KEEBAB!

foto0299 (MMS)

Mums! Nu blire kebabtallrik!!


SLUTAT!

foto0262 (MMS)

Slutat! Började 10 och slutade 11, väldigt härligt. Och imorn är vi lediga och lika så på onsdag. :) Mitt internet hemma fungerar inte så jag får blogga genom mobilen.. Men nu ska jag hjälpa Elin att kolla på silvershampoo och sen dra till bussen. :)


KLART!

foto0248 (MMS)

Yes! Då var det klart, det gick ju smärtfritt. Rummet är färdigstädat och jag ska nu sätta igång med att bråka och jävlas med internet här hemma. Om det inte redan har gett upp striden och äntligen har börjat fungera.. Hörs!


GOD-MORGON-SVERIGE

foto0260 (MMS)

Nu: frukost och tvtittande. Sen: bråka med internet. (slutat fungera nu igen..). Jag ska även städa mitt grymt stökiga rum. En mycket trevlig och händelserik söndag om jag får säga det själv! God morgon!


BYE

Hej! Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu, men det går inte.. Ska ner på Verkstäderna med Elin och Alexandra, vi ska fixa klart våra bildkomposition böcker som ska vara klara imorgon. Måste rusa nu, ska gå ner till stan......

TISDAG

Nu är jag hemma från skolan igen, vi fick sluta tidigare för vi skrev ju prov om reklamm och hur gick det? Det gick väldigt bra! Trodde inte att det skulle gå så bra, men.. Bara positivt!!
Har förövrigt haft sjukt kul i skolan idag, haha. Tror aldrig att jag garvat så mycket i skolan tidigare, så pass mycket att matteläraren sa åt mig och Anna att gå ut en sväng. Haha..!!

Idag ska jag sitta här framför min kära dator, inget pluggande idag heller. Gosh, vad härligt. Livet är ändå bra härligt, ibland.


TILL-STAN

Ändrade planer! Sticker till stan med 14:35 bussen istället och träffar Magnus. Pluggandet får vänta tills ikväll, tyvärr.


MÅNDAG


Jeans, vit farfars tröja och cardigan från JC, klocka från Ur& penn och armband från H&M..

HEMMA

Hemma!! Slutade ju 11 idag. Men nästa måndag slutar jag 15 två måndagar i sträck.. Idag ska jag enbart sitta hemma med huvudet i (inte bokstavligt talat..) mediekommunikationsboken, har prov om reklam imorgon och jag hoppas att det kommer att gå bra. Så jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva idag, ska kanske börja på en ny desgin också om jag får tid över, återstår att se.

Hörs! :)

FREDAG-OCH-LÖRDAG

Hello!

Det har varit en bra helg änsålänge. I fredags så var det skola från 7:45-16:00. Sen tog jag det lugnt heela kvällen, väldigt skönt och välbehövligt.. Idag så var det dop vid 14. Jimmy och Viktorias barn blev döpt, William. :)
Mot kvällen så ringde Alexandra mig och fråga om jag hade lust att gå ut och gå, så ja mötte upp henne och sen mötte vi även upp Elin och vi prata om våran Stockholms resa i sommar, så sjukt kul det kommer att bli! Det blir nog jag, Alexandra, Elin, Jessica, Anna och Sara som kommer att åka. :)

Imorgon ska jag hinna sola, plugga och (kanske) städa - vilket är verkligen välbehövligt..


©

EHEH!

IRRITERAD! Skrev nyss ett låååång inlägg men idiot som jag är så råka jag trycka bort allt.. Typiskt mig! Så jag ger upp nu. Har skola från 7:45-16:00 imorgon.

Ska också försöka fixa en ny design under helgen, börjat tröttna på min nuvarande ganska rejält (väldigt mycket!) nu.

God natt.


I somras.. Elin och Sara..
:)

TISDAG

Hej! Jag vet att jag skulle skriva mer idag när jag var hemma. Men så var inte fallet! Jag mötte upp Magnus när jag hade slutat och vi tog bussen hem hit, och sen har jag inte orkat med att skriva förräns nu. Och jag har inte haft någonting att skrivit om så..

