LÖRDAGS KVÄLL

Sorry! Har inte haft tid till att blogga. Har haft ganska mycket att göra denna vecka, men jag ska nog vara igång med bloggandet igen när lovet sportlovet börjar, d.v.s vecka 10!

Ikväll så kom Elin
och Tove till mig och Sara, jag och Elin satt och skrev på artikeln och jag valde ut bilderna som ska va med. Men mitt internet var inte på min sida ikväll heller, det sluta fungera vid 18 ikväll och jag fick igång det för ett litet tag sen, så vi har inte kunnat maila iväg allting till Kuriren, får göra det imorgon. Det är deadline på måndag.

Kom hem runt 00 ikväll, var ute med Jenny, Pontus och Sara. Dom kom och hämta upp mig och sen har vi bara åkt runt och så. :)

Nu ska jag ägna min tid åt tv-serier. Är trött och jag vet inte om jag börjar bli riktigt förkyld, känner mig hängig och har lite ont i halsen. Men får försöka krya på mig nu när det är en ny skolvecka som snart drar igång igen. Snart lov ju!




Det vi har sysslat med i torsdags och idag. Kommer att publiceras i kuriren på fredag.

MÖTE

Hej alla! :)

Jag har så grymt ont i huve så det är inte sant! Har haft skola från 9:20-15:00. Snart ska jag börja göra mig ordning, sen är det möte på kuriren. Är hemma senare ikväll, hörs då!



HOME

Jag har absolut ingenting att skriva om, men försöker komma på någonting samtidigt som det är snöstorm ute. Inte trevligt! Ååååå, min helg ska enbart spenderas framför datorn och seeeen sova länge. Så slappt det kommer att bli, så förvänta er inga intressanta inlägg. ;)

Har precis ätit middag och sitter nu framför datan. Får se om jag hittar något intressant att skriva om, hörs! :)


Saknar Ajla som en tok. Inte träffat henne sen vi bowla för hon har vart i Polen och bor i Sundsvall. Så det blir inte så mycket av att vi träffas längre. Väldigt tråkigt! :(

I SKOLAN

Hej! :) Sitter vid datan nu i skolan, har precis haft matte och sluta för ett litet tag sen. Nu är det äntligen helg och jag vet inte vad som händer. Blir nog mest att ta det lugnt.

Men nu ska jag rusa, måste hinna till bussen och påväg till bussen ska jag hinna köpa nå godis! ;)
Hörs mer när jag är hemma igen.. :)





Jessica ;)


Jag, Jessica och Elin! :)


TORSDAG

Har inte haft tid eller ork till att ta tag i bloggen nu den sista veckan, eftersom jag har haft ganska mycket att göra i svenskan. Men nu är jag klar med det och det är jag väldigt glad över! Imorgon är jag tillbaka med riktigt mycket bloggande igen.

Nu: tv.
Sen: sooooooooova!

DÅLIGT BLOGGANDE OCH NU I VÄNTAN PÅ "SOLSIDAN"

Dåligt bloggande, I know. Men jag har inte orkat och inte haft någonting att skriva om!?

Men iallafall, idag vart det skola från 7:45-15:30. Inte veckans bästa skoldag precis, men det måste ju gå!
Jag har inga planer för helgen, förutom att göra ett besök på gymmet på söndag samt sola. Ska träffa Sara på söndag också, får se när det blir.

Ändock, jag sitter här i väntan på att Solsidan ska börja och gick in på skopunkten och kolla om dom hade vita fejkconverse, för jag ska beställa hem ett par sådanna till sommaren. Men hittade istället dessa och dom ska också beställas hem. Ganska så snygga och sköna(!) speciellt på sommaren. Tycker ni inte? :)



I SKOLAN

Hej! :)

Sitter i skolan nu och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta mig, har precis slutat. Den här dagen ska jag ägna åt plugg. (not) Jag vet att det inte kommer att ske, men hoppas kan man ju göra? ;)

Mer idag? När dom har anlänt hit så ska vi dra och handla och ja, sen hem. Hörs at home igen! ;)


!

HAHA. Elin känner mig för bra. Hon vet precis hur jag är.



Så sant som det är sagt. Jag har inte pluggat än och jag kommer nog skjuta upp det.
Jävlar vad det pratas om mitt pluggande i bloggen då, haha!

Elin. Du. Pluggar. Inte. Heller. Eller. Fan. Du. Gör. Ju. Det.

VINTER, SOL OCH "BARA" NÅGRA MINUSGRADER

Igår var det "fint" väder, sol och bara några minusgrader, men jag hann ju tyvärr inte ta del av det för jag sov för länge. Men iallafall, idag är det också "fint" väder, sol och bara några minusgrader. Men jag tar inte del av det idag heller förutom att jag har gått till och från bussen, mer än så blir det inte!
Helt ärligt, så tycker jag inte om när det är sol på vinter. Jag blir bara irriterad. Ja jag vet hur idiotiskt det låter. Men jag längtar bara mer och mer till sommaren. Men okej då, något plus är det väl då. Bättre än snöstorm och -24 grader ute. Det var det här som detta inlägg skulle handla om. Frågar ni mig så ger jag "svar på tal" att detta inlägg är och var ganska så meningslöst!

