NU GÅR JAG!

SEG är bara förnamnet, har inte dragit än. Men ska börja gå nu ska möta upp Sara och Jenny sen vänta på Danne sen åka med han och vi vet ännu inte mer. Men det kommer bli en kanonkväll. :)

Bye!

NU går jag!

DAGENS

Puh! Nu är jag klar, gick fortare än vad jag trodde. Ska snart ringa Sara och höra vart dom är sen möter jag upp dom, ska även träffa Danne. Men vi hörs senare inatt eller imorgon igen, och jag säger igen: Gott nytt år allihopa! :)


Tröja - JC
Byxor - JC
Jacka - Hollywood
Skinnhanskar - Kappahl
Halsduk - Hemifrån
Skor - Skopunkten



STRESS

Jag är seg. Det är en sak som är säker, jag har inte ens börjat fixa mig än. Skulle väl vara klar vid sju, men inte då. Tiden går för fort. Ingen som kan pausa lite? Vore väldigt snällt..

Nej, nu måste jag stressa sönder mig! Hörs innan jag sticker igen.




LISTA

Vakna ganska sent idag med, bad! Men nu har mamma och jag (pappa jobbar, slutar vid 10 ikväll) precis ätit god mat. Jag har duschat och så och nu ska jag börja fixa mig med musik i högtalarna!

Yes. Idag har det nyårsafton, och vad händer ikväll då? Ja, det vet vi inte. Ska iallafall träffa Sara och Jenny senare, måste fixa mig först. Det var ju mening att Rasmus skulle med, men det verkar som inte han hänger på. Men jag hoppas på en bra nyårsafton iallafall, hoppas ni också får en trevlig nyårsafton!

En lista får det bli nu när ett nytt år börjar närma sig!

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig? Både upp och ner.
Bättre än förra året? Jag vet inte.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Stockholm och en massa annat!
Har du flyttat under år nollnio? Nej det har jag inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? Yes
Har du druckit alkohol? Det har jag
Har du kysst en främling? Nej

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio?
För det mesta bra!
Har du varit kär? Ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Yes
Har du haft ett hemligt förhållande? Haha nejnej :p

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon med knytnäven? Nej, bara på skoj :p
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? Det har jag
Isåfall vad? Någonting som jag inte skriver här!
Har du skämt ut dig? Det har jag
Har du ljugit för en vän? NEj
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja, jag, Sara och Rasmus i min säng!

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? Staffangymnasiet
Har någon varit elak mot dig? Inte under gymnasiet :)
Har du gjort något framsteg? Det tycker jag
Haft alla rätt på ett prov? Nej
Har du träffat nya vänner? ABSOLUT! :)
Har du förlorat en vän? Ja
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Ja :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästavän? Nej!
Har du många tjejkompisar? Det har jag!


Ja, om vi inte hörs någonting mer nu ikväll så hoppas jag att ni får en bra nyårsafton, men ska försöka hinna blogga innan jag sticker :)


STAN

Hejsan!

Idag vakna jag alldeles för sent, hann att vara uppe ett tag och hann även med att äta sen ringde Magnus och fråga om jag kunde ta bussen till stan och kika lite i affärer tills Elin slutade, så tog nästa buss dit och kallt var det att vänta på tills hans buss var inne.
Senare tog vi bussen till Donken och Magnus åt och sen vänta vi på Elin så vi kunde gå till E-center, men det tog lite tid att vänta och jag frys så mycket att jag inte hade någon känsel i mina tår. Men efter mycket om och men så kom vi upp på E-center vid kvart i sex och min buss gick fem över sex.

Efter det har jag enbart varit hemma ätit lite godis och knäppt kort på de jag köpte igår. Så ska fixa det nu sen får jag se. Men hörs senare eller imorgon!

GOD NATT

Visar kläderna som jag köpte idag, imorgon istället orkar inte fota det nu. Nu ska jag bara lata mig, ingen mer bloggning. Hörs imorgon gullrumpor! Natti!!


Jag just nu..

 


HEL DAG I GÄVLE

Hej alla!

Jag har inte hunnit bloggat någonting under dom här dagarna, i söndags sov jag hos Magnus och Elin och i måndags vart det inte mycket tid över till data och idag var jag, Magnus, Elin och Sara till Gävle. Men när vi skulle åka hem så var tåget inställt så det vart en ersättningsbuss till Söderhamn och det var inte roligt. Proppat med folk, varmt och jag var trött, haha!
Men.. med mig hem hade jag en tröja, jeans och ett par skinnhanskar. Visar sen..

OM jag har ork ikväll så ska jag beställa hem en parfym, Lacoste Elegance annars gör jag det imorgon. Är verkligen helt slut nu och jag vet inte om jag börjar bli sjuk, känns som så.


Magnus och Elin på bussen påväg till Valbo.