Imorgon går jag lång dag igen, jag hatar verkligen onsdagar! Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen så får jag se när jag lägger mig, det blir nog snart. Är supertrött. Vilket är superdrygt!

Onsdag 17/3:
- Skola från 7:45-16:00
- Ut med Alexandra och Elin för att fota
- Plugga



Vi får se när vi hörs imorgon helt enkelt. Ha det bra! :)


Bild från igår..

FORTFARANDE-I-SKOLAN


Sitter och väntar på att vi ska få sluta, vill ha lunch nu. Jag ska hem och äta! Äcklig mat i skolan..
Nu ska jag packa ner datan och sedan slänga på mig ytterkläderna. Hörs när jag har slutat och kommit hem vid 16-tiden idag! :)






©
Bilder som jag fota igår när jag och Elin var ute..


I-SKOLAN

Sitter i skolan just nu med min data i knäet. Jag och Elin sitter här och laddar in bilderna som vi har knäppt till fotouppgiften, äntligen klar! Nu är det bara redigering kvar sen är det dags att skriva ut bilderna..

Vi kom nyss in efter att ha varit ute för att Elin skulle fota klart vissa bilder och det är verkligen svinkallt ute.

Elin igår..


Just nu:

Nu ska jag fortsätta här! :)


EN-SNABB-UPDATE

Tänkte slänga in ett snabbt och kort inlägg nu innan jag stänger av datan för idag. Var på möte hos kuriren vid 18 ikväll och det tog ungefär en timme så jag han med 19:10 bussen, vilket var skönt så jag slapp sitta och vänta på nästa buss..

Imorgon går jag lång dag. Börjar 7:45 och slutar 16:00, tufft men det går. Jag tar också med mig datan imorgon för jag kommer att redigera bilderna på min data istället.. Så jag kommer att slänga in ett inlägg under morgonen också. Jag har även lite plugg att ta itu med imorgon när jag kommer hem, får se när jag får tid över till bloggen imorgon. Men vi hörs någon gång under dagen igen. God natt alla, ♥

Anna, Jessica och jag för två veckor sen :)

FOTA-UTE-MED-ELIN

Hej! :)

Jag kom nyss in efter att ha varit ute med Elin och fota. En ganska så stor fotouppgift som ska vara färdigfotad imorgon och redo för redigering. Och det gick bra, precis när vi hade blivit klara så började det hagla. (HAGLA!?) Jaja, vädret är ju som det är..

Klockan 18 ikväll ska jag iväg på möte hos Kuriren, när jag kommer hem så får jag se vad som händer. Troligtvis data och tv. Låter faktiskt som en väldigt bra kväll.

Hörs när jag är hemma igen! ;)


©
Fryser bara man ser bilden.. Tur att det börjar gå mot sommaren nu..

FREDAGKVÄLL

Hej igen! Just nu sitter jag framför datan och håller på att ladda in bilderna som jag knäppte från judogymnasiet, som jag och Madeleine ska göra ett repotage om. Madeleine står för texten och jag för bilderna.
Det tar dock ett bra tag för bilderna att ladda över, sammanlagt är dom på över 170 MB. Så ja, jag har lite jobb framför mig att plocka ut bilder. Men jag ska sätta igång nu, lika bra att få det överstökat så jag slipper sitta på söndag och vara stressad!

Hörs senare ;)



Jag vill ha sommar.... :(

12-MARS-2010

Nu är jag hemma. Äntligen! Fick med mig hårfärg hem också, blir till att färga det på söndag. :)
Nu väntas det tacos, fan vilken härlig fredag.


Grå tröja från Jack&Jones, cardigan och chinos från JC och smycken från H&M.

