängt i tvätt i maskinen, suck.. Jag har även gjort om Miljöbeskrivningen (3:minutaren). För den var för kort, är den inte precis nu så vet jag inte vad jag gör, nu har jag laggt till hur mycket som helst!
Nu ska jag spela in artikeln (1:minutaren) snart också, för den ska nog vara klar tills imorgon. SEN har jag bara engelska kvar, hur många glosor som helst men det ska nog gå.

Jag är så sjukt trött idag, känns som att jag ska bli sjuk eller nå. Men jag får hoppas på att jag klarar mig ifrån det, för jag vill verkligen inte bli sjuk nu.

Nu ska jag äta lunch, sen plugga och sen blogga. Hörs om ett tag igen!


 
Så här går jag klädd idag efter jag kom hem efter skolan!
Mjukisbyxor, en tjocktröja och ett linne.


Morgon!

Hejsan allihopa! Eller ska man kanske säga god morgon?

Iallafall, jag är hemma nu igen ifrån skolan. Hade mentorstid och en mediakunskap lektion, inge som var hårt jobb, jag gjorde ingenting för jag hade 3:minutarn och 1:minutarn hemma så jag kunde inte spela in. Ska fixa det idag, närmare bestämt om ett tag..

Ska också plugga lite engelska och jag ska TVÄTTA?! tror jag.. :O
Men vi hörs sen igen för nu ska jag sitta vid datan ett tag innan plugget tar över min dag!


Kväll!


*Pust* Nu är jag hemma igen!
Sola solarium tidigare idag med Rasmus och Sara, härligt och varmt! Gick hem och duscha och så direkt.




























Senare mot kvällen åkte jag till donken och hämta en moppehjälm som Magnus och Elin hade hemma hos dom, och där vart vi stående ett tag för deras moppe la av, och det tog ju ett bra tag innan pappa kom också. Men när han väl gjorde det så fixa han det på en gång! Haha, kändes helt onödigt att stå där hur länge som helst.
Men efter det så svängde jag in på E-center och köpte godis, jag var tvungen! Så nu sitter jag här bänkad framför datan med godis.. Ska ut och gå en sväng med mamma nu, hörs imorgon igen när jag är hemma från skolan vid 11-tiden.




Visst ser det gott ut va? ;)

Ska ut!

Nu är Rasmus här och vi ska dra ut och möta Sara sen blir det solariumet, hörs efter!

NY PLATTÅNG

En ny plattång..

Straight & Curl OBH Nordica

Någon som har samma plattång? Isåfall vad tycker ni om den?


Ny plattång! Jag lämna tillbaka min förra, för jag var helt missnöjd med den. Jag trodde att den var bra och det var den dom första dagarna men den var verkligen kass. Det gjorde ont att platta håret med den och plattorna satt löst och nej, den var dålig helt enkelt! Så när jag fick en ny mobil, då vi åkte till Gävle lämna vi tillbaka den, och det var ju meningen att jag skulle välja en ny men jag hitta ingen. För jag tänkte på en Björn Axén plattång, men den fanns inte. När jag kom hem så kika jag runt lite och hittade den på Halens. Där kostade den 695,-
Så jag beställde den och jag fick hem den förra veckan.

Vad tycker jag om den då?
Den är kanon bra, den värms upp snabbt och det är hur bra som helst. Det är keramiska plattor för minimal friktion (men det är det ju på nästan alla plattänger nu..). Man kan välja mellan 120-230 grader. Om du är i behov av en ny plattång, så tycker jag verkligen att du ska köpa den här!

Lite information om plattången:
Profes­sionell plattång som är designad för att skapa rakt eller lockigt hår. Steglös, inställbar temp 120-230°. Snabb uppvärmning ca 30 sek. Högresistent nano – keramisk beläggning för minskad friktion. Flexibla (flytande) plattor för ett jämnt och kontinuer­ligt tryck mot håret. Automatisk avstängning. Extra lång sladd – 2,8 m.

Söndagsmorgon!

God morgon!

Jag är uppe i skaplig tid idag, var tvungen att sova ut idag. Nu har jag nyss ätit frukost och svarat på lite kommentarer. Idag är det planerat att sola med Sara och Rasmus, måste ju försöka få tag i Rasmus för han har tappat sin mobil i ett glad vatten, lix hur smart är man då? Men ändå..

Nu ska jag kolla lite på tv, men vi hörs senare.

Brunhårig!

Ja, nu funkar det att ladda upp bilder igen.