Elin
Inne på IKEA.

BILDER.

Jag rensa nyss min kamera och såg bilder från skolan som jag har glömt bort, och det var en massa bilder. Så nu har min klass fått en egen mapp på min dator med massvis med bilder. Roligt att kolla igenom. En sak jag måste säga innan ni kollar på bilderna är: Jag har hamnat i den bästa klassen, punkt slut!


Elin och jag


Linnéa och Isabel


Madeleine och Isabel


Jessica och Elin


Jag skriver på min intervju


Alexandra                                                                     Jag, det gäller att bjuda på sig själv!

Det finns mer bilder och roligare men jag orkar inte ladda upp alla nu. Haha!
MP1, ♥.

NEXT: NYÅR!

Å, nu har jag bestämt mig. För sekunden iallafall, men alltid någonting. Jag ska fortsätta blogga, i ett tag. Vill ha den där starka blogglusten och inspirationen igen.

Gjort en ny design, eller jag har tagit en gratis design av en bloggare, om det är någon annan som vill göra en åt mig så tackar jag naturligvis inte nej!

Ja, nu är julen över. Julafton, juldagen & annandagen. Lite trist, men ändå skönt. Julen har varit bra! Julafton firas hos oss vi var sammanlagt 16 stycken här hemma som firade jul. Så det var trevligt!

Nu ser jag fram emot nyår som ska firas med Rasmus, Sara och Jenny. Kommer bli mycket trevligt det! Sen spenderar Sara och Rasmus natten hos mig.

Jo, vad tycker ni om min fortsatta bloggning då? Tummen upp tycker jag.


Min altan just nu.. Snön som ligger på bordet, så mycket har det snöat bara idag.

KAN MAN TÄNKA SIG

Kan man tänka sig, det är faktiskt några stycken som är inne på min blogg, fast jag inte bloggar (förutom nu då.)
Synd att min blogglust är borta, annars hade jag bloggat som en tok, som i sommras. Får se, kanske börjar snart igen?

Vad tycker ni?

.

Helvete, skit. FAN!

Har engelska prov imorgon och jag kan MAX 3 glosor och ingen grammatik, jag är fan heller bra!

Hjälp mig?
Näe jag behöver plugga, ciao.

Tv-tittande

Helluj.

Nu sitter jag
bänkad framför tv:n med datorn i knät. Idag har jag gjort plugg-bestyr. Det är hur jobbigt som helst, eftersom det är hur mycket som helst att göra nu i veckan, men det måste ju gå det med!

Har hunnit intervjua klart pappa och fotat Vallvik, så nu ska det fixas imorgon i skolan. Sen är det bara föredrag och engelska prov som är kvar den här veckan. Jag vill ha lov nu!

Ja men nu ska jag fortsätta med att titta på Ullared sen plugga lite engelska och sen sova, har sån skallebank, urk.
Ciao.


Fota Vallvik idag, en utav bilderna.
Valde fel bild, men det var mörkt så det vart inte så bra. Men jag skiter i det nu!

Plugg..

Hej alla!
Idag är den ju 2:a advent, känns verkligen att julen börjar närma sig med stormsteg och snart är skolan över för det här året. Vi får lov redan den 17:de december i år, skönt med ett långt lov nu!

Sammanfattning av min helg:


♦ Fredag -
Skola till klockan 16. När idol sluta så kom Sara hit och sov över här. Vid tolvtiden kom Danne in till mig och vi prata och spela tv-spel. Men vid 3 somna Sara, men jag och Danne fortsatte att spela. Han åkte hem vid halv fem på morgonen och jag fortsatte att kolla på tv när han åkte och sen gick jag och la mig!

♦ Lördag - Vaknade vi vid 12:30, väldigt konstigt med tanke på vilken tid jag gick och la mig. Men jag vaknade upp med huvudvärk och var hur trött som helst men det gick inte att somna om igen. Sara gick till stan och tog bussen hem 14:45.
Mot kvällen kom Danne och hämta mig och vi åkte ut till Sara och vi var där, prata och så. Men Danne åkte på bio vid 20-tiden så jag och Sara stanna hos henne och gick och köpte godis. Sen kom Carl och gjorde oss sällskap, prata och bara va. Danne kom tillbaka vid 23, och vi satt fortfarande inne hos Sara men gick ut och gick lite, när klockan började närma sig halv två åkte jag och Danne hem.

♦ Söndag - Jag vaknade vid 15, riktigt skönt att äntligen få sova ut. Gick upp och plugga och har nyss ätit. Nu sitter jag nere i mitt rum, med ljus och musik. Och pluggar, har prov imorgon.

Ikväll blir det att fortsätta sitta här och plugga och sen duscha och fixa lite tills imorgon när den ny skolvecka drar igen! Hörs imorgon igen.