EN-BRA-FREDAG

Det har skett ett mirakel. Jag var vaken före tolv imorse. Det har inte hänt sen.. ja, det hände sist. Hoppas på en mer händelserik dag än igår.. Fint väder är det inte också, dock inte så jätte varmt men det är en sån där känsla att det är jätte-vår. Gick nyss ut på min altan och där gassar solen på som aldrig tidigare.



Mina fredagsplaner är att tvätta :o, åka upp på E-center med mamma och pappa, ska samtidigt köpa hårfärg då som mamma ska in och kolla på kläder. Sen har jag planer på att äta för mycket tacos, det kommer nog att fungera. Måste ju tröst-äta nu, skolan drar ju igång igen på måndag, dock bara i två veckor och fyra dagar sen är det dags för lov igen. Wonderful!
Nej men nu ska jag sätta igång här hemma, dra fram lite kläder som ska tvättas och byta om. :) Det här kommer att bli en bra fredag!




Min altan nu, ser ni? INGEN SNÖ!




DAGS-ATT-SOVA?

Uttråkad. Och jag är inte trött. Det här är inte roligt, klockan är 3:31 nu och sitter och nöter full frys. Ska snart sova tänkte ja, eller åtminstonde försöka. Imorgon hoppas jag på en bättre (eller iallafall mer händelserik) dag. Men det är nog bara att utesluta det, för det första kommer jag nog sova bort hela dagen. Hallalujah!

Mina poäng på gratisbio.
Ja, 666..?

MED HÄNSYN TILL ALLMÄNHETEN

Sånna hära dagar som det är idag är verkligen värdelösa. Jag gör ingenting, och då menar jag verkligen också ingenting. Det är så värdelöst och så tråkigt så det är inte sant. Det är lov, det är torsdag och jag sitter inne. Jippi!

Dagar som dessa ska inte ens existera.
Jag vakna sent och vad gjorde jag när jag klev upp? Jo, åt "frukost" men det är nog middag om man ska va petig. Sen satte jag mig vid datan och här har någon limmat fast mig, ganska rejält också. Jag vill ha sommar. Nu! Jag vill ha kväll nu, så det snart är sovdags igen. Sen kommer min fredag se precis likadan ut. Det här är fan inte kul!

This sucks.
Jag ska tvinga iväg pappa så han får köpa godis, jag vill inte ens vistat utanför ytterdörren idag, med hänsyn till allmänheten. Ingen vill nog se mig idag och ingen vill nog uppleva mitt humör, inte ens ni. Därför avslutar jag här.

Får se om det blir mer skrivande idag.


SMÅKÖP

Blev ju lite köp av småsaker idag också. Here you go:

(suddig bild, i know!)
Ringar, 20 kr/st.


TRESemmé hårshampo, 90 kr.


+ lite mer smått.

TVÅ BILDER




©

Två bilder som jag knäppte idag när vi var påväg till stan igen.

Jag har inte redigerat dom förutom att ha beskärt dom.

HELDAG MED AJLA

Hemma! Det har jag varit ett tag, har precis laddat in lite bilder från kameran som jag hade med mig idag. Jag tog halv två bussen in till stan och Träffa Ajla, först gick vi en runda på stan för att sedan fortsätta till E-center, härligt väder var det idag också. Påvägen till E-center hann vi att fota lite, göra ett besök hos Kuriren (Ajla skulle prata med Fredrik och lämna in en födelsedags-annons, men det var försent för det.) Dessutom vi kom på en idé som verkligen är skitbra. Idéen ska banne mig träda i kraft när vi är äldre. Vad det är får ni veta någon annan gång. :)

Blev lite småsaker
köpta upp på E-center och påvägen till stan igen så vart det ett snabbstop på Donken köpte med oss kaffe och sedan promenerade tillbaka till stan igen, för ytterligare en runda på stan innan vi gick hem. Jag har så ont i mina fötter, har sånna skavsår så det är inte sant. Men det har varit en trevlig dag och mycket skratt, som vanligt när man är med Ajla. ;) Hon kommer att stanna i Söderhamn i ungefär 5 veckor, hon ska praoa och sen under påsklovet så stannar hon kvar. Så vi kommer att ses fler gånger innan hon åker hem till Sundsvall igen. :)