Jag har ju blivit brunhårig igen. Elin färgade det på mig för nån vecka sedan, och jag är kalas nöjd. Vart inte alls nå fläckig eller missfärgat som jag trodde att det skulle bli, det vart perfekt!
Jag trodde att jag skulle ångra mig men inte då. Nu till hösten/vintern tycker jag att det passar bättre med att vara brunhårig, men till sommarn kommer jag slinga/bleka mitt hår ljust igen. MIN ÅSIKT.


Ska göra en färgning snart igen, eftersom det börjar gå ur mycket nu och jag börjar bli ljusare..

(Håret är helt ofixat på bilden när det är brunt)

och till sist..


Funkar det för er?

Irriterande! Det går inte att lägga upp bilder på bloggen för mig nu. Jag som tänkte lägga upp en bild på min nya hårfärg, och lite annat. Men får göra det imorgon då, kika in då.

Nu ska jag rensa bilder och sortera dom, suck. Men vi hörs imorgon!

Kväll med Rasmus och Sara

(Jag ber om ursäkt att det blir ett inlägg så sent, men whatever jag hade inte tid tidigare!)

Hemma! Eller ja, det har jag varit ett tag. Men jag har laddat in lite bilder och sådär. Ikväll har jag varit med Sara och Rasmus, vi kolla på tv, prata och jag lockade Saras hår, vart kanon bra! Kvällen har varit bra, förutom lite senare som var ganska drygt..
Igentligen skulle jag köra hem Sara men Magnus lånade ena hjälmen igår, så jag hade bara en. Sara ringde runt och fråga om nån kunde låna ut en hjälm. Men ingen kunde. Inga bussar gick. Våran bil är inte hemma hos oss. Saras pappa kunde inte hämta henne. Sara vågade inte cykla hem. Men efter någon timma ståendes ute så åkte jag till Rasmus och hämta hans hjälm i Forsbacka. Så Sara kunde ta sig hem.

Men kvällen i helhet har varit bra och Rasmus, Sara och jag bestämde oss för att sola imorgon vid 17! Så skönt det ska bli, var ju hur länge sen som helst jag gjorde det, vet ju knappt hur det känns att sola nu ju, haha.

Nu ska jag rensa och sortera en massa bilder på datorn, vet ju knappt vart alla ligger ju.


Hej-vägra-va-med-på-bild-rasmus!


Tacos och väntar på S och R.

Nu har jag precis ätit tacos och väntar nu på att Sara och Rasmus ska komma. Rasmus har gått och mött Sara på hängnan medans jag åt, kanon! Vi ska sitta inne för det mesta och kolla på Kändisdjungeln och prata, för det börjar regna här i Söderhamn nu. Men det blir nog ändå trevligt.

Jag ska ju få äran att locka Saras hår också, och det är klart att jag ska göra det. Great! Hörs senare igen när dom har gått.





Hur gott som helst. Mumma!


HISSAR OCH DISSAR



Varma dagar.
- Det är varmt fast än hösten är nära. Tummen upp för det!

robinjjohansson.blogg.se.
- Ja, huh? tänker ni nu. Men jag hissar att min bloggpaus är över.
Nu är det blogga for sure här!

Gratis bloggdesigner.
- Folk som lägger ner tid för att göra designer (gratis). Kanon! Jag använder mig själv utav en bloggdesign som en annan bloggare har gjort. Länk i inlägget tidigare.






Långa skoldagar.
- Ja, vi går till ca. 16:00 varje dag förutom måndagar då slutar halva klassen 11:00 i 3 veckor fram. Och på torsdagarna slutar vi 13:50 fram till vårterminen. (Vårat estval börjar då.)

Engelska plugg.
- I HATE. I HATE. Hur många glosor som helst, texter och sidor. Blä!

Gymnastik.
- Jag hatar också gymnastik, finns det nå värre? Eller ja, engelska. Men ändå, jag hatar idrott, hur jobbigt som helst. Men man får väl stå ut dom här 2 åren! Vi har ju inte idrott i årskurs 3 som tur är!


I'm back!

Jag tänker börja blogga igen! Bloggpausen är över, (det kommer inte att bli fler bloggpauser heller!) och bloggdesignen är ändrar. Visserligen är det inte jag som gjort den utan den här bloggaren. Jag kommer att ha den här designen ett tag! Har hållt på ungefär hela eftermiddagen att fixa en header och en massa andra saker inom bloggen, men det har tagit tid och vart en massa problem. Men nu är det snart klart! Ska bara pilla in en bild i menyn och ändra lite små saker, men det blir sen..

Jag måste bara knäppa nya kort till headern, eftersom jag är brunhårig igen. Just det, ni har inte sett någon bild på det va? Jag ska fixa det också..

Om ett tag kommer Rasmus och Sara hit, vi får se vad vi hittar på. Men tv och prat kan jag tänka mig att det blir. Hörs senare igen!