Aya, jag har precis fått i mig två stora bullar och kaffe. Fit for fight. Jag vill upp på gymmet nu och springa på bandet och lyssna på musik, men jag har fan inte ork att gå upp dit (Ska bara tillägga att det kanske är 150 meter dit!). Jag borde plugga istället och det får nog bli mitt första handsval, nog om allt jag har surrat om här. Åter till stockholmstreetstyle.feber.se och kanske lite plugg. See you later!



Knäppt från min altan för ett tag sen.

MÅNDAGAR ÄR JOBBIGA

Måndagar är verkligen ansträngande! Börjar 9:20 och slutar 11:00, urk! Nejdå, dom är härliga. Förutom att jag var så pissigt j*vla trött idag. Inte kul. När jag kom hem så sprang jag ner på affärn och köpte jäst åt mamma, hon håller på att baka bullar nu, väntar på att dom ska bli klar så jag ska fläska mig i det.
Ja vad mer ska jag göra idag? Jo, jag måste ta tag i pluggandet också, prov i engelska på onsdag. Jag orkar inte. Skit.



Såhär ser jag ut idag.
Tröja, skjorta, jeans från JC och jacka från H&M

SÖNDAG

Idag har jag hunnit att
sova alldeles för länge
ätit
solat
kolla på tv
och nu sitter jag här.
Lyckad söndag?

Imorgon kör en ny skolvecka igång igen, prov och lite för lite sömn. Men det är bara att bita ihop och länga sönder sig till att sportlovet ska börja!
Jag börjar 9:20 och slutar 11:00 imorgon, inte allt för jobbig måndag faktiskt. När jag kommer hem ska jag plugga! Men vi hörs imorgon när jag är hemma igen! :)


GOD NATT nu

NU ska jag dejta kudden, god natt alla! :)




Mitt öga är fortfarande helt vrickat. Det ser man på bilden. Men som tur är så håller det
på att försvinna nu. Sakta men säkert!


JÄVLAR det small utanför min ytterdörr nu, vafan. Nu sitter jag här och inbillar mig massa saker. Men försöker att intala mig att det är kallt så det knäpper. Robin, det är kallt så det knäpper!

GOD NATT

Jag är helt slut. Funderar starkt på att dejta sängen snart!

Idag tog jag en sovmorgon, klev upp före 12 och gjorde mig klar och åt frukost och sen åkte jag in till stan med 13:10 bussen och mötte upp Magnus, vi gick en snabb runda på stan och kolla lite på kläder. Sen följde jag med han så han åt. Efter det tog vi en promenad hem hit, och pappa skjutssa hem han nyss. Under kvällen har vi spela kort, vart ute och gått och fixa låtar till hans nya telefon ;) Kanske dags för mig att skaffa en ny också, fick ju min i september. Så tycker att det är dags för en ny nu. Var gaaanska nära på att förstöra min mobil helt och hållet idag, tappa den nerför våran trappa ute och den studsa ner i snö och batteriluckan flög av så hela mobilen vart dyngsur. Men sorgligt nog så fungerade den efteråt, hehe. ;)

Imorgon blir det riktigt lugn dag tror jag. Först ska jag kanske gå till mormor sen ska jag upp och sola, plugga och sen får jag se vad jag hittar på brukar ju inte bli någonting av min planering, but that's the way I am. (Säger man så? :o.)

Hörs mer imorgon.

Gosh, sorry för dåligt bloggande också. :p


Jag saknar sommaren för mycket. Vill ha sommar nu, sola, bada, ha trevligt med vänner och ledighet. Nej, är verkligen trött på vintern nu. Jag har även bestämt att sommaren 2010 ska bli den bästa! :)

FRIDAY NIGHT

Klockan börjar närma sig 02 nu och jag funderar på att lägga mig snart. Har suttit vid datan hela kvällen, kollat på andra avenyn och lyssnat på musik. Trevligt :)


FYFAN VAD DET ÄR SKÖNT MED HELG! Tycker inte ni? ;)


SHOPPING FRÅN FÖRRA HELGEN

Jag var ju i Gävle förra helgen och hittade DEN HÄR JACKAN SOM JAG HAR TIPSAT OM FÖRUT... Och den passade mig perfekt!



Såg den Khaki färgade, men den var inte lika snygg i verkligheten.

+ ett halsband.

VÄSKA FRÅN MODEKUNGEN

Jag har letat efter en så stor väska som möjligt, väldigt länge nu. Jag hitta ju en på H&M förra helgen då jag var där, men dock så följde den inte med mig hem, tråkigt nog.
Har varit in på Modekungen.se och kollat runt lite och har hittat en väska som är i ungefär den storleken som jag har tänkt mig. Jag vill kunna få plats med systemkameran, böcker från skolan och idrotts/vanliga kläder samtidigt, vilket inte går med den jag har nu.