Resten av kvällen blir att sitta hemma, framför datan/tv. Mycket trevligt, efter att ha vart i Gävle igår och stan idag. Och imorgon ska jag tamefan ta en lång sovmorgon. En låång sovmorgon!
Hörs imorgon igen. ;)







Bilder från idag! :)

EN TISDAG I GÄVLE

Hej! :)

Nu är jag hemma från Gävle, eller det var ett tag sen vi kom hem. Och mitt internet funkar fortfarande, dom har tydligen lagat allt. Det är ju bra!

Fick med mig en väska (äntligen! Jag kolla på den där väskan förra gången vi var i Gävle, och idag när det fanns bara en kvar så slog jag till. - väldigt nöjd över köpet!) och ett halsband. Det har varit en ganska bra dag, rätt så fint väder och snön försvinner bara mer och mer. Sååååå skönt! :)


Väska från H&M, 399 kr.


Halsband från H&M, under 50 kr.

SPORTLOVS MÅNDAG!

Mitt internet funkar fortfarande inte som jag vill att det ska göra. Tyvärr! Men det funkar iallafall lite, ska inte klaga allt för mycket.

Från igår till idag sov Rasmus och Sara hos mig. Vi kolla på film, var ute och plumsa i för mycket snö (vi skulle ta en snabbare väg, men det var verkligen ett stort misstag vi gjorde!) och hade det väldigt slappt. Kul var det. Fick lite för lite sömn inatt, vi sov alla tre i min säng. Och jag rekommenderar ingen att man ska dela tre stycken på en säng, jag fick knappt någon sömn, vakna nästan hela tiden, väldigt trevligt..

Vakna imorse vid halv tolv av att mamma kom ner, Rasmus hade tydligen redan gått då. Vid tolv gick jag, mamma, Magnus och Elin till mormor medans Sara sov vidare. Ruskiga vårkänslor man fick idag! Runt 9 plusgrader ute, sol och snön droppar från taken. Måste verkligen dokumentera att jag och Elin åt glass påväg till mormor. Jaja, det är ju nästan vår! Kom hem vid två igen och då satt Sara vid datan.
Vid halv fem så åkte jag, Magnus, Elin och Mattias in till stan men jag tog kvart över fem bussen hem igen.

Nu sitter jag här framför datan och degar lite smått, ska snart lägga mig, troligtvis. Imorn åker jag, mamma, pappa, Magnus och Elin till Gävle. Ska försöka se om jag hittar nå t-shirts och lite mer smått. :)

Får se om jag bloggar imorgon det beror på om mitt internet funkar när jag är hemma igen imorgon - om det gör det så bloggar jag då. Hörs imorgon eller när internet funkar igen! ;)



Anna får stå för bilden. Pluppunge! :) ♥
Du är så sjukt bäst, bara så du vet ;)

LOV!

Ni anar inte hur jobbigt det har varit för mig utan internet och än funkar det inte som det ska. Men dom håller på att gräver utanför oss, eftersom en kabel hade gått sönder, så ibland fungerar internet och ibland inte. Så nu när det fungerar så tänkte jag att jag skulle slänga in ett inlägg såhär en fredag eftermiddag.

Idag slutade vi 12
istället för 16, inte illa på en fredag. Nu är det äntligen lov! Efter skolan gick jag, Jessica, Elin och Alexandra hem till Anna och drog med henne till stan och vi satt oss på Waynes för en fika, trevligt var det. De bästa människorna! Och jag tog 14:15 bussen hem och har sedan dess suttit vid datan och kolla på tv. Får se om jag åker in till stan senare. Det är så fint väder ute nu, bara nån enstaka minus grad och sol. Så härligt! :)


Anna, Elin, Jessica och Alexandra.


Alexandra i bakgrunden och Jessica.


Jessica på Waynes.


Alexandra