Funderar på
att köpa den här, det gör jag nog om inte den från H&M finns kvar när jag åker dit nästa gång.. Men jag hoppas naturligtvis att den finns kvar! ;)


Bilderna kommer ifrån Modekungen.se, väskan är Alexander Wang inspirerad. Den kostar 649 kr.
(Klicka på bilderna för att komma till väskan.)

FREDAG!

Ååå, vilken rolig dag det har varit idag med mina vänner! Som sagt, vi gick till bowlinghallen vid 16:30 och spela från 17:00-18:00. Ajla vann, jag kom tvåa, Alexandra trea och Elin (stackarn) fyra! ;) Det var så roligt, har ju inte bowlat så många gånger tidigare.

Efter bowlingen så var det dags för promenad till Sibylla där vi åt, skulle egentligen bli Subway, men det stängde 18:00, så det vart Sibylla istället och det var jag glad för, det var nog alla! :)
Har skrattat och haft det väldigt roligt med dom bästa vännerna! Nu ska jag nog kolla runt lite på internet och sen så ska jag se på Solsidan och vad jag mer hittar på senare vet jag inte, men jag blir iallafall inne ikväll. Hörs kanske senare! :)


Elin och Alexandra tidigare idag i skolan


Grimasering: CHECK! √


I väntan på bussen


WIERD

Blogg.se har varit helt wierd ikväll. Har inte gått att logga in, samma för er? Antagligen inte. Det ska ju jämt vara någonting som kommer ivägen för mig.

Vart inge
med att träffa Ajla efter skolan, för hon tog ett senare tåg från Sundsvall till Söderhamn. Men vi ska träffas imorn när jag slutar. Då kommer det även hända lite mer roligt! Jag, Alexandra, Elin och Ajla har bokat en bana på bowlinghallen från 17:00-18:00, efter det ska vi gå och äta någonstans, dom vill Kinarestaurangen men jag röstar starkt för Sibylla. Jag är crazy! Men vilket av alternativen hade eran röst legat på? Kina eller Sibylla?

Men iallafall, får se hur mycket jag hinner blogga imorgon. Kommer säkert upp ett inlägg i skolan också, om jag hinner. Beror på vilka lektioner jag har och hur mycket som behöver göras!

Fredag 5/2
:
- Skola från 7:45-16:00 (Har matteprov imorgon igen, DEL 2)
- Bowla från 17:00-18:00
- Äta med några vänner 18:00-?
- Hem och ha en luuuuuuugn fredag


Kör nog på en likande klädsel imorgon!
Svarta jeans, farfars tröja, cardigan och halsband/armband. Härligt att springa runt i stan i! Och inte för att glömma, BOWLINGEN! Hehe, jag har bara bowlat en eller två gånger i mitt liv. Jag är seriös. Därför ska det bli skitkul ;)


I SKOLAN

Hej! ;)

Sitter i datasalen på Media med Alexandra och Elin, väntar på att mediekunskapen ska börja. Sen är det lunch och bild. När jag slutar vid 13:50 så går jag ner till stan och möter Ajla, får se vad vi hittar på!

Nu börjar vi, måste rusa! :)
Elin och Jessica i måndags.


INGENTING SÄTTER SIG?

Jag ger upp, matten sätter sig inte i min konstiga hjärna. Ibland undrar jag hur den arbetar, om den arbetar överhuvudtaget? Så jävla knepigt. Imorgon har jag ju som sagt matteprov, på statistik och ekvationer, det som jag är sämst på. Men jag har sagt till mig själv att jag ska försöka så gott jag kan. Klarar jag det inte så gör jag inte det! Så enkelt var det med det. ;)

Efter matteprovet imorgonbitti
så har vi idrott och då blir det spela badminton och det känns faktiskt helt okej, sen väntar svenska och engelska lektion x2. Helt okej, bara idrotten har gått. Då går dagen fort.
Ja, nog babblat om ingenting. Jag ska packa ner idrottskläderna i väskan nu och sen försöka..igen (man kan ju inte bara ge upp? ;)) plugga matte och efter det ska jag dejta kudden. Om jag inte gör det före! ;)

Onsdag 3/2:
- Skola från 9:00-16:00
- Hem, städa
- Sola
- ?
- ?


Ja vad ska man mer hitta på imorgon då? Det återstår att se vad som ploppar upp, kanske drar en sväng upp på gymmet och drar med mig Elin, eftersom vi bor NÄSTAN grannar och gymmet ligger precis mellan våra hus. Hehe, det där lät lite konstigt. Ja men nog om allt som har skrivits i detta inlägg, för nu avslutas det här. Nej här. God natt NU!

MÅNDAG

Jag är skitstessad!
Ska på möte hos Kuriren klockan 18:00 ikväll och min buss går 17:35, jag ska hinna byta om och platta håret.
Slänger upp några bilder från skolan när jag är hemma, vart en stund i fotostudion innan bussen gick tidigare idag, men nu: BYTA OM!

Slänger upp dagens klädsel:



SKIT DÅLIGA BILDER JAG